ben bu senenin başında 2 arkdşmla birlkte eve çıktım herşey güzel olcak ümitleryle.herkesin ev zordur demesine rağmen
şu aya kdr herşey yolundaydı evimi seviyor ev arklrm iin şükredyrdm biraz dağınık olmaları dışında bi sorun yoktu.ev arklrmdn briyle aynı sınıftyzz herşey süper fln sınav zamanı gırgır şamata benm için süper ama diğer 2 ev rakdşm arasına soğukluk grdi. ikiside bna dert yanmaya başldılr birbirleri hakkında bn ara bulucu konumundydım.fakat sınavlr bitti herşey bi öpücükle bitti aralarndaki(yada bilemyrum benm grdğüm sadece bu kdrdır belki)resmen bir kenara itildm hiç olmdıkları kdr samimi olmaya başladılar.evde sadece 3.omktn bşka bi konumum yok şu anda .bende bunalıp bu durumdn 1haftlıına ailemn yanına kaçtım resmen fakat döndmde herşey daa beter olduğunu grdm.sabh biribirlni özel uyandırmlr ben yokmuşum gbi 2li muhabbetleri ve malesef artık bugnde şahit olduğum odalara kapanmalar.bugn biri bn ytcm die gtti dieride arksndn bnde notlara bkcm biras fln die kalktı snr aynı odada seslerini duydm yanlarına gttm napıonuz fln diee 'hiiiiiç'fln die oralı olmadılr bn salona dndm ve bi 5dk snr tekrar kapıları kapandı
bnden hoşlanmıo olsalar blee bu hareketler çok ayıp değil mi yaa beni bu kdr kırdıklrınında farkında ble deillerdr belki
şu andada yan odadan gelen onlrın glüşleryle paylaşıorum bu derdmi sizlerle ltfen yardımcı olun nasıl davranmlıyım sizce ???onlrın muhabbetlene katılmaya mı çalışmalıyım yoksa şu anda olduu gbi bireysel mi takılmalıyım evde napcamı bilemiorum 3.sınıftym 1 snem daaa var önmde 1sene bunlra katlanablrmym yoksa kurduğum düzeni bozmalımıyım çok kararsız ve mutsuzum bana yapılanın adaletsizlik olduğunu düşünüorum