ev bütçe giderleri

merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
Eşinizin maaşındaki sıfırları yanlış yazdığınızı düşünüyorum :) Yani 100 lira için iğrenç bir muhabbet. Evlilik nasıl denir buna bilemedim. Biriniz para kaçırıp saklıyo öteki 100 lirayı kovalıyo.

Tatlım bunu uzatmayacak tek konu konu var senin makyaj malzeme, lazerin, saç boyan ya da kuaförün asla kocanın gideri senin kadar olamaz.. Mutfak ve fatura kiradan daha fazla tutuyor.. Sabit bir gider de değil kira gibi..Eşine söyle uyanıklık yapmasın.. Ben burda Tırt oldumm😒

merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .
Siz onun bu kişiliğinin farkında olduğunuz için para biriktirdiğinizi gizliyorsunuz. Bazıları bu yanlıştır der ama sonuç olarak 100 lirayı geri isteyen adamla ortak para birikimi yapamazsınız. Çok net. Erkeklerin parasını paylaşması ya değer verdiğinden ya da gösteriş içindir. Evliyken bu yaptığı hiç ama hiç normal değil. Oturun konuşun derim. Ama değişeceğine pek ihtimal vermiyorum.

Eşinizin maaşındaki sıfırları yanlış yazdığınızı düşünüyorum :) Yani 100 lira için iğrenç bir muhabbet. Evlilik nasıl denir buna bilemedim. Biriniz para kaçırıp saklıyo öteki 100 lirayı kovalıyo.
açık acık anlatıyorum ama neysee anlama kapasıtenız bu galıba kımse kımseye bıseyın lafını yapmıyo sadece sakayla karısık soykledı bende cıddıye alıp tartıstım.

Katılıyorum. Israrla kendini güvene alma mevzusu dönüyor ama ay yarın boşanırsak avukat param olsun diye köşeye koyacağım parayı düşünene kadar ben bu adamla niye boşanmayı düşünüyorum diye sorgularım.
4 4 kül evlilikde olsa bi sabah her şey değişebilir yani ne olacağı belli olmaz hatta bi konu bile vardı o şekil adam pat diye birden ortada bi şey yokken boşanmak istediğini söylemişti,bence temkinli olmakta fayda var bi sabah kalktık ve aklı karışmış bi eş sonrası boşanma her şey olabilir her şey ihtimal

açık acık anlatıyorum ama neysee anlama kapasıtenız bu galıba kımse kımseye bıseyın lafını yapmıyo sadece sakayla karısık soykledı bende cıddıye alıp tartıstım.
Ya sanki siz konuyu açmadınız da biz aranızdaki sohbete müdahil olduk
Sizi rahatsız ediyoruz 😂

E tamam eşiniz hiçbi şeyin lafını yapmıyormuş, para sakınmıyor, o lafı da şakasına demiş
EŞiniz dünya iyisi çıktığına göre konunun bi anlamı kalmadı sanırım
İsterseniz kapattırın
Boşuna eşinize yüklenmesin insanlar

Sakin 1000 tl isteme,allah muhafaza icralik olursunuz..

Sakin 1000 tl isteme,allah muhafaza icralik olursunuz..
çok tatlısın ya :)
hanımlar ben yaklasık 3 senedır evlıyım daha once boyle bısey olmadı eşimi savunmuyorum ama sadece zoruma gıttı dedım. şakala karısık bıseydı ben cıddıye aldıgımda tartıstık nasıl bunu cıddıye alırsın dıye sonra konustuk tatlıya bagladık.

Siz onun bu kişiliğinin farkında olduğunuz için para biriktirdiğinizi gizliyorsunuz. Bazıları bu yanlıştır der ama sonuç olarak 100 lirayı geri isteyen adamla ortak para birikimi yapamazsınız. Çok net. Erkeklerin parasını paylaşması ya değer verdiğinden ya da gösteriş içindir. Evliyken bu yaptığı hiç ama hiç normal değil. Oturun konuşun derim. Ama değişeceğine pek ihtimal vermiyorum.
konustuk zaten bana esprı yaptıgını boyle bıseyın olamayacagını soyledı. zaten karar aldık her ay duzenlı bı sekılde maaaslarımızı gıderlerı karsıladıktan sonra bı kısmını kenara koyu geri kalanı bolucez bu sekılde yapıcaz artık.

konustuk zaten bana esprı yaptıgını boyle bıseyın olamayacagını soyledı. zaten karar aldık her ay duzenlı bı sekılde maaaslarımızı gıderlerı karsıladıktan sonra bı kısmını kenara koyu geri kalanı bolucez bu sekılde yapıcaz artık.
aa konu çözüldü mü?ama daha boşan diyecektikkk :KK45: :KK53: şka bir yana çözülmesine sevindim

En güzeli..

Back
X