ev hanımların sorunu

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar benim simdi canımı sıkan bi sey var
ic camasırlarının cabuk solması beyazlıgını kaybetmesi
acaba diyorum burda herkez bohcaya koyar gibi pierre cardin alıp memnun mu yoksa günlük bende ucuz almıyorum tanesi bi atletin 8 lira ama genede cok cabuk deforme oluyo

merak ediyorum siz buna nasıl bi cözüm sunuyosunuz her ay olmasada 2 ayda bi sürekli camasır olmaktan gına geldi tamam belki biraz benim sucum var 90 dereccede yıkıyorum beyazları ama temiz olmuyo gibi geliyor

özellikle esimin atletleri cabuk yıpranıyor siiznde böyle mi
nasıl bi cözüm sunabilirz

Ben orta halli iç çamaşır alıyorum.
Yıpranma olunca yeniliyoruz.
Ömür boyu kullanacak değiliz ya.

Bende orta halli kullanıyorum. Öyle aman aman bi kalite değil ama kötüde değil. Bide sadece bembeyaz olanları yani kenarinda bi yerinde renkli bi parca olmayanları at makinaya tül beyazlaticisi kullan tavsiye ederim ben hep böyle yapıyorum kar beyaz çıkıyor makinadan

Beyazları yıkarken deterjanla birlikte makinenin içine beyaz sabun rendesi ya da arap sabunu koyuyorum. Bembeyaz oluyor.

90 ćok bence ya. ben 60 ta ön yikamali yikiyorum

benim beyaz takıntım vardır. beyaz dediğin astınmı mis gibi kokmalı sakız gibi beyaz olmalı.
o yüzden beyazlarımı yıkamam 4 saatimi alıyor.
öncelikle, lekesi olan beyazların üzerine bulaşık deterjanı damlatıp 30 derecede yıkıyorum, tekrar aynı programa ayarlayıp makine su alırken deterjan gözüne deterjan+çamaşır beyazlatıcı+çamaşır suyu ekliyorum. 1 tur döndürdükten sonra en az yarım saat bekletiyorum. sonra o da bitiyor. en son 60 derecede bi güzel yıkıyorum. o da bitince sıfır derecede 15 dklık programa atıyorum tam su alırken deterjan yerine sadece yumuşatıcı koyuyorum yine yarım saat bekletiyorum. sonra durulayıp sıktırıp asıyorum. hiç yıpranma olmadı, baskılı kıyafetlerede bişi yapmadı çamaşır suyu. ben gayet memnunum.
biliyorum biraz tuhaf ama bu da böyle bi takıntı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…