ev hediyesi

semiha

evli mutlu çocuklu...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
4.634
9
641
40
Bursa
merhaba kızlar
size birşey danışmak istiyorum.umarım size doğru anlatabilirim.
yaklaşık 5 sene önce teyzem ev aldı.ben ev hediyesi olarak kullanacağı bir eşya götürmek istemiştim.eşim ise küçük altın götürelim.en azından kendi ihtiyaçlarını karşılarlar demişti ve biz ev hediyesi ollarak sadece küçük altın götürdük.
gelelim asıl konuya şimdi biz ev aldık.teyzem anneme ev hediyesi olarak ne alayım neye ihtiyacı var diye sormuş.annemde birşey diyememiş tabii.
şimdi diyeceksiniz ki neden yaptığın iyiliğin hediyenin karşılığını bekliyorsun.asla amacım bu değil.normalde teyzem altta kalan biri değildir.üstüne düşen sorumluluğu bilen bilinçli biridir.sıkıntım teyzem benim ona altın götürdüğümü unuttu herhalde.eğer unuttuysa benim ona hediye götürmediğimi düşünüyor olabilir.buda benim açımdan negatif bir olay.
annem laf arasında söylesin diye düşündük.ama buda ayıbımıza gitti.
sizce ben ne yapabilirim?

bence şimdi hatırlatmaya gerek yok.içinden ne gelirse onu alsın veya neye ihtiyacın varsa onu alsın.
eğer yok illaki hatırlasın diyorsan,sana hediyesini getirdikten sonra söyleyebilirsin.1 ay sonra 5hafta sonra yada bir zaman sonra hatırlatırsın.
amaç hatırlamasıysa eger,bu şekilde yapabilirsin

inanın ben bana gelecek hediyede asla değilim
üzüntüm benim bir şey almadığımı düşünüp mahçup olmam

tamam teyzen ev hediyesi getirdiğinde,ben sana bu kadar değerli bir hediye almamıştım sadece küçük bir altın aldım beni çok mahçup ettin,üşenmedin zahmet ettin dersin.
hem böylelikle bir hatırlatma yapmış olursun.

sen munasibini yapmissin zamaninda,unuttuysa senin mahcup olacagin bisey yok ki.bence hic soylemeyin,ne getirirse cani sagolsun.

merhaba kızlar
size birşey danışmak istiyorum.umarım size doğru anlatabilirim.
yaklaşık 5 sene önce teyzem ev aldı.ben ev hediyesi olarak kullanacağı bir eşya götürmek istemiştim.eşim ise küçük altın götürelim.en azından kendi ihtiyaçlarını karşılarlar demişti ve biz ev hediyesi ollarak sadece küçük altın götürdük.
gelelim asıl konuya şimdi biz ev aldık.teyzem anneme ev hediyesi olarak ne alayım neye ihtiyacı var diye sormuş.annemde birşey diyememiş tabii.
şimdi diyeceksiniz ki neden yaptığın iyiliğin hediyenin karşılığını bekliyorsun.asla amacım bu değil.normalde teyzem altta kalan biri değildir.üstüne düşen sorumluluğu bilen bilinçli biridir.sıkıntım teyzem benim ona altın götürdüğümü unuttu herhalde.eğer unuttuysa benim ona hediye götürmediğimi düşünüyor olabilir.buda benim açımdan negatif bir olay.
annem laf arasında söylesin diye düşündük.ama buda ayıbımıza gitti.
sizce ben ne yapabilirim?
Bizi uyarmis olmana rahmen, yinede kendimi alamiyorum o karsilik fikrine:9:
Neyse, bos ver tatlim, hatirlamak isteyen hatirlar, unutmak isteyende unutur:34:

Back
X