- 10 Ekim 2020
- 1.457
- 5.313
- 78
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogurali cok oldu ama benim ikizlerde tup bebekti. Baska sehirde yalnizdim transferden sonra 4.gun her isimi doguma kadar yaptim cam sildim koltuk cektim hele doguma yakin igneden iplige her temizligimi yapmistimSelam kızlar
Tüp bebek tedavi sürecimiz nasıl gidiyor
Ev işi yapıyormusunuz
Ben kısaca kendimden bahsedeyim ben gunluk işlerimi yapıyorum camasır asmak katlamak yemek yapmak wc yıkamak gibi ev süpürme iş henuz yapmadım yapacak kimsemde yok sizler ne işler yapıyorsunuz
Ben transferden sonra süpürge hariç çoğu işimi yaptım. Coo şükür bir sıkıntı yaşamadım. Ama pozitifi gördükten sonra biraz sorun yasadim kanama falan olmuştu elimi ayağımı çektim şimdi o işlerdenSelam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz
Ben kısaca kendimden bahsedeyim ben gunluk işlerimi yapıyorum camasır asmak katlamak yemek yapmak wc yıkamak gibi ev süpürme iş henuz yapmadım yapacak kimsemde yok sizler ne işler yapıyorsunuz
Masallah size herseyı izi kendiniz halletmıssınızDogurali cok oldu ama benim ikizlerde tup bebekti. Baska sehirde yalnizdim transferden sonra 4.gun her isimi doguma kadar yaptim cam sildim koltuk cektim hele doguma yakin igneden iplige her temizligimi yapmistimtabi herkes yapsin demiyorum her bunye farklidir
ben bir kere koltukları çektim sildim süpürdüm 1 hafta sonra düşük yaptım ,neden dir bilinmez ama hep aklıma o gun geliyorSelam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz
Transfere kadar tabi herseyi normal yaptim. Tranaferden sonra tam anlamiyla 3 gun dinlendim sadece karnimi doyurdum okadar. 3.gunden snra yemek yapmaya yavas yavas basladim yatak toplama camasir asma gibi basit seyleri yaptim aslinda yapmadiklarim daha az ev supurup silmedim. Karnimda baski hissesiyordum gerek supurge gerek viledada. Suan 6+5teyim onceden her gun ev supurup silerdim yalan yok simdi haftada 1 e dusurdum. Onada daha yeni basladim transferden snra ben yapmiyodum. Esya falan cekmiyorum cam silme vs hiiic ugrasamam valla buyuk islerde nasip olursa doguma yakin yardimci alirim. Oncesinde iki dusugum var is icin kendimi paralayamam yeterki saglikli olsun ev temizlenir. Zaten neyi yapip neyi yapmiycagini biliyosun durupta esyalarin yerini degismenin bi manasi yok su surecte ☺☺ normal yasama daha minimal daha dikkatli devam etmek lazimSelam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz
Belkide koltukla alakasi yok ama hep bir suphe kalacak icinde. O yuzden bosverin pis kalsin daginik kalsin. Dip köse temizlenecektide üstünkörü temizlensin. Bulupta kaybetmek kolay degil.ben bir kere koltukları çektim sildim süpürdüm 1 hafta sonra düşük yaptım ,neden dir bilinmez ama hep aklıma o gun geliyor
aynen canım o kadar maddi manevi kayıp oluyor tüp bebekte,başka sebeptendir ama yine de aklıma gelmiyor değil bir daha ki tüp bebekte bırakcam kalsın öyle pis:)Belkide koltukla alakasi yok ama hep bir suphe kalacak icinde. O yuzden bosverin pis kalsin daginik kalsin. Dip köse temizlenecektide üstünkörü temizlensin. Bulupta kaybetmek kolay degil.
Evet cok sukur halletmistim hala kendim hallediyorum. Dogurdum 10 gun annem kaldi gitti. sonra ikiz bebek 1 cocukla kendim bas ettim. Rabbim yardim ediyoMasallah size herseyı izi kendiniz halletmıssınız
Tabiki baska sebeptendir. Benimde iki kaybim oldu ikisindede oyle aman aman bisey yapmamistim. Zaten ev isi ile dusuk olsa doktor herkesi yatirirdi. Bizimki sadece o iyi olsun diye ben elimden geleni yapiyim. Yoksa olacaksa ne zorluklari aşipta dunyaya gelenler var. Kafamiz rahat olsun diye dikkat edecez sonra acaba demek kotu vicdaninla basbasa kaliyosunaynen canım o kadar maddi manevi kayıp oluyor tüp bebekte,başka sebeptendir ama yine de aklıma gelmiyor değil bir daha ki tüp bebekte bırakcam kalsın öyle pis:)
Bosuna dememisler babaevi sultanlik diye ❤❤Valla transferimden beri annemde kakıyorum kalp artısını duyana kadar da burda kalacam hiçbir şey yapmıyorum sağılsınlar annemle babam yapıyor her şeyimi Babaevi ne güzel bir yer❤
Haklisin bende çalışmaya başladım işler çok yoğuncu merdiven inip çıktım ayrıca stres yaptim bende düşük yaptim acaba bundan mi diye ara ara aklıma geliyoraynen canım o kadar maddi manevi kayıp oluyor tüp bebekte,başka sebeptendir ama yine de aklıma gelmiyor değil bir daha ki tüp bebekte bırakcam kalsın öyle pis:)