• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işi yapıyormusunuz?

Zeynep067

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.457
5.313
78
41
Selam kızlar
Tüp bebek tedavi sürecimiz nasıl gidiyor
Ev işi yapıyormusunuz

Ben kısaca kendimden bahsedeyim ben gunluk işlerimi yapıyorum camasır asmak katlamak yemek yapmak wc yıkamak gibi ev süpürme iş henuz yapmadım yapacak kimsemde yok sizler ne işler yapıyorsunuz

Selam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz

Ben kısaca kendimden bahsedeyim ben gunluk işlerimi yapıyorum camasır asmak katlamak yemek yapmak wc yıkamak gibi ev süpürme iş henuz yapmadım yapacak kimsemde yok sizler ne işler yapıyorsunuz
Dogurali cok oldu ama benim ikizlerde tup bebekti. Baska sehirde yalnizdim transferden sonra 4.gun her isimi doguma kadar yaptim cam sildim koltuk cektim hele doguma yakin igneden iplige her temizligimi yapmistim 😊 tabi herkes yapsin demiyorum her bunye farklidir

Selam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz

Ben transferden sonra süpürge hariç çoğu işimi yaptım. Coo şükür bir sıkıntı yaşamadım. Ama pozitifi gördükten sonra biraz sorun yasadim kanama falan olmuştu elimi ayağımı çektim şimdi o işlerden 🙂🙂

Dogurali cok oldu ama benim ikizlerde tup bebekti. Baska sehirde yalnizdim transferden sonra 4.gun her isimi doguma kadar yaptim cam sildim koltuk cektim hele doguma yakin igneden iplige her temizligimi yapmistim 😊 tabi herkes yapsin demiyorum her bunye farklidir
Masallah size herseyı izi kendiniz halletmıssınız

Selam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz

ben bir kere koltukları çektim sildim süpürdüm 1 hafta sonra düşük yaptım ,neden dir bilinmez ama hep aklıma o gun geliyor

Selam kızlar
Ev işi yapıyormusunuz

Transfere kadar tabi herseyi normal yaptim. Tranaferden sonra tam anlamiyla 3 gun dinlendim sadece karnimi doyurdum okadar. 3.gunden snra yemek yapmaya yavas yavas basladim yatak toplama camasir asma gibi basit seyleri yaptim aslinda yapmadiklarim daha az ev supurup silmedim. Karnimda baski hissesiyordum gerek supurge gerek viledada. Suan 6+5teyim onceden her gun ev supurup silerdim yalan yok simdi haftada 1 e dusurdum. Onada daha yeni basladim transferden snra ben yapmiyodum. Esya falan cekmiyorum cam silme vs hiiic ugrasamam valla buyuk islerde nasip olursa doguma yakin yardimci alirim. Oncesinde iki dusugum var is icin kendimi paralayamam yeterki saglikli olsun ev temizlenir. Zaten neyi yapip neyi yapmiycagini biliyosun durupta esyalarin yerini degismenin bi manasi yok su surecte ☺☺ normal yasama daha minimal daha dikkatli devam etmek lazim

ben bir kere koltukları çektim sildim süpürdüm 1 hafta sonra düşük yaptım ,neden dir bilinmez ama hep aklıma o gun geliyor
Belkide koltukla alakasi yok ama hep bir suphe kalacak icinde. O yuzden bosverin pis kalsin daginik kalsin. Dip köse temizlenecektide üstünkörü temizlensin. Bulupta kaybetmek kolay degil.

Belkide koltukla alakasi yok ama hep bir suphe kalacak icinde. O yuzden bosverin pis kalsin daginik kalsin. Dip köse temizlenecektide üstünkörü temizlensin. Bulupta kaybetmek kolay degil.
aynen canım o kadar maddi manevi kayıp oluyor tüp bebekte,başka sebeptendir ama yine de aklıma gelmiyor değil bir daha ki tüp bebekte bırakcam kalsın öyle pis:)

aynen canım o kadar maddi manevi kayıp oluyor tüp bebekte,başka sebeptendir ama yine de aklıma gelmiyor değil bir daha ki tüp bebekte bırakcam kalsın öyle pis:)
Tabiki baska sebeptendir. Benimde iki kaybim oldu ikisindede oyle aman aman bisey yapmamistim. Zaten ev isi ile dusuk olsa doktor herkesi yatirirdi. Bizimki sadece o iyi olsun diye ben elimden geleni yapiyim. Yoksa olacaksa ne zorluklari aşipta dunyaya gelenler var. Kafamiz rahat olsun diye dikkat edecez sonra acaba demek kotu vicdaninla basbasa kaliyosun

Bende transferden sonra hiç bşe yapmadım 3 gün dinlendim sonra da ufak şeyler yemek yap et gibi kanamam falan da oldu ağır kaldırmadım yormadım kendimi . Süpürge bana baştan beri yasaktı zaten . Karnını kasacak zorlayacak şeyler yapma demişti doktor. İmkanınız varsa kendinizi yormayın kolay olan bebekler değil sonuçta 🤷‍♀️ Ben dikkat etmiştim hala da ediyorum .

Haklisin bende çalışmaya başladım işler çok yoğuncu merdiven inip çıktım ayrıca stres yaptim bende düşük yaptim acaba bundan mi diye ara ara aklıma geliyor

Back
X