Bayanlar,evliyim 2 küçük çoçuğum var.eşim de ben de çalışıyoruz.çocuklarıma kv bakıyor.ben şimdilik yarı zamanlı çalışıyorum.sabah 6buçukta uyanıyorum bebeğimle uğraşıyorum sonra koştur koştur işe gidiyorum.işten geliyorum hemen yine bebeğimi emziriyorum.büyük kızımı doyuruyorum.ev dağınıksa evi topluyorum biraz.yemek yapmaya başlıyorum o sıra eşim geliyor.bu arada eşim de işe 11:30da gidiyor.o da yarım çalışıyor gibi bişey.yemek yaparken eşimin yardım etmesini bekliyorum ama etmiyor.zatem yemekten sonrasına hiç karışmaz.zorda kaldığım zaman çocuklara bakar.güzel de ilgilenir oynar Allah var.yenekten sonra mutfağı topla çay faslı meyve faslı hep bende.yoruluyorum hemencik gün bitiyor.ütü bende.çamaşırlar bende.gece ufaklık ağlayınca da hep ben kalkarım.uykumu alamadan yine sabah olmuş oluyor.eşim de alışverişi yapar ama pazar a gider.ben hiç karışmam o işlere.ama bakıyorum o istediği zaman maçını da iLzliyor,yatıyor dinleniyor,arkadaşlarıyla haftada bir maç yapıyor.ama ben ertesi güne zor yetişiyorum.bi iki sayfa kitap okumaya bile vakit bulamıyorum.bu bana hiç adil gelmiyor.sizde durumlar nasıl?bi Anadolu erkeğinden daha fazlasını umut etmek boşa mı dersiniz?