• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev işlerinde yardımcınız var mı? Eşiniz mesela...?

daphneIsLife

..hem uzak hem yakın..
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
2.679
7
316
41
İzmir
selam hanımlar, a.s.

eşim sagolsun ev işlerinde bana destek olmaya çalışır. çünkü hem bebek, hem ev işi çok zorrr oluyor. ama oyle kendi kendine degil, söylersem yapar.. yoksa tum gun otursa sesi çıkmaz... :kahve: ayrıca temizlik için biri de gelmiyor. sizin eşiniz yardımcı oluyor mu? veya eve temizlik icin ayrıca biri geliyor mu? merak ettim. off ne zor herşeye yetişmek.. çalıştıgımı dusunemiyorum bile.. :bbo:

eşim hep yardım eder sag olsun sölememe gerek kalmaz mesala bazen işe gec gider yada erken gelir ben eve gelmeden evi süpürür siler toz alır ama ben evdeyken bişi söledigimde homurdanır alsanaalsanasmile

gecen hatta bacadan eve korum dökülmüş üst kat komsum soba yakıyo sag olsun oldugu gibi korum benim eve dolmus kötükedihüso bende halıları kaldırdım silemem die ertesi gün bi geldi halıları silmiş pırıl pırıl olmuss alkisalkisalkis tabi karsılıgın ödülünüde aldı :utangac:

eşim hep yardım eder sag olsun sölememe gerek kalmaz mesala bazen işe gec gider yada erken gelir ben eve gelmeden evi süpürür siler toz alır ama ben evdeyken bişi söledigimde homurdanır alsanaalsanasmile

gecen hatta bacadan eve korum dökülmüş üst kat komsum soba yakıyo sag olsun oldugu gibi korum benim eve dolmus kötükedihüso bende halıları kaldırdım silemem die ertesi gün bi geldi halıları silmiş pırıl pırıl olmuss alkisalkisalkis tabi karsılıgın ödülünüde aldı :utangac:

süpermiş yaa allah herkese boyle koca nasip etsin (amin) :Saruboceq:

eeee odulu haketmiş o tatlım zemuszemus :roflol:

Back
X