Ev İşlerine Yardımcı Bayan Arayışı

sureyyasenem

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Merhaba Hanımlar,

İstanbul' da, ev işlerinde (temizlik, ütü vs.) deneyimli , güvenilir, önerebileceğiniz, kişilerin iletişim bilgilerini paylaşabilir misiniz?

Eminim İstanbulda yaşayan bir çok kişi için çok faydalı paylaşımlar olacaktır.

Hepimize tertemiz, bol neşeli günler..

merhaba ben ev temizliği işlerine gidiyorum pendikte oturuyorum

Arayışınız devam ediyosa bende temizlik işi arıyorum tuzlada oturuyorum

Merhabalar ben sarıgazide oturuyorum ilgilenirseniz numaram 0536 873 81 24 günlüğü 100 tl

Yarım güne 40 tl öğlen 1 den 5 e kadar ev işlerini yapabilecek birini ariyorum pendik kurtkoy

İstanbul halkalı çevresi gündelik temizliğe gidiyorum .... cam kapı pencere tam anlamıyla evin bütün işleri yapılır deneyimliyim gerektiğinde referans verebilirim .... ne temizlik nede güven anlamında kesinlikle sıkıntı yaşamayız ... ilgili güvenilir ailelerden cevap bekliyorum hemen gidebilceğim işler arıyorum

Merhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.

Merhabalar temizlik için güvenilir tecrübeli, işede ihtiyacı var. İstanbul- Anadolu yakasında 0 (545) 581 61 17 numaradan ulaşabilirsiniz.
Bu kişi hala çalışıyor mu acaba? Bağlarbaşında boş inşaat pisliği olmayan 2+1 ev temizlenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…