- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
- Konu Sahibi BitterKuzucuk
- #21
canım bir şey olmaz, bozma kalbini, muhtemelen o parayı harcadı ve anahtar teslim günü eline ancak geçecek, öyle verecek, şimdiden verme zorunluluğu yok, anahtar teslim günü verilmeli normalde de zaten. bizim ev sahibi anahtar teslim günü iade etti paramızı, eve, faturalara bakıp da..
sözleşmenin noter onaylı olmasına da gerek yok, öyle bir zorunluluk yok. sözleşmede bahsedılıyor mu bu paradan peki, bahsedılıyorsa işiniz kolay olurdu aksi bir durum çıkarsa.
bence kadın verecek parayı, sadece o da kendisini garantıye almak ıstıyor, çıkıp gideceksınız sonuçta. o para senin hakkın, olumsuz düşünüp canını sıkma ki sonuc olumlu olsun.
ben ferah tutmaya çalışıyorum içimi eşime de dedim garantiye almak istiyor vericek bence dedim,o kadar muhabbettimiz yardımımız var.ama işte ya vermezse diyor eşim.e az çok tanıdık 1 senede biraz paragöz biri.sözleşmede bahsediliyor paradan evet.ben de verir diye umuyorum ama kötü ihtimalleri de düşünüyorum işte ister istemez.aslında elinde parası var biliyor musun,evi başka birine kiralamış hemen kaporayı da aldım dedi.ve durumu gerçekten iyi.