Ev kazası

bence doktora git. ben de gitmemiştim ayağım kocaman mosmor oldu. bişey yokmuş zedelenmiş ama kremler ağrı kesiciler iyi gelir.
oğlumda düşmüştü sesi çıkmadı çocuğun ama şişip morarınca doktora götürdük meğer çatlamış dirsek. siz gidin bi acile. acil olunca hızlı bakıyorlar. bişey varsa da hemen uzmanı çağırıyorlar.

gitmişsiniz doktora çok geçmiş olsun. ılık sabunlu suyla yukardan aşağıya ovunca çok iyi oluyor hızlı iyileşiyor.

bence doktora git. ben de gitmemiştim ayağım kocaman mosmor oldu. bişey yokmuş zedelenmiş ama kremler ağrı kesiciler iyi gelir.
oğlumda düşmüştü sesi çıkmadı çocuğun ama şişip morarınca doktora götürdük meğer çatlamış dirsek. siz gidin bi acile. acil olunca hızlı bakıyorlar. bişey varsa da hemen uzmanı çağırıyorlar.
Gittim canım doku zedelenmesi varmış sadece Allahtan

Ayıptır söylemesi ben kaldırimda otururken araba ezdi beni 8 9 yaşlarında ayağım yaralanmıştı bir ay onunla uğraştık evde yattım hep sonra ayağim açilınca piknike gittik voleybol oynim dedim nefesim kesildi işte omuzdan alçıya alındı kolum omuzumun kemiği kırılmış ya tam kırılmamıştı bilemiyorum bi hareket yapınca pat :confused: :110:
Acı eşiğim yüksektir demekki küçüklükten beri öyle :KK53:
Yok devenin ayağı araba ezdi derken?senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde bibi

Yok devenin ayağı araba ezdi derken?senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir herhalde bibi
Kaldirima oturunca parketmiş araba bizi görmemiş geri geri gelip beni altına aldı bi kaç kişiydik biz nasıl farketmedik onuda bilmiyorum çocukluk işte :27:

Kaldirima oturunca parketmiş araba bizi görmemiş geri geri gelip beni altına aldı bi kaç kişiydik biz nasıl farketmedik onuda bilmiyorum çocukluk işte :27:
Tövbe estağfurullah ya eee o psikolojiyi atlatması kolay oldu mu bari ?

Kızlar bugün banyoyu temizlerken kaydım düşecek gibi oldum bereket düşmedim bir anlık refleksle tutunacak bi yer buldum neyseki düşmekten kurtuldum ama hızımı alamayıp ayağımı duşakabini çevreleyen mermerin sivri köşesine çarptım (adını bilmiyorum ) sıcağıyla bişey anlamadım ama şimdi o çarptığım yerde hafif morluk var ve üstüne basamıyorum ayağımın sizce bu durumu buz torbasıyla vs falan atlatabilirmiyim ?yoksa doktorun yolunu mu tutayım? daha önce bir yerimi kırmadım kırılmış olsa anlamam yani ama o klasik kırılsa acısından duramazsın durumu da yok şuan bende
Parmağını yeni kırmış biri olarak,röntgen çektirmeniz taraftarıyım. Benimde topuklu ayağımdan fırladı,parmağıma takıldı ve ters döndü parmağım,o akşam o ayakkabıyı giyip geceyi tamamladım,şişlik inmedi,basınca sızlıyordu,kırık değildir diye gittim ama kırıkmış,yani gayette duruluyor kırıkla. Hatta bir tanıdığımın parmağı kırılmış,kendi kendine kaynamış,başka bir sebepten röntgen çektirince farkedilmiş.
Çok geçmiş olsun. Muhakkak gidin doktora.

Parmağını yeni kırmış biri olarak,röntgen çektirmeniz taraftarıyım. Benimde topuklu ayağımdan fırladı,parmağıma takıldı ve ters döndü parmağım,o akşam o ayakkabıyı giyip geceyi tamamladım,şişlik inmedi,basınca sızlıyordu,kırık değildir diye gittim ama kırıkmış,yani gayette duruluyor kırıkla. Hatta bir tanıdığımın parmağı kırılmış,kendi kendine kaynamış,başka bir sebepten röntgen çektirince farkedilmiş.
Çok geçmiş olsun. Muhakkak gidin doktora.
Gittim canım kırık çıkık vs yok doku zedelenmesi dedi de o şişlikte buz torbasıyla merhemle indi sanırım şu an dun akşamdan bir nebze daha iyiyim

durum ne diye yorum yapıcaktım ki gördüm, çok geçmiş olsun :KK19:

Back
X