Ev kiralama sorunu

Nisan.umut

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
1.268
337
323
Malum artık ev kiralamak çok zor.Ev sahipleri maaş bordrosu memur kefil vs istiyor.Kenarda güzel bir miktar param var ev tutup kendime yeni bir iş kurmak istiyorum risk alarak bütün paramıda bu işe yatıracagım ancak şu an bir işim olmadığı için ev sahipleri vermek istemiyorlar.Şu anki evimden de çıkmam gerekiyor iki ay içinde.Çok mutsuzum ev bulamadığım için😔heryerde mi böyle bilmiyorum ama İstanbulda ev kiralamak gerçekten işkence birde ben kiramı günü gününe ödeyem biri olmama rağmen belirli bi işte calısıyo görünmedigimden tutamıyorum hele birde bekar kadınlara kötü gözle bakılıyor çok acı gerçekten

Eski ev sahibi ya da ev sahipleriniz referans olsa size? Olmaz mı? Bir de işi olan ve size kefil olabilecek biri olursa neden olmasın.
İçinde bulunduğumuz zaman çok acımasız ama ev sahipleri de maalesef kendilerini düşünmek zorunda kalıyorlar. Daha geçen gün kiracıları ödeme yapmayıp üstüne evden çıkmak için 10bin tl para isteyen bir üye vardı şok olmuştuk. Bin türlü insan var sonuçta ve hiçbirimizin alnında iyi/kötü yazmıyor. Herkes kendini garanti altına alma derdinde. Dilerim istediğiniz gibi bir ev bulursunuz ve işleriniz istediğiniz gibi ilerler...

Son düzenleme:
Elinizdeki birikmiş ile kiranın belirli bir ayını peşin ödemeyi talep edebilirsiniz belki. İşinizi kurmanız oturması kâra geçmesi hemen olacak şeyler değil zaten bu süreçte illa ki yine birikmişten harcamanız gerekecek ek bir geliriniz yoksa. Ev sahipleri de kendince haklı aslında:( ama 6 ay / 1 sene gibi peşin ödemeyi önerirseniz belki daha kolay bulabilirsiniz.

Malum artık ev kiralamak çok zor.Ev sahipleri maaş bordrosu memur kefil vs istiyor.Kenarda güzel bir miktar param var ev tutup kendime yeni bir iş kurmak istiyorum risk alarak bütün paramıda bu işe yatıracagım ancak şu an bir işim olmadığı için ev sahipleri vermek istemiyorlar.Şu anki evimden de çıkmam gerekiyor iki ay içinde.Çok mutsuzum ev bulamadığım için😔heryerde mi böyle bilmiyorum ama İstanbulda ev kiralamak gerçekten işkence birde ben kiramı günü gününe ödeyem biri olmama rağmen belirli bi işte calısıyo görünmedigimden tutamıyorum hele birde bekar kadınlara kötü gözle bakılıyor çok acı gerçekten
Bence bu krizde is kurmak yerine once sabit bi is bulup, bi ev tutup beklemek daha mantikli,butun paran batabilir, is sahipleri bile ne yapacağıni sasirdi

Back
X