Merhaba.
Bir eve taşındım, birkaç gün sonra boşaltma kararı aldım. Evi bir is cikisimda, gece gormeye gittim. Temizdi, ucuzdu, toplu tasimaya yakindi her sey yolundaydi, kacmasin diye hemen tuttum o anda kaporayi vs odedim, birkac gun sonra da baska bir is cikisimda aksam esyalari yerlestirdim. Sabah bir uyandim ne goreyim? Sabah saat 10 ve evde gece 10 karanligi var. Tamam 2 odasi duvara bakiyordu ama bir odasi daha acikti, orasi biraz aydinlik olur sanmistim, orasi da cok karanlikti, isik yakmadan durulmayacak kadar, (Ilanlarda tum odalar apaydinlik gorunuyor) birkac gunde psikolojim bozuldu aglayip durdum, sonra da yok dedim anam cikiyom. Emlakci iyi yaklasti. Depozito kalabilir dedim ben. Yok ben depozitonu veririm kiralayinca dedi o. Kalan aylar odenir erken cikista diye yaziyor kontratta. O erken cikis maddesini uygulamasak olur mu dedim, yok ya o iyi niyet meselesi zaten sorun yok gerekirse abimi araya sokar ev sahibiyle konusurum ben dedi. Simdi anahtari konustum, disaridayim ama istersen yan dukkana birakirsin dedi. Borcu yoktur yazisi istesem, kurnaz bu deyip kizip inat yapar mi emin olamadim.
BIr de emlakci zitlik yapmasa bile, ev sahibi yapar mi ondan da emin degilim, onceki kracisi 4 ay oturmus, evi gormeye bile gelmeden depozitoyu kiracisina geri yollayip, zarar verdigini gorunce de pisman olmus vs vs.
Ben yalan attim. Annem hasta onun yanina gidicem dedim telastan acitasyon yaptim kalan aylari istemesinler diye. Yazi almama gerek var mi ev bir daha cok zor kiralanabilir cok karanlik oldugu icin