ev krizi ikinci çocuk krizi offf bıktım artık !!!!

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.039
3.972
773
50
Ankara
ilk kez özelimle ilgili başlık açıyorum çünkü artık gerçekten tarafsız yorumlara ihtiyacım var .uzatırsam neolur kusura bakmayın.11 yaşında bir oğlum var eşimin ailesine ait bir evde kira vermeden oturuyoruz hemen hemen 3 yıldır.bundan önce kiradaydık .eşim devlet memuru.benim sorunum içimde yıllardır biriken büyüyen bisorun.eşim düşüncelerimi fikirlerimi önemsemiyor ben alttan alıp susarsam sorun yok ama ben bişey isteyince kavga kopuyor.ne biliyim eskiyen bir eşya için gidsilecek bbiyer için veya çocuğun okulu dersiyle iligili ...yani konuşamıyoruz herzaman o haklı ve her zaman onun doğrusu doğru.en son kavgamız benim burayı kiraya verelim yapılı güzel bir eve kiraya çıkalım demem oldu.bunu neden istiyorum ?ikinci çocuk düşünüyoruz ben şeker hastasıyım ve bacaklarım çok hassas en ufak yorgunlukta felaket ağrıyor buda şekere bağlı nöropatiden kaynaklanıyor.oturduğumuz ev 6,kat ve asansör yok en üst kat .kendi binamızın yanındaki binada daire boşalıyor ev sahibi yurtdışında adam ev boşalınca a dan z ye tadilat yaptırıp kiraya öyle vercem demiş.yani tam bize göre ...bunu söyleyince kıyamet koptu.tabii sinirle senin inadın ailenin yaptığı haksızlıklar yüzünden bu hale geldik 13 yıldır dertten başka ne verdin bana dedim.o da öylemi zehir olsun sana verdiğim emekler sana hakkımı helal etmiyprum o zaman dedi.bu şekilde ben gidip yattım sabah kadarda ağladım .her kavgada barışan alttan alan benim ama bu sefer öyle olmıcak.böyle anlatınca basit gibbi görünüyor olabilir ama benim gebelik sürecim çok itina istiyor hergün hafif yürüyüş yapmam lazım son aylarda 3 gündebir hastaneye gitmem gerekiyor.zaten 3 aydır korunmuyoruz olmuyo o da ayrı konu da...artık bu işiten vazgeçmeye başladım.bir insanın sabit fikirli ve inatçılığını bir kadın nasıl kırabilir?onu nasıl yola getirebilirim içim acıyo.sabah kalktı çekti gitti nereye gitti bilmiyorum artık doğru düzgün düşünemiyorumda ...

Son düzenleme:
Back