Ev Sahibi namusuma laf etti

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum:(

Gerizekaliya bak ne hakla hakaret eder gidip ailayet etseydin hadsiz adam
Canım aileme anlattım onlar bana güveniyor zaten..Ev sahibi benim ailemin tanıdığı bir memur var hemen onu aramış anlatmış.O da çıkarsa çıkar evden sanane .genc kız.sonucta sevgilisi illaki olabilir demis

Bu insanların seninle ne alıp veremediği var acaba:işsiz:

Kızlar elimde değil o günden beri hiç aklımdan çıkmıyor.Kahvedeki erkekler benim hakkımda ne düşündü kim.bilir..Ya da bu laf ayma olayını arkdaşım gördü müdahale etti.Ama daha önceden onun gormedikleri de vardır demek ki

Yozlasmis orumcek zihniyetliler. Nefret ediyorum boyle pisliklerden. Ne kadar kolay ya iftira atmak ustelik o igrenclerin lafinin yaninda senin dogrulugunun kiymeti bile yok. Sen onlara hakkim haram olsun falan de anca o dilden anlarlar polismis kanunmus hakmis islemez o tarzlara!!

Birinin sevgilisi olması onu namussuz iffetsiz yapmaz.
Bence önce "siz" bu düşüncenizden siyrilin.
Başka türlü cevap veremezsiniz çünkü algınız o yonde.
Bakın tanıdığınız nasıl da vermiş cevabini.
Hayır ben bu düşünce de degilim kesinlikle.Ev sahibin dedikleri ona geldi cunku.Daha yazamadığım bir sürü şey söyledi.Batidan öğretmenler geliyor bizim buranın ahlakını bozuyor..Acik saçık giyimiydi erkeklerle geziyorsunuz felan dedi .

Yaw bos verin allaha havale edin ... hic takmayin kafaya onlar kendini bilmeyen insanlar.. hadsiz insanlar ... kendilerini aklamak icin size camur atmaya calismislar.. allah herseyden haberdardir... uzmeyin kendinizi... ayrica ordan cikmaniz cok iyi olmuş... yuzlerini birdaha gormezsiniz enazindan

Yozlasmis orumcek zihniyetliler. Nefret ediyorum boyle pisliklerden. Ne kadar kolay ya iftira atmak ustelik o igrenclerin lafinin yaninda senin dogrulugunun kiymeti bile yok. Sen onlara hakkim haram olsun falan de anca o dilden anlarlar polismis kanunmus hakmis islemez o tarzlara!!
Kendi kızı da var ondan çıkarsın Allah dedim.Kizim olmaz kızım olmaz diye bağırdı sadece adam

Laf anlamayacak insanlar bunlar ne çok var etrafta bunlar kendi iğrenç fikirlerini herkese kabul ettirmeye çalışıyor en basit yöntemde iftira zaten uzak durun başa çıkılmazlar belliki çirkef insanlar oraya gittiğinizzde aileniz yanınızda kalsa bir müddet daha rahat edersiniz

Hayır ben bu düşünce de degilim kesinlikle.Ev sahibin dedikleri ona geldi cunku.Daha yazamadığım bir sürü şey söyledi.Batidan öğretmenler geliyor bizim buranın ahlakını bozuyor..Acik saçık giyimiydi erkeklerle geziyorsunuz felan dedi .
Bunların hiçbiri ahlaksızlık ya da namussuzluk degil.
Sizin hatanız açıklama yapmaya çalışmak olmus.
Öğretmenliğin esas zorluğu zihniyetle savaşmak zaten. Dik durun. Siz biliyorsanız dünyanın ne düşündüğü umrunuzda olmasin. Siz bu konuda ne kadar cumle kurarsanız karşı tarafa iki fazlası hak vermiş oluyorsunuz.

Siz kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. Ortada yanlış bir şey yok. Olsa da kime ne? O insanları bir daha görmeyeceksiniz boşverin gitsin

Kızlar doğu da öğretmenim. Evin hemen altına kahve açıldı.Binanin diş kapısının önüne bike erkekler oturuyor.Bir kaç sefer uyardım olmadı,ev sahibini aradım yine değişen bir şey olmadı.Resmen binaya erkeklerin arasında dolana dolana giriyorum.Carsamba günü de okuldan bir erkek arkadasim beni eve bıraktı. Binanın önünde adam oturuyordu "amca kalk binaya giricem burası ev "dedim .Adam kalkmadı polise şikayet edicem dedim öyle kalktı.Ben binaya girdim o adam bana çok ağır küfürler etmiş.Baska bir adam da iğrenç bir laf atmis .Bunu gören arkadaşımda iki adamla da tartışmış.
Iki adam da ev sahibinin akrabasıymış.Ev sahibi kimseye şikayet etme vs dedi.Baska bir şey demedi o gün bana.
Ben ertesi gün hemen bir ev buldum çıktım alelacele.Ev sahibine de anahtarı verirken bana dedi ki" Beni mağdur ettin dedi .Bir ay önceden söylemen lazımdı dedi.Ben de "Siz de beni mağdur ettiniz dedim laf atan da küfür eden de sizin akrabanız . BEN sizin evde oturuyorsam beni korucaktiniz dedim.
Ev Sahibi " Sen çıkmazdın bu evden biliyorum sevgilin çıkardı seni .BEN de hepnsenin evine gelmesinden seni kapıya bırakmasından çok rahatsizim. Evde ne yapıyorsunuz bilemem ama çok rahatsizim dedi "
Kızlar ben ne.kadar sevgilim değil evime gelip girmiyor sadece okul arakdaşım evime bırakıyor desem de inanmadı.Yaninda da hiç tanımadigim gormedigim yaşlı bir adam sürekli ben de gördüm hep evine girdi o senin sevgilin felan dedi .
Baktım üstüne geliyor size mi hesap vericem Ailemden baksa kimseye hesap vermem. Mübarek gün bana iftira attınız Allah büyük sizden çıkarsın dedim gittim.
Olay olduğundan beri hiç uyuamıyorum uyusam rüyama giriyor .Şimdi memleketteyim ama üzerinden atamadım o anı.Sokak ortasında kahvenin önünde tüm erkeklerin gözü önünde bana neler söyledi. Çok mutsuzum kızlar kabusum oldu nasıl rüyalar görüyorum:KK43:
Bütün konularında Ali öğretmen ve sen ve sürekli hakkında yapılan dedikodular ateş olmayan yerden duman çıkmaz neden bu kadar insan senle uğraşıyor acaba:KK47:

Cahile laf anlatmak cidden yorucu ve gereksiz. Kendinizi açıklama gereği bile duymayacaktınız. Çünkü anlatsanız da anlamazlar. Çok can sıkıcı ama boş verin. Bir daha nasıl olsa görmeyeceksiniz onları.

Back
X