Ev sahibinin horozları !

Siz ve sizin gibilere de anca malzeme lazim zaten dimi.kimi nerden vuralim,o kadar yazilan sey icinden ozenle bi cumle bulup cikaralim ordan yuruyelim.kendi egolarinizi tatmin edin vs vs
Evet gerekirse ben bu oyunu bozarimmm ! Kimse hakkindan gelememis demek ki ev sahibinin ben gelirim siz dert etmeyin...sokakta bir tek apartman diktim diye mahalle muhtari kesilmis efendi !

bence siz sakin olmayı deneyin ,fakat şunu da söylemeden geçmeyeceğim evimin bahçemin şeklini şemalini içinde beslediğim hayvanı bilerek evimi tutan ,3 gün sonra olay çıkartan kiracımı bekleme yapmadan evden çıkartırım .ev sahibiniz belli ki efendi bir adam.burda sizin sergilediğiniz üsluba binaen.(bir ev sahibi olarak)

çarpıtmayın :)
kıyasladığım bebek-horoz degil.
ayan bir durumu yokmuş gibi davranmanız ile karşınızdaki insanın aynı şekilde davranma ihtimali.

çiftlik hayvanları ile haşır neşir olmaktan hoşlanmam.
bu yüzden de ev bakarken bahçesinde tavuk-horoz görürsem o evi tutmam.

siz fiyatı uygun ben tutayım da nasıl olsa yola getiririm diye düşünmüşsünüz.
haftasında şikayete başlamışsınız.
ev sahibi yememiş, sinirleniyorsunuz.

kız ile ilgilenen doktor olduğunuz vakit bunun bahane olup olmadığına karar verirsiniz.
değilseniz, size düşmez.
belki kız kendine zarar veriyordur.
yanlarına gitmiyor ama varlıklarından yada seslerinden huzur buluyordur.
sizi ilgilendirmez.
Allah bu duruma düşürmesin konu sahibini malum kınadığı şeyi yaşamadan ölmüyor insan değil mi değil mi?
bende bu kadar basitleştirmesine sinirleniyorum zaten..dünya kendi etrafında dönmüyor ama inanmıyor anlamıyor .

Size pessss diyorum sadece bir bebekle bir horozu nasil karsi karsiya getirirsiniz !
Kizi ic8n sadece takintili dedi bu kadar ve dr da her dedigini yapacaksaniz baska yolu yok demis.bu bahane degilde ne Allah askina !!!
e onun horozu da senin evladından kıymetli niye anlamak istemiyorsun.adamın tutumunun senin tutumundan herhangi bir farkı yok ki.

horozlo hastalık tedavisini de ilk defa gördüm. bana ev sahibinin bahanesi gibi geldi. ayrıca herkes konu sahibine yüklenmiş ama kadın eve yeni taşınmış. öncesinde ancak bakmaya gelmiştir. o ara nasıl farketsin horozların gece boyunca öttüğünü?

kaldı ki adamın horozuna bebek muamelesi yapmaya gerek yok zira adamın tüm tavuğu telef olsa horozlar ne işime yarayacak der ve kesip yer muhtemelen.

horozla hastalık tedavi edilmiyordur. alışkanlığı vardır terkedemiyordur.
örnek verecek olursam, yastık, battaniye veya kıyafet bir ilaç yada tedavi yöntemi değildir ama otizmli çocuklarda kriz anlarında verdiğinizde rahatlarlar. bazı hastalar bir nesneye yada alışkanlığa bagımlılık geliştirmiş olabilir.

bir hemşire arkadaşım kızının sürekli ayni şarkıyı dinlediğini söylüyordu. çocugun gözle görülen bir rahatsızlığı yok, tanısı: yaygın gelişimsel bozukluk.
dışarıdan baktığında bir kaç anormal davranışı dışında bir farklılık yok. takıntıları ve öğrenme güçlüğü var.
bu şarkıyı dinlemek isteyip dinleyemediği vakit evde terör estiren bir çocuk var ortada, doktor da istediğini yapın demişti mesela onlara.
şimdi durumu bilmeden horoz neye şifa olacak demek olmaz. bahanedir değildir bilmem.
ama olabilir mi, olabilir.

asıl sorun sağlıklı ve aklı başında ve bebek sahibi bir birey olarak gidip bahçesinde kümes hayvanı olduğunu gördüğü evi tutması bence.
horoz en iyi ihtimalle sabah 6 da ötmeye başlar.
çoçuğu o saatte uyansın istemiyorsa, o evden kaçarak uzaklaşmalıydı.
en azından ben olsam öyle yaparım.

Back
X