• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev şeklindeki anahtarlığı nereden aldınız ?

canan1986

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
0
16
İstanbul
kızlar forumda birçok kişide gördüm ev şeklinde anahtarlık yarısı kendimizde yarısı eşimizde duruyo hani :) nerden aldınız bu anahtarlıkları? ben de istiyoruuum :)

kızlar forumda birçok kişide gördüm ev şeklinde anahtarlık yarısı kendimizde yarısı eşimizde duruyo hani :) nerden aldınız bu anahtarlıkları? ben de istiyoruuum :)

bende çok merak ettim şimdi ama eminim çok güzeldir bende istiyorummmm :)

bende gördüm çok güzel.. ama dışarıda görürsem alırım.. yoksa netten sipariş vermem.. kargoya vereceğim ücretiyle bile alınabilir :)

Kızlarrr bende istiyorum o anahtarlıktan ama internet dısında hic göremedim :31:

canım bende sormuştum forumda. genelde markafoni den almışlar ama fiyatı nedir bilmiyorum. bende takip ediyorum ama şu zamana kadar denk gelmedi. olursa ve fiyatı uygunsa ben de amayı düşünüyorum

tüh ya kızlar aynen internetten anahtarlık almam ben de sanırım :) ama çok şeker oldukları kesin ayrıca anlamlı neyse inşallah denk gelir de yazarız buraya :))

markafoni ya da trendyolda chicky deco life kampanyasında oluyor o anahtarlıklar ayrıca internetten anahtarlık almanın sakıncası ne anlamadım:9::9:

Arkadaşımızında dedigi gibi markafoniden almıştım bende chicky deco life kampanyasında bulunuyor 6 ya da 7 TL civarındaydı yanılmıyorsam dışarıda hiç görmedim bir sorunda yaşamadım aldıgımda bilginiz olsun :16:

Merhaba arkadaslar anahtarlık çok hoş Bende baya aradım net harici bulamadım nettede gittigidiyor da buldum 25 tl çok pahalı geldi uyguna bulan olursa haberdar ederseniz burdan sevinirim arkadaslar :)

yok ben internetten alışveriş çok yapıyorum ama ne bileyim bi anahtarlık için kargo ücreti var ırtı var zırtı var o yüzden dedim...

Son düzenleme:
Merhaba,

Bahsettiğiniz anahtarlık thehomese sitesinde satılıyor

Merhaba,

Bahsettiğiniz anahtarlık thehomese sitesinde satılıyor

Back
X