Kayın Pederim Telefonumu Aldı, Özel Mesajlarımı Okudu ve İhanetle Suçladı! Lütfen Yardım Edin!
Herkese merhaba. Çok zor bir durumdayım ve yaşadığım bu mahremiyet ihlali yüzünden çok sinirliyim, ne yapacağımı bilemiyorum.
Eşimle birlikte kayın pederimin evinde yaşıyoruz. Kayın pederimin önceki eşinin (kuması) küçük kızı da bizimle kalıyor. Bu kızın telefonu var ama hattı (SIM kartı) yok. Bazen annesi beni arıyor veya mesaj atıp kızıyla konuşmak istediğini söylüyor.
Dün yaşanan olay şuydu:
Annesi bana mesaj attı,
"Kızımla konuş durur musun, lütfen" dedi. Ben de insaniyet namına yardım etmek istedim ve
tamam dedim. Telefonumu o kıza verdim. O sırada kayın pederim bunu görmüş, yanıma geldi ve
telefonumu zorla elimden aldı.
Sonra bana
"İhanet ettin!" diye bağırdı. Ona bunun kendi karısı olduğunu, benden sadece yardım istediğini ve benim de sadece yardım ettiğimi söyledim. Bu yüzden biraz didiştik.
Kısa süre sonra eşim geldi, ben tartışma daha fazla büyümesin diye odama çıktım. Eşim babasından telefonumu almak istediyse de kayın pederim ona da vermedi.
EN BÜYÜK İHLAL BU!
Şu an yaşadığım en büyük şok ve öfke sebebi ise, telefonumu karıştırdığı yetmezmiş gibi,
eşimle aramızdaki özel yazışmaları okumuş olması! Belki de arkadaşlarımla olan özel mesajlarımı da okumuştur. Bu, benim özel hayatıma ve mahremiyetime yapılmış
büyük bir saygısızlıktır.
Şimdi sorum şu:
- Bu haksız yere suçlamalar ve mahremiyet ihlalinden sonra yarın kayın pederime karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim?
- Eşim, özel eşyamı ve mahremiyetimi koruma konusunda yetersiz kaldı. Ona bu durumun ciddiyetini ve sınırların ihlal edildiğini nasıl anlatmalıyım?
- Özel mesajlarımı okuyan birine karşı bu evde nasıl yaşayacağım?
Çok çaresiz ve öfkeliyim. Lütfen bana akıl verin.