• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev sorunlari

Telefonunuzu alması, mesajlarınızı okuması kesinlikle saygısızlık ama kayınpederinizle yaşadığınız tüm sorunların sebebi siz ve eşinizsiniz biliyorsunuz değil mi?
Dikkatli olup hamile kalmasaydınız el alemin evinde yaşamak zorunda kalmayacaktınız, eşiniz evin en küçüğü olduğu için değil gözünü ev bürüdüğü için gitmeyecek, ki eşiniz en küçükleri değil 12 yaşındaki görümceniz en küçükleri ama eşiniz ev onlara kalmasın istiyor, babası evi kendisine bıraksın istiyor.

Kocanız kızkardeşinin de miras hakkı olan eve göz diken birisi, bu ne demek biliyor musunuz? Kocanız babasının hamurundan, kadınların değersiz olduğunu düşünen, erkeklere hizmet etmesi gereken canlılar olarak gören biri.

O yüzden sizi babasına da ezdirir, kendisi de ezer, yazık etmişsiniz hayatınıza.
bende bu insanlarla yasamak istemiyorum, evet bu eve geldigim gibi gitmesinide bilerim ben ama su an ne zamani ne yeri,biraz beklemem gerek okula geri donunce zaten kiraya cikicam kizimida alip burdan . BU pisliklerle yasamak istemiyorum, hatda nefret ediyorum, ama su an cikamam,. Bunlar yesinler bir birilerini umrumda olmuycak..Benim telefonumdan mesejlarim okunmus, benden sormadan .gebersinler hepsi umrumda degil. buraya biraz olsun sakinlesmmek icin yaziyorum

Kayın Pederim Telefonumu Aldı, Özel Mesajlarımı Okudu ve İhanetle Suçladı! Lütfen Yardım Edin!​

Herkese merhaba. Çok zor bir durumdayım ve yaşadığım bu mahremiyet ihlali yüzünden çok sinirliyim, ne yapacağımı bilemiyorum.

Eşimle birlikte kayın pederimin evinde yaşıyoruz. Kayın pederimin önceki eşinin (kuması) küçük kızı da bizimle kalıyor. Bu kızın telefonu var ama hattı (SIM kartı) yok. Bazen annesi beni arıyor veya mesaj atıp kızıyla konuşmak istediğini söylüyor.

Dün yaşanan olay şuydu:

Annesi bana mesaj attı, "Kızımla konuş durur musun, lütfen" dedi. Ben de insaniyet namına yardım etmek istedim ve tamam dedim. Telefonumu o kıza verdim. O sırada kayın pederim bunu görmüş, yanıma geldi ve telefonumu zorla elimden aldı.

Sonra bana "İhanet ettin!" diye bağırdı. Ona bunun kendi karısı olduğunu, benden sadece yardım istediğini ve benim de sadece yardım ettiğimi söyledim. Bu yüzden biraz didiştik.

Kısa süre sonra eşim geldi, ben tartışma daha fazla büyümesin diye odama çıktım. Eşim babasından telefonumu almak istediyse de kayın pederim ona da vermedi.

⚠️ EN BÜYÜK İHLAL BU!​

Şu an yaşadığım en büyük şok ve öfke sebebi ise, telefonumu karıştırdığı yetmezmiş gibi, eşimle aramızdaki özel yazışmaları okumuş olması! Belki de arkadaşlarımla olan özel mesajlarımı da okumuştur. Bu, benim özel hayatıma ve mahremiyetime yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Şimdi sorum şu:

1. Bu haksız yere suçlamalar ve mahremiyet ihlalinden sonra yarın kayın pederime karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim?
  2. Eşim, özel eşyamı ve mahremiyetimi koruma konusunda yetersiz kaldı. Ona bu durumun ciddiyetini ve sınırların ihlal edildiğini nasıl anlatmalıyım?
  3. Özel mesajlarımı okuyan birine karşı bu evde nasıl yaşayacağım?
Çok çaresiz ve öfkeliyim. Lütfen bana akıl verin.
Ya ben sizi hatırladım siz o 12 yasindaki kıza size iftira attı diyerek annesi ile ilgili zorbalayan kişisiniz. Çok temiz bir kalbiniz yok.

bende bu insanlarla yasamak istemiyorum, evet bu eve geldigim gibi gitmesinide bilerim ben ama su an ne zamani ne yeri,biraz beklemem gerek okula geri donunce zaten kiraya cikicam kizimida alip burdan . BU pisliklerle yasamak istemiyorum, hatda nefret ediyorum, ama su an cikamam,. Bunlar yesinler bir birilerini umrumda olmuycak..Benim telefonumdan mesejlarim okunmus, benden sormadan .gebersinler hepsi umrumda degil. buraya biraz olsun sakinlesmmek icin yaziyorum
Bir insana gebersin ölsün diyecek birine vıcdan yapamıyorum ben, sizde kalbinizin ekmegını yiyorsunuz . Gebersinler umrumda değil diyene kadar sen defol git , kendı çıkarların uğruna ordasın

Ya ben sizi hatırladım siz o 12 yasindaki kıza size iftira attı diyerek annesi ile ilgili zorbalayan kişisiniz. Çok temiz bir kalbiniz yok.
evet o kiz yine ve ine bana problem cikartdi,bikdim artik,bu cocukdan

Bir insana gebersin ölsün diyecek birine vıcdan yapamıyorum ben, sizde kalbinizin ekmegını yiyorsunuz . Gebersinler umrumda değil diyene kadar sen defol git , kendı çıkarların uğruna ordasın
evet bundan size ne? sen defolgit,

Telefonunuzdaki mesajların okunması saygısızlık dedim zaten, kocanız bile sizin özeliniz olan telefonunuzu alıp mesajlarınızı okuyamaz, ayıptır ama diyorum ki yaşadığınız bu saygısızlıkların ana nedeni hamile kaldığınız için evlenmek zorunda kalmanız ve o evde oturmayı kabul etmeniz, bana ayrı ev aç diyecektiniz kocanıza fakat siz de o da öğrenciydi, yapamadınız.

Gençsiniz ve maalesef hayal aleminde yaşıyorsunuz, okula geri dönünce kocanız sizinle kiraya çıkmaz, okula dönebileceğiniz bile meçhul🤷‍♀️

Eşinizi de geride bırakıp kızınızla siz başka eve taşınsanız okula gideceğim diyorsunuz, kirayı nasıl karşılayacaksınız, kızınıza kim bakacak? Evi nasıl geçindireceksiniz?

Tamam sakinleşmek için yazıyorsunuz ama geleceğinizi kurtarmak için de plan yapmalısınız, yoksa sadece sakinleşmek sizin durumunuz için inanın yeterli değil çünkü emin olun kocanız kayınpederinizin evinde yaşamaya devam etmek isteyecek, asla kiraya çıkmayı kabul etmeyecek ve siz bu insanları yıllarca çekmek zorunda kalacaksınız.

Yanlış hatırlamıyorsam II. Bayezid demiş “Kendi kendine ettiğin âdem, bir yere gelse idemez âlem”
Türkçe meali: İnsanın kendine ettiğini, dünya alem bir araya gelse edemez, sizin durumunuz da bu maalesef.

Siz o kızın babasının evinde yani kendi evinde kalıyorsunuz. Kuma kızı deyince aşağılamış oluyorsunuz güya ama eşinizin kardeşi işte. Başka türlü yazınca değersiz olmuyor.
Kendi tercihlerinizle hayatınızı mahvetmişsiniz. Söz hakkına sahip olmadığınız için de hiçbir şey yapamayacaksınız.

Kayın Pederim Telefonumu Aldı, Özel Mesajlarımı Okudu ve İhanetle Suçladı! Lütfen Yardım Edin!​

Herkese merhaba. Çok zor bir durumdayım ve yaşadığım bu mahremiyet ihlali yüzünden çok sinirliyim, ne yapacağımı bilemiyorum.

Eşimle birlikte kayın pederimin evinde yaşıyoruz. Kayın pederimin önceki eşinin (kuması) küçük kızı da bizimle kalıyor. Bu kızın telefonu var ama hattı (SIM kartı) yok. Bazen annesi beni arıyor veya mesaj atıp kızıyla konuşmak istediğini söylüyor.

Dün yaşanan olay şuydu:

Annesi bana mesaj attı, "Kızımla konuş durur musun, lütfen" dedi. Ben de insaniyet namına yardım etmek istedim ve tamam dedim. Telefonumu o kıza verdim. O sırada kayın pederim bunu görmüş, yanıma geldi ve telefonumu zorla elimden aldı.

Sonra bana "İhanet ettin!" diye bağırdı. Ona bunun kendi karısı olduğunu, benden sadece yardım istediğini ve benim de sadece yardım ettiğimi söyledim. Bu yüzden biraz didiştik.

Kısa süre sonra eşim geldi, ben tartışma daha fazla büyümesin diye odama çıktım. Eşim babasından telefonumu almak istediyse de kayın pederim ona da vermedi.

⚠️ EN BÜYÜK İHLAL BU!​

Şu an yaşadığım en büyük şok ve öfke sebebi ise, telefonumu karıştırdığı yetmezmiş gibi, eşimle aramızdaki özel yazışmaları okumuş olması! Belki de arkadaşlarımla olan özel mesajlarımı da okumuştur. Bu, benim özel hayatıma ve mahremiyetime yapılmış büyük bir saygısızlıktır.

Şimdi sorum şu:

1. Bu haksız yere suçlamalar ve mahremiyet ihlalinden sonra yarın kayın pederime karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim?
  2. Eşim, özel eşyamı ve mahremiyetimi koruma konusunda yetersiz kaldı. Ona bu durumun ciddiyetini ve sınırların ihlal edildiğini nasıl anlatmalıyım?
Yapay zekaya bu soruyu yazdırdığına göre o sana gereken cevaplari nasil bir aksiyon alacağını söylerdi.. ayrıca kayınpederinin önceki eşinin kumasi ne kayınpederinin. Üstüne kuma mi gelmiş

Evi sahipleniş şeklinize arsızlık mı desem, cahillik mi desem bilemedim. Bizimle kalıyor dediğiniz kız evinde kaldığınız adamın kızı. O evde fazlalık olanlar sizsiniz. Kumanın kızı diye kendinizce ezmeye çalışıyorsunuz ama hiç hoş bir tutum değil bu öncelikle.
Ne vardı da bu yaşta evlendiniz de çocuk yaptınız daha ayrı eve çıkacak durumunuz yokken. Bir de nasıl bir tavır sergileyeyim diyorsunuz. Adamın evinde kalıyorsunuz, yiyorsa tavır yapın diyeyim siz anlayın.

Dün yaşanan olay şuydu:

⚠️ EN BÜYÜK İHLAL BU!​

Şimdi sorum şu:

Tabiki evden ayrılın. Ayrı ev tütün

Siz o kızın babasının evinde yani kendi evinde kalıyorsunuz. Kuma kızı deyince aşağılamış oluyorsunuz güya ama eşinizin kardeşi işte. Başka türlü yazınca değersiz olmuyor.
Kendi tercihlerinizle hayatınızı mahvetmişsiniz. Söz hakkına sahip olmadığınız için de hiçbir şey yapamayacaksınız.
Katılıyorum.
Kayınvalidesinin üzerine getirilen kuma kendi üzerine gelmez zannediyor ama eşi babasının kopyası.
Görümcesine kumanın kızı diyor ama maalesef kendisi de kayınvalidesiyle aynı kaderi yaşayacak.

Resmi nikahı dahi Melodi zorlamış da yapmış kocası, evin sahibi kayınpeder, para kaynağı da kayınpeder, babasının etinden sütünden yararlanan oğul o ne derse onu yapar, onun gibi davranır.

Kayınpeder öyle istiyor diye Melodi’nin dışarı çıkması bile yasak, kıyafetleri de kayınpeder nasıl istiyorsa öyle.

resmi nikahida soyliye soyliye yaptirdim

kocam tip okuyor , benden 2 yas kucuk, ve ailenin ihtiyaclarini babasi karsiliyor , ve biz onun evinde onunla yasiyorus, esim en kucuk ogullari oldugu icin

onun tek derdi bu evi miras olarak kendine almak, eger babamin dedikleri yaparsak iy olur evi bize birakir diyor, sonrada baska universteye seni salar diyip beni gecisdiryor her seferinde

ben bu evde tek mutsuz eden sey , esimin babasi bana karismasi , demek istedigim normal isnan gibi basim acik, arkadaslarimla gorusmek activitiler yapmak isteyorum, istedigim zaman markete gitmek isteyorum, disariya hava almaya cikmak isteyorum, bide kursa gitmek isteyorum

benim konum bu degil ben bu ev islerini bir sey yapmak isteyorum, temizlikci tutmak istedim, babam sevmiyor diyor, sen gelinsin senin yapman daha guzel diyor

soyledim ya peder karsilayor evde paralari

Son düzenleme:
18 yaşında baba mi olmuş 🫣
Evet eşi 2 yaş küçükmüş,tıp fakültesi okuyormuş kendi söylemi kayınpederi okul müdürü,iş adamıymış zengin evi gecindiren o onun evinde kalıyorlar,12 yasında ki görümce için sürekli bizimle yaşıyor diyorda ,orası kızın evi kendisi kızla yaşıyor oraya gelin gitmiş.

Evet eşi 2 yaş küçükmüş,tıp fakültesi okuyormuş kendi söylemi kayınpederi okul müdürü,iş adamıymış zengin evi gecindiren o onun evinde kalıyorlar,12 yasında ki görümce için sürekli bizimle yaşıyor diyorda ,orası kızın evi kendisi kızla yaşıyor oraya gelin gitmiş.

Gerçekten çok şaşırdım. Bu yaşta işi gücü olmayan kocasından birde babasına tavır göstersin diye bekliyor.

Back
X