- 9 Ekim 2023
- 573
- 423
- 33
- 31
- Konu Sahibi acemiqueen
-
Tabiki anlat keske fiyata dahil edip yapmadiklari yerleri de fotograflasaydin ki kimsenin basina gelmesin bir dahaMerhaba güzel hanımlar bi konuda fikir almak istiyorum.Evime kış temizliği için 2 kişi çağırdım şirket vasıtasıyla.Evim küçük normalde tek kişi de yeterli ama ben vestiyer mutfak dolabının içlerini de dahil ettim.Çalışıyorum ve 1 yaşında bebeğim var yetişemiyorum diye detaylı güzel olsun dedim ücret farkı da verdim.Ama maalesef hiç beğenmedim.Üstelik gittikten sonra yapmadıkları yerler var.Sonra fark ettim.Bi de biri habire dolap içi silmeyi sevmediğini ifade edip edip durdu.Ki ben öyle anlaştığımı ifade ettim.Ayrıca bitse de gitsek modundalaedı.Aynı zamanda çok yavaşlardı.Kimse akşamın 10unsa kadar otursun temizlik yapsın diye düşünmüyorum tabi ama bu tavırlar temizlikteki tavır ve yetersiz olmaları rahatsız etti.Ben de bitirsinler gitsinler diye bekledim açıkçası hiç beğenmedimVerdiğim paranın karşılığını göremedim.(daha önceden de çağırırdım asıl temizliğin nasıl olması gerektiğini biliyorum.)Bu şirkette yeni çalışmaya başlamışlar .Şimdi arasam eksik yönlerini tavırlarını anlatsam olur mu?bu temizlik şirketi yaşadığım şehirdeki en büyük şirket.Baya bi elemanı var.(kimse benim yüzümden işsiz kalsın istemem .Orda yeni başlamışlar.Sizce ne yapayım)
Fotoları çekme şansım varTabiki anlat keske fiyata dahil edip yapmadiklari yerleri de fotograflasaydin ki kimsenin basina gelmesin bir daha
Ozaman suclama yapmadiginiza iliskin fotolari da gonderirsiniz.Fotoları çekme şansım var
İşte benim de anlayamadığım nokta bu.Temizlik işi kolay değil farkındayım ama yapıyorsan da tam yapacaksın yaniBu işi istemiyorlarsa yapmamalılar ben olsam şikayet ederdim
Aşırı zor bir iş bunun bizler de farkındayız o yüzden kendi kazandığımız 2-3 günlük miktarları ödüyoruz tek bir güne. Hakkıyla yapan kadınların önü açılması için bu insanların bu işi yapmaması gerekiyor.İşte benim de anlayamadığım nokta bu.Temizlik işi kolay değil farkındayım ama yapıyorsan da tam yapacaksın yani
Önce öyle aramaya çalıştık ama kimseyi bulamayınca büyük biTemizlik şirketini arayıp anlatın bir daha da şirketten söylemeyin referansı olan birini bulun
İnanın para kısmına takılmadım .iyi yapılsın derdindeydim yarın sabah arayıp bilgilendireceğimBen de olsam bildiririm herkes söylenmesi gerekeni söylemiş zaten biri bi işe giriştiyse hakkıyla yapılması gerekiyor diye düşünüyorum para kısmını söylemiyorum bile
Ben yapmadiklari yeri cekip sorumlu olduklari kisiye fotoğraf atardim ve yeni eleman gondermelerini talep ederdim. Zaten büyük yerler bir hata varsa ikiletmeden telafi ederlerMerhaba güzel hanımlar bi konuda fikir almak istiyorum.Evime kış temizliği için 2 kişi çağırdım şirket vasıtasıyla.Evim küçük normalde tek kişi de yeterli ama ben vestiyer mutfak dolabının içlerini de dahil ettim.Çalışıyorum ve 1 yaşında bebeğim var yetişemiyorum diye detaylı güzel olsun dedim ücret farkı da verdim.Ama maalesef hiç beğenmedim.Üstelik gittikten sonra yapmadıkları yerler var.Sonra fark ettim.Bi de biri habire dolap içi silmeyi sevmediğini ifade edip edip durdu.Ki ben öyle anlaştığımı ifade ettim.Ayrıca bitse de gitsek modundalaedı.Aynı zamanda çok yavaşlardı.Kimse akşamın 10unsa kadar otursun temizlik yapsın diye düşünmüyorum tabi ama bu tavırlar temizlikteki tavır ve yetersiz olmaları rahatsız etti.Ben de bitirsinler gitsinler diye bekledim açıkçası hiç beğenmedimVerdiğim paranın karşılığını göremedim.(daha önceden de çağırırdım asıl temizliğin nasıl olması gerektiğini biliyorum.)Bu şirkette yeni çalışmaya başlamışlar .Şimdi arasam eksik yönlerini tavırlarını anlatsam olur mu?bu temizlik şirketi yaşadığım şehirdeki en büyük şirket.Baya bi elemanı var.(kimse benim yüzümden işsiz kalsın istemem .Orda yeni başlamışlar.Sizce ne yapayım)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?