Ev ve kayınvalide

Polyannamak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
34
27
3
34
Merhaba kızlar;
Sizlerin de fikirlerini almak üzere yeni kayıt oldum.

2 senelik evliyiz 1600 tl kira ödüyoruz.Eşimin bir evi var kayınvalidemin Sokağında eski bir yapı içide epey tadilat istiyor.Şuan kiracı var 800 tl kira ödüyor ancak bize değil kayınvalideme senelerdirde kirayı o alıyormuş biz evlendik durum değişmedi bende bişey demedim benden önce alınan bir evdi birde çok ihtiyaç yoktu.Şuan kiramız 1700 tl oldu ve kiracı evden çıkıyormuş bende eşime tadilat yaptırıp biz geçelim kira ödemeyelim dedim.Biraz tadilat yaparız kira öder gibi bikaç ay tadilat masrafını öder kendi evimizde otururuz dedik.Geçenlerde aile toplantısında herkezin içinde kayınvalidem oğlum kiramı verir canım dedi bunu diyen anneninde kendi evi var ve bir yazlığı var kayınpederim de emekli ama çok iyi bir işte çalışıyor.Şimdi ben hem masraf yapacağım hem kiramı ödeyeceğim bu zamana kadar aldıklarına saysın diycem ama kimseye bişe diyemedim.Konu ile ilgili fikriniz nedir napmalıyım.

Eşinizin kendi evimi yoksa kvmi almış zamaninda?
Eğer kv evin parasini ödemişse bence kadin hakli. Bazen aile ici mal devir ediliyor.
Eğer ev gercekden eşinizinse ben bir lira bile vermezdim...

Eşinizin kendi evimi yoksa kvmi almış zamaninda?
Eğer kv evin parasini ödemişse bence kadin hakli. Bazen aile ici mal devir ediliyor.
Eğer ev gercekden eşinizinse ben bir lira bile vermezdim...
Eşime ait tapuda onun üzerine kayınpederim çok az bi miktarda katkıda bulunmuş zamanında.

Eşin almışsa sizindir zaten kira falan lafı olmaz ama kv nın ise o zaman muhattap bile olma daha uygun başka kiralık ev bul

Oha yani evladindan kira mi istiyor, ustelik ev de oglunun... evi var, yazligi var maas da var. Kv den oteki tarafa mi goturecek!

Pes yani!

Eşin ne diyor.
Toplu bir ortamda dedi kayınvalidem bunu oğlumda kiramı verir dedi görümcem vardı verir tabi dedi eşim sessiz kaldı bişey demedi.

Eşime ait tapuda onun üzerine kayınpederim çok az bi miktarda katkıda bulunmuş zamanında.
Bu zamana kadar aldığı kiralar o çok az miktar katkıyı karşılar ..oturun evinizde 1700 ü verecek çok yer bulursunuz .. kayinvalidene neden , kendi evimde kiracı olmayacağım herhalde ,demedin ?

Toplu bir ortamda dedi kayınvalidem bunu oğlumda kiramı verir dedi görümcem vardı verir tabi dedi eşim sessiz kaldı bişey demedi.
Yıllarca kirayı almış olması beni ilgilendirmez Ama bundan sonrası çok önemli değil mi kızlar ya sonuçta evliyiz bizde kirada yaşıyoruz

Merhaba kızlar;
Sizlerin de fikirlerini almak üzere yeni kayıt oldum.

2 senelik evliyiz 1600 tl kira ödüyoruz.Eşimin bir evi var kayınvalidemin Sokağında eski bir yapı içide epey tadilat istiyor.Şuan kiracı var 800 tl kira ödüyor ancak bize değil kayınvalideme senelerdirde kirayı o alıyormuş biz evlendik durum değişmedi bende bişey demedim benden önce alınan bir evdi birde çok ihtiyaç yoktu.Şuan kiramız 1700 tl oldu ve kiracı evden çıkıyormuş bende eşime tadilat yaptırıp biz geçelim kira ödemeyelim dedim.Biraz tadilat yaparız kira öder gibi bikaç ay tadilat masrafını öder kendi evimizde otururuz dedik.Geçenlerde aile toplantısında herkezin içinde kayınvalidem oğlum kiramı verir canım dedi bunu diyen anneninde kendi evi var ve bir yazlığı var kayınpederim de emekli ama çok iyi bir işte çalışıyor.Şimdi ben hem masraf yapacağım hem kiramı ödeyeceğim bu zamana kadar aldıklarına saysın diycem ama kimseye bişe diyemedim.Konu ile ilgili fikriniz nedir napmalıyım.

Kendini geri çek olaylara son derece suskun davran eşinin yanında ailesinin işine gelmeyecek bir söz etme ki ballanmasın anacığı. bu hep böyledir senin böyle konularla ilgilenmemen onun ilgisini çekicek ve sen çekildiğinde o konusacak

Back
X