Ev yapımı peynir

Sayenizde merak edip baktım labne yapımına Çok tasarruflu ve sağlıklı bir şey yahu bu
Light süt kullanarak diyetteyken de kullanabilirim Baharatta kullanılabilir hazırlarken Çok faydalı oldu bunu öğrenmem :halay: Teşekkür ederim size
Koyabilirsiniz buzluğa ama pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-12-16-50-31.webp
    Screenshot_2017-05-12-16-50-31.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 175
Sayenizde merak edip baktım labne yapımına Çok tasarruflu ve sağlıklı bir şey yahu bu
Light süt kullanarak diyetteyken de kullanabilirim Baharatta kullanılabilir hazırlarken Çok faydalı oldu bunu öğrenmem :halay: Teşekkür ederim size
Bende bebegime lor peynir yapiyordum sıkıldığı için artık labne yapmaya başladım :)

Ben teşekkür ederim biraz fazla yaptim peyniri malesef bebegimde onu hemen bitiremez kararsız kaldım buzluk konusunda

labne demedim ama lor u attığımda çıkarınca kıvamı iyi olmamıştı, börekte kullandım.

yok canim ya..onun suyu cikinca bi guzel lor degil peynir oluyor. lor dedigin cokelen..ayrani dok tencereye kaynat o da lor olur.
Bende üstüne ağırlık koyuyorum lor peyniri süzerken biraz daha sıkı ama bildiğiniz tadı lor (çökelek) oluyor beyaz peynir tadı kıvamı çok daha başka

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-12-17-58-15.webp
    Screenshot_2017-05-12-17-58-15.webp
    21 KB · Görüntüleme: 70
  • Screenshot_2017-05-12-17-58-20.webp
    Screenshot_2017-05-12-17-58-20.webp
    24 KB · Görüntüleme: 92
Back
X