Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyrun tarifilabne peynirini nasil yaptin?? ama atilir neden atilmasin?
Bende bebegime lor peynir yapiyordum sıkıldığı için artık labne yapmaya başladım :)Sayenizde merak edip baktım labne yapımına Çok tasarruflu ve sağlıklı bir şey yahu bu
Light süt kullanarak diyetteyken de kullanabilirim Baharatta kullanılabilir hazırlarken Çok faydalı oldu bunu öğrenmemTeşekkür ederim size
Koyabilirsiniz buzluğa ama pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
Ben teşekkür ederim biraz fazla yaptim peyniri malesef bebegimde onu hemen bitiremez kararsız kaldım buzluk konusundaSayenizde merak edip baktım labne yapımına Çok tasarruflu ve sağlıklı bir şey yahu bu
Light süt kullanarak diyetteyken de kullanabilirim Baharatta kullanılabilir hazırlarken Çok faydalı oldu bunu öğrenmemTeşekkür ederim size
Koyabilirsiniz buzluğa ama pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
var canim..sutu kaynat icine sirke at, tulbentten suz..uzerine agir su dolusu tencere yerlestir. hop sana bir kac saat sonra beyaz peynir olduda bitti..Normal beyaz peynir yapan var mi
Sizin dediginiz tarifle lor peynir oluyor normal beyaz peynir olmuyorvar canim..sutu kaynat icine sirke at, tulbentten suz..uzerine agir su dolusu tencere yerlestir. hop sana bir kac saat sonra beyaz peynir olduda bitti..
yok canim ya..onun suyu cikinca bi guzel lor degil peynir oluyor. lor dedigin cokelen..ayrani dok tencereye kaynat o da lor olur.Sizin dediginiz tarifle lor peynir oluyor normal beyaz peynir olmuyor
Bende üstüne ağırlık koyuyorum lor peyniri süzerken biraz daha sıkı ama bildiğiniz tadı lor (çökelek) oluyor beyaz peynir tadı kıvamı çok daha başkayok canim ya..onun suyu cikinca bi guzel lor degil peynir oluyor. lor dedigin cokelen..ayrani dok tencereye kaynat o da lor olur.
Acamadim canimguiding88
tontriko Normal beyaz peynir yapımı:
http://nejatpars.kadinlarkulubu.com/2012/12/evde-peynir-yapimi.html?m=1
Aaaa sadece sirkeyle mi peynir oluyovar canim..sutu kaynat icine sirke at, tulbentten suz..uzerine agir su dolusu tencere yerlestir. hop sana bir kac saat sonra beyaz peynir olduda bitti..
Lor peynir sadece sirkeyle sirke yoksa bi iki kaşık yogurtla oluyor.Aaaa sadece sirkeyle mi peynir oluyo
Tamam.canım.bakarım deneyenlerden ogrensem daha iyi olur her tarif tutmuyo internette deLor peynir sadece sirkeyle sirke yoksa bi iki kaşık yogurtla oluyor.
Beyaz peynir tarifi yazarsan internete bulabilirsin
Tamam.canım.bakarım deneyenlerden ogrensem daha iyi olur her tarif tutmuyo internette de
Tamam.canım.bakarım deneyenlerden ogrensem daha iyi olur her tarif tutmuyo internette de