- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.437
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Ay ne güzel inşallah benimkinin de o günlerini görürümEşinizi tam anlamiyla ikna etmedenm gonulsuzce, zorlayarak evet dedirterek almayin. Sonra tüyü, tirmalamasi, yaramazligi 10 kati dertmiş gibi gelecek ve devamli soylenip, sikayetlenip hatta evden gondermek isteyebilir.
Size ekstra maddi yukunude iyi hesaplayin. Esinizi alistirmak icin once disaridaki kedilerle baslayin sevdirin, birlikte besleme yapmaya cikin.
Benim eşimde hayvanlarla pek yakin degildi. Ama "evde istemiyorum" tavri çok keskin degildi buyuzden hizli ikna ettim hatta paldir kuldur oldu hesapta yokken. Simdi yanina bir poşet mama almadan cıkmaz evden. Evdeki kedimizi de çok seviyor.
Çevremde yok ki hiçşöyle sevimli, minnoş, kendini sevdiren kedisi olan insanlara gidin, kedi aşkı bir kere başladı mı o sizden çok ister.
ama bize gelseniz mesela, siz bile vazgeçersiniz
Çevremde yok ki hiçSizinki çok yaramaz galiba
Arkadaşlarım ben evimde bir kedi beslemek istiyorum. Aslında birçok hayvanı beslemek isterim ama kediyle başlayayım dedim. Daha önce kedi köpek balık kaplumbağa tavşan besledim ama hepsi ergenlik çağındaydı. Şimdi evliyim bir yavrum var hem ona da hayvan sevgisini aşılamış olurum. Gel gelelim eşim hayvanları sevse de evde pek istemiyor. Bir balık bile aldıramadım. Nasıl ikna edebilirim. Gerçekten çok istiyorum. Hayvanları çok seviyorum onlar benim yaşam kaynağım. İlgi alaka herşeylerini yaparım yeter ki bizimde bir hayvan dostumuz olsunEşimi ikna edecek önerilerinizi bekliyorum bunu halledelim hep birlikte lütfeen
Bende sokaktan sahiplenmeyi istiyorum. Bakalım inşllah kabul ettiririmSoğukta kalmış birkaç kedi fotosu gösterin
(Sokaktan sahipleneceğiniz temennisiyle yazdım, satın almaya karşıyım)
yaramaz değil ah keşke yaramaz olsa
huysuz, aile dışında kimseye sevdirmez kendini, 3 gün bende kalın, tesadüfen tuvaletine falan giderken karşılaşabilirsiniz ancak, onda da patinaj yaparak kaçaryabaniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?