• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evcil hayvan beslemek ?

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Arkadaşlarım ben evimde bir kedi beslemek istiyorum. Aslında birçok hayvanı beslemek isterim ama kediyle başlayayım dedim. Daha önce kedi köpek balık kaplumbağa tavşan besledim ama hepsi ergenlik çağındaydı. Şimdi evliyim bir yavrum var hem ona da hayvan sevgisini aşılamış olurum. Gel gelelim eşim hayvanları sevse de evde pek istemiyor. Bir balık bile aldıramadım. Nasıl ikna edebilirim. Gerçekten çok istiyorum. Hayvanları çok seviyorum onlar benim yaşam kaynağım. İlgi alaka herşeylerini yaparım yeter ki bizimde bir hayvan dostumuz olsun :KK45: Eşimi ikna edecek önerilerinizi bekliyorum bunu halledelim hep birlikte lütfeen :oops:

Eşinizi tam anlamiyla ikna etmedenm gonulsuzce, zorlayarak evet dedirterek almayin. Sonra tüyü, tirmalamasi, yaramazligi 10 kati dertmiş gibi gelecek ve devamli soylenip, sikayetlenip hatta evden gondermek isteyebilir.
Size ekstra maddi yukunude iyi hesaplayin. Esinizi alistirmak icin once disaridaki kedilerle baslayin sevdirin, birlikte besleme yapmaya cikin.
Benim eşimde hayvanlarla pek yakin degildi. Ama "evde istemiyorum" tavri çok keskin degildi buyuzden hizli ikna ettim hatta paldir kuldur oldu hesapta yokken. Simdi yanina bir poşet mama almadan cıkmaz evden. Evdeki kedimizi de çok seviyor.

Eşinizi tam anlamiyla ikna etmedenm gonulsuzce, zorlayarak evet dedirterek almayin. Sonra tüyü, tirmalamasi, yaramazligi 10 kati dertmiş gibi gelecek ve devamli soylenip, sikayetlenip hatta evden gondermek isteyebilir.
Size ekstra maddi yukunude iyi hesaplayin. Esinizi alistirmak icin once disaridaki kedilerle baslayin sevdirin, birlikte besleme yapmaya cikin.
Benim eşimde hayvanlarla pek yakin degildi. Ama "evde istemiyorum" tavri çok keskin degildi buyuzden hizli ikna ettim hatta paldir kuldur oldu hesapta yokken. Simdi yanina bir poşet mama almadan cıkmaz evden. Evdeki kedimizi de çok seviyor.
Ay ne güzel inşallah benimkinin de o günlerini görürüm:KK37:

şöyle sevimli, minnoş, kendini sevdiren kedisi olan insanlara gidin, kedi aşkı bir kere başladı mı o sizden çok ister.
ama bize gelseniz mesela, siz bile vazgeçersiniz :KK70:
Çevremde yok ki hiç :( Sizinki çok yaramaz galiba

Çocukken kedi,kanarya,tavuk,güvercinlerin olduğu bir evde büyüdüm evlenene kadar hemde. Evlendikten sonra onlarsız yapamayacağımı anlayıp muhabbet kuşu aldık. çoğaldılar,öldüler . Şu anda evde 12 senedir bizimle olan bir muhabbet kuşumuz var. Kedilere kapı önünde bakıyorum. Eşim de başta sevmezdi alıştı. Kedi almayı çok istiyorum bende ama çalışınca zor belki emekli olunca kısmetse. Alacağınız zaman lütfen aile bireyleriyle hemfikir olun sonra bırakmak zorunda kalmayın .

Babam da eğer eve evcil hayvan alacaksanız önce benim bavulumu hazırlayın giderim ben derdi :KK48:

Eve kedi almıştık babamdan habersiz. Kış ayıydı annesi ve kardeşleri ölmüştü. Çok üzülünce artık her şeyi göze alıp eve aldık yavruyu. Tabi birkaç saat içinde öğrendi babam saklayamadık. Of pof dedi olmaz öyle şey dedi. Çok kısa kalacak deyip ikna ettik. Gönülsüzce iyi madem dedi.

Sonra hepimize devamlı evdeki kedimizin video ve fotoğraflarını çekip atmaya başladı :KK48: Kediyi yürürken çekmiş manken gibi yürüyor diye video atıyor :KK48: Telefonlar kedi doldu. Acaba bizi mi daha çok seviyor kediyi mi diye ikileme düştük düşünün artık. Kedi gidince en çok babam üzülmüştü. Sorsan yine der evde hayvan istemiyorum diye. (Hiçbiri önceki kedimiz gibi olmayacakmış çünkü)

Eğer dışarıdan muhtaç bir yavru bulursanız hayır diyeceğini sanmıyorum. Çocuğunuz için çok güzel olur. Ailenize mutluluk getirir :KK200:

Bende sokakdan almanizi temenni ediyorum.
Sirf suslu tuylu dis gorunusu icin pedshoplardan hayvan alinmasina sinir oluyorum.
Sokakda o kadar bizlere muhtac hayvanlar var ki umarim siz onlardan birine sicak bir yuva verirsiniz.
Yukarida yazilmis zaten sokakdan aldiginizda birsey diyecegini sanmiyorum.

Arkadaşlarım ben evimde bir kedi beslemek istiyorum. Aslında birçok hayvanı beslemek isterim ama kediyle başlayayım dedim. Daha önce kedi köpek balık kaplumbağa tavşan besledim ama hepsi ergenlik çağındaydı. Şimdi evliyim bir yavrum var hem ona da hayvan sevgisini aşılamış olurum. Gel gelelim eşim hayvanları sevse de evde pek istemiyor. Bir balık bile aldıramadım. Nasıl ikna edebilirim. Gerçekten çok istiyorum. Hayvanları çok seviyorum onlar benim yaşam kaynağım. İlgi alaka herşeylerini yaparım yeter ki bizimde bir hayvan dostumuz olsun :KK45: Eşimi ikna edecek önerilerinizi bekliyorum bunu halledelim hep birlikte lütfeen :oops:

Bizde tam tersi oldu. Ben hayvanları çok severim ama evde beslemeye karşıydım.
Birgün eşimle işe giderken ufak siyah bir kedi yavrusu gördük çok neşeliydi :) alalım mı diyip çıktı arabadan aldı kucğaıma verdi.
Dükkanda bakalım diye almıştı sonra eve götürelim mı çok küçük bu diye duygu sömürüsü yaptı :)
İş yerinde çalışan kız da kediden korkunca kediye üzüldüm ve eve aldık.
Amacım biraz büyüsün sonra bırakırız'dı..
ben o kediye öyle bağlandım ki alatamam :)
Evin neşesi oldu resmen. Hep dibimde hep kucağımda duruyordu. Canım sıkkınken gelip neşe veriyordu. İnanılmaz birşey ya,iyi ki almışız iyi ki eşimi dinlemişim.
Şimdi hala bizde koca oğlan oldu:) kediler de 2 ye çıktı :))))

O minik yavru bir kere küçük emrak bakışlarını eşine diksin bak bakalım istiyor mu istemiyor mu:)

Şunu belirtmek istiyorum.Lütfen ömürlük yuva olacaksanız sahiplenin.Orayı tırmaladı,burayı kemirdi,tüy döktü vs gibi şeylerden geri verecekseniz hiç girmesin o eve.O kadar etkileniyor ki yavrucaklar bu gönderilmelerden.İçimi parçalıyor böyle durumlar.İnşallah ikna olur eşin.

Şu hayatta yaptığım en doğru şeylerden biri evcil hayvan sahiplenmekti.Herkese de öneriyorum şiddetle.

yaramaz değil ah keşke yaramaz olsa :KK70:
huysuz, aile dışında kimseye sevdirmez kendini, 3 gün bende kalın, tesadüfen tuvaletine falan giderken karşılaşabilirsiniz ancak, onda da patinaj yaparak kaçar :KK53: yabaniiiii
:KK45:İlahi güldürdün valla

Back
X