Allahımmmmpara yoksa can dostu da olamıcak demek insanın... Tatoo'mmm Allahım sana uzuuuuunnnnnca ömürler vermeye dvm etsin inşşş, benim güzel kızıımmm
Cok önemli bir adımWoo Suk Hwang’ın sıradaki projesi bir mamutu hayata döndürmek. Araştırmacı bu amaç uğruna Rusya’da çalışmalara başladı bile.
Önce bu habere inanmadım ama internetten adamı araştırınca hakikaten çok meşhur bir araştırmacı - veteriner olduğunu gördüm. Ve bence haberin en dikkat çeken kısmı mamutu hayata döndürmeyi çalışması. Muhtemelen ölü mamutu canlandırmak değil ölü mamuttan klonlama yapmaya çalışmaktır amaç ama çok heyecan verici değil mi bu olay?
Kedimin adaşı demek.Benim oglusumun adi da tattoo.
14 yildir bizimki kinali kuzum.Daha da uzun omurler versin hepsineee hepsinee insallahh.Patilerinden operim hepsininn
Aaaa ne tatlıııı, ilk kez böyle güzel bi tesadüfe denk geldim. Bizim kızımız da Amerikan Pit'i. Ama balll ballll nasıl güzel huylu, maşallahı var kuzumun. 9 yaşını bu ay itibariyle doldurdu, ama artık gözleri daha az görüyo, daha çok uyuyo. Ben evlenmeden önce birlikte yatardık, kendi çocuğummuş gibi geceleri uyandığımda nefesini yoklardım. Allah yokluklarını göstermesin, kayıplarını düşünmek bile istemiyorumKeşke elimizde olsa,imkanımız olsa da tüm masum yavrucakları sevgimizle himayemize alsak. Bi de onlar hiç ölmese...
Bizimkinin dertlerde bir degil bin malesefArka ayaklar artik pek tutmuyor.2 yil once veteriner uyutalim dedi.Dunyamiz basimiza yikildi.Onlar care bulamadi annem buldu caresini.Bizlerin ictigi kabizlik ilacini hergun iciyor.Icmezse tikanip kaliyor.Bagirsaklari hic calismiyor guzel oglumun.Bu ilacla kakasini yapiyor. Babam su anda ameliyatli yatiyor hastanede ve ben oglana ilac icirmek icin eve donuyorum su anda.1 gun bile ilaci sekse hastalanip tikaniyor yasli kuzum.
Bisey olacak ve bi daha bizimle olmayacak dusuncesini aklima getirmek istemiyorum bendeO surecte sokaktaki kedilere bakip bakip agliyordum.Keske hep bizle olsalar keske
Hiiii kıyamam onaaa... Vallahi sizde ne mübarek insanlarmışsınız, hiç vazgeçmemişsiniz oğlunuzdan. Allah razı olsun. Babanıza da oğluşunuza Rabbim bolca sağlık sıhhat versin inş... Başkaları için sadece hayvan deyip yüzüne bakmadıkları canlar, bizim dünyamız hayatımızın ne kadar büyük bi parçası oluyo. Bu devirde böyle kalplerimiz olduğu için bence bizler de çok şanslıyız. Çünkü hayvanlara cinsel güdü besleyen sapıklardan tutun da çivili sopayla işkence yapanına kadar neleriyle karşılaşır olduk artık şu devirde... Çok yaazıkkkk ve şahsen bu tarz konular benm kanayan yaram. Keşke bizler gibisine görüp insanlıklarından utansalar!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?