EVCİL HAYVANINIZI KLONLATMANIN YOLU 21 Saat Önce

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
assets_news_11060.jpg
EVCİL HAYVANINIZI KLONLATMANIN YOLU
21 Saat Önce

Can yoldaşınızı Güney Kore’de klontabileceğinizi biliyor muydunuz?

Kediniz, köpeğiniz veya muhabbet kuşunuz olmadan bir hayat düşünemiyor musunuz? Ya da kötü bir ayrılık sonrası Tekir’in kimde kalacağına karar veremiyor musunuz? Sizi bu dertlerden ve sorunlardan kurtaracak işlem Güney Kore’de. Araştırmacı Woo Suk Hwang, 2006’dan beri koyun Dolly’nin klonlanma sistemini hizmet olarak sunuyor. 100.000 doları olan herkese kapısını açan Hwang, ayda ortalama 15 köpek klonluyor.

Hayvanınızdan alınan hücre çekirdeği, taşıyıcı annenin yumurta hücresine yerleştiriliyor ve geliştiriliyor. Doğan yavru hayvanınızın bire bir benzerinden çok tek yumurta ikizine benziyor ve Hwang size huy olarak bir benzerlik garanti etmiyor.

Woo Suk Hwang’ın sıradaki projesi bir mamutu hayata döndürmek. Araştırmacı bu amaç uğruna Rusya’da çalışmalara başladı bile.

http://playtusu.com/haber/detay/11060/evcil-hayvaninizi-klonlatmanin-yolu

Allahımmmm :( para yoksa can dostu da olamıcak demek insanın... Tatoo'mmm Allahım sana uzuuuuunnnnnca ömürler vermeye dvm etsin inşşş, benim güzel kızıımmm:KK68: :KK17:

230 bin TL :KK61:
Allah sağlıklı uzun ömür versin benimkilere de inşallah...:nazar:
Kısacık ömürleri ya:KK43:

Allahımmmm :KK43: para yoksa can dostu da olamıcak demek insanın... Tatoo'mmm Allahım sana uzuuuuunnnnnca ömürler vermeye dvm etsin inşşş, benim güzel kızıımmm:KK68: :KK17:

Kedimin adaşı demek.Benim oglusumun adi da tattoo.
14 yildir bizimki kinali kuzum.Daha da uzun omurler versin hepsineee hepsinee insallahh.Patilerinden operim hepsininn

İyi mama yedirin arkadaslar..
Ben bu işin içinde olduğum için bunu söyleyebiliyorum. Profesyonel sınıf mama kullanın bütçeniz elverdiğince..

Woo Suk Hwang’ın sıradaki projesi bir mamutu hayata döndürmek. Araştırmacı bu amaç uğruna Rusya’da çalışmalara başladı bile.

Önce bu habere inanmadım ama internetten adamı araştırınca hakikaten çok meşhur bir araştırmacı - veteriner olduğunu gördüm. Ve bence haberin en dikkat çeken kısmı mamutu hayata döndürmeyi çalışması. Muhtemelen ölü mamutu canlandırmak değil ölü mamuttan klonlama yapmaya çalışmaktır amaç ama çok heyecan verici değil mi bu olay?

Önce bu habere inanmadım ama internetten adamı araştırınca hakikaten çok meşhur bir araştırmacı - veteriner olduğunu gördüm. Ve bence haberin en dikkat çeken kısmı mamutu hayata döndürmeyi çalışması. Muhtemelen ölü mamutu canlandırmak değil ölü mamuttan klonlama yapmaya çalışmaktır amaç ama çok heyecan verici değil mi bu olay?
Cok önemli bir adım Hoppa

Kedimin adaşı demek.Benim oglusumun adi da tattoo.
14 yildir bizimki kinali kuzum.Daha da uzun omurler versin hepsineee hepsinee insallahh.Patilerinden operim hepsininn

Aaaa ne tatlıııı, ilk kez böyle güzel bi tesadüfe denk geldim. Bizim kızımız da Amerikan Pit'i. Ama balll ballll nasıl güzel huylu, maşallahı var kuzumun. 9 yaşını bu ay itibariyle doldurdu, ama artık gözleri daha az görüyo, daha çok uyuyo. Ben evlenmeden önce birlikte yatardık, kendi çocuğummuş gibi geceleri uyandığımda nefesini yoklardım. Allah yokluklarını göstermesin, kayıplarını düşünmek bile istemiyorum :KK43: Keşke elimizde olsa,imkanımız olsa da tüm masum yavrucakları sevgimizle himayemize alsak. Bi de onlar hiç ölmese... :mad:

Aaaa ne tatlıııı, ilk kez böyle güzel bi tesadüfe denk geldim. Bizim kızımız da Amerikan Pit'i. Ama balll ballll nasıl güzel huylu, maşallahı var kuzumun. 9 yaşını bu ay itibariyle doldurdu, ama artık gözleri daha az görüyo, daha çok uyuyo. Ben evlenmeden önce birlikte yatardık, kendi çocuğummuş gibi geceleri uyandığımda nefesini yoklardım. Allah yokluklarını göstermesin, kayıplarını düşünmek bile istemiyorum :KK43: Keşke elimizde olsa,imkanımız olsa da tüm masum yavrucakları sevgimizle himayemize alsak. Bi de onlar hiç ölmese... :mad:

Bizimkinin dertlerde bir degil bin malesef :( Arka ayaklar artik pek tutmuyor.2 yil once veteriner uyutalim dedi.Dunyamiz basimiza yikildi.Onlar care bulamadi annem buldu caresini.Bizlerin ictigi kabizlik ilacini hergun iciyor.Icmezse tikanip kaliyor.Bagirsaklari hic calismiyor guzel oglumun.Bu ilacla kakasini yapiyor. Babam su anda ameliyatli yatiyor hastanede ve ben oglana ilac icirmek icin eve donuyorum su anda.1 gun bile ilaci sekse hastalanip tikaniyor yasli kuzum.
Bisey olacak ve bi daha bizimle olmayacak dusuncesini aklima getirmek istemiyorum bende :( O surecte sokaktaki kedilere bakip bakip agliyordum.Keske hep bizle olsalar keske :(

Bizimkinin dertlerde bir degil bin malesef :KK43: Arka ayaklar artik pek tutmuyor.2 yil once veteriner uyutalim dedi.Dunyamiz basimiza yikildi.Onlar care bulamadi annem buldu caresini.Bizlerin ictigi kabizlik ilacini hergun iciyor.Icmezse tikanip kaliyor.Bagirsaklari hic calismiyor guzel oglumun.Bu ilacla kakasini yapiyor. Babam su anda ameliyatli yatiyor hastanede ve ben oglana ilac icirmek icin eve donuyorum su anda.1 gun bile ilaci sekse hastalanip tikaniyor yasli kuzum.
Bisey olacak ve bi daha bizimle olmayacak dusuncesini aklima getirmek istemiyorum bende :KK43: O surecte sokaktaki kedilere bakip bakip agliyordum.Keske hep bizle olsalar keske :KK43:

Hiiii kıyamam onaaa... Vallahi sizde ne mübarek insanlarmışsınız, hiç vazgeçmemişsiniz oğlunuzdan. Allah razı olsun. Babanıza da oğluşunuza Rabbim bolca sağlık sıhhat versin inş... Başkaları için sadece hayvan deyip yüzüne bakmadıkları canlar, bizim dünyamız hayatımızın ne kadar büyük bi parçası oluyo. Bu devirde böyle kalplerimiz olduğu için bence bizler de çok şanslıyız. Çünkü hayvanlara cinsel güdü besleyen sapıklardan tutun da çivili sopayla işkence yapanına kadar neleriyle karşılaşır olduk artık şu devirde... Çok yaazıkkkk ve şahsen bu tarz konular benm kanayan yaram. Keşke bizler gibisine görüp insanlıklarından utansalar!

Hiiii kıyamam onaaa... Vallahi sizde ne mübarek insanlarmışsınız, hiç vazgeçmemişsiniz oğlunuzdan. Allah razı olsun. Babanıza da oğluşunuza Rabbim bolca sağlık sıhhat versin inş... Başkaları için sadece hayvan deyip yüzüne bakmadıkları canlar, bizim dünyamız hayatımızın ne kadar büyük bi parçası oluyo. Bu devirde böyle kalplerimiz olduğu için bence bizler de çok şanslıyız. Çünkü hayvanlara cinsel güdü besleyen sapıklardan tutun da çivili sopayla işkence yapanına kadar neleriyle karşılaşır olduk artık şu devirde... Çok yaazıkkkk ve şahsen bu tarz konular benm kanayan yaram. Keşke bizler gibisine görüp insanlıklarından utansalar!

Hayvansever insanlarin vicdan,merhamet duygularinin ekstradan daha cok bahsedildigini dusunurum hep ben.Mesela soguk hava olunca icimiz burulur disaridaki hayvanlar icin.Keske hepsine yetebilsek dusuncesi sadece bizlerde vardir mesela.Ne bileyim yolda yarali bir hayvan gorunce dert ediniriz biz.Farkli birsey yani hayvansever olmak.Keske cok farkli bilincli bir toplum olsak ta insanlik disi durumlar yasanmasa...

Back
X