Evcil hayvanınızla ilgili aldığınız en ilginç sorular/yorumlar

Tikkabilla

Lupilup!
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
18.677
24.172
798
Eminim hepimiz evcil hayvanımızla ilgili ilginç sorular duyuyor, ilginç yorumlar alıyoruzdur. Aklımıza gelenleri paylaşalım mı?

İlk aklıma gelenleri yazıyorum, hatırladıkça eklerim :)

- Sen şimdi kedini sevdikten sonra ellerini yıkıyor musun?
- Evin içinde geziniyor mu yani?
- Nerde yatıyor? Senin odanda mı? Nasıl izin veriyorsun?
- Tuvaletini nereye yapıyor?
Son zamanlarda en çok duyduğum soru:
- Evlenince de mi duracak?
Yok sokağa atacağım evlenince, tövbe Yarabbim ya.. En sinirlendiğim soru da bu..

Bir de sürekli ileride çocuğun olunca bırakırsın diyorlar. Asla öyle bir şey yapmam deyince de hee hee görürüz demiyorlar mı, deli oluyorum. Ben o evde tüm gün yalnız kalıyor diye bile vicdan azabı çekiyorum, bırak tamamen atmayı..

Yakında sen bu kedıler yzunden hasta olursun demedı deme..
He yaw heee :D

Koltuklarınız peluş kumaş mı, moda mı olmuş bilmiyordum hehhhehhe:KK47::eek::KK34:

Yanlız dikkat ettim de ben hep tüylerle ilgili laflara takıkmışım meğero_O:KK48::KK48:

S: Çok tüy döküyormuş doğru mu?
C: Yoo benim saçım kadar dökülmüyor
S:Tuvaletini nereye yapıyor?
C:Kumuna
S: Aaa hiç ortalığa falan yapmıyor mu?
C:Yapmıyor tabi ki çok temiz titiz benim oğlum. Her zaman kumuna yapar güzelce de üzerini örter
S:Koltuklara çok zarar veriyormuş. Pençeleriyle çiziyormuş her yeri nasıl dayanıyorsun?
C: Koltuklar eskimezse nasıl değiştiricem. Eskisin ki ben de eskidi bunlar artık yenisini almanın zamanı geldi diyeyim dimi.Feda olsun oğluma.
S: Kedi olan evlerde pis bir koku oluyormuş dimi kediler kokar mış
C: Şu anda evim kokuyor mu? Kedim de kokmaz evim de kokmaz. Maması kokar onu dibine girmeden alamazsın. Tuvaleti düzenli temizlenmezse kokar. Düzenli temizlediğim için sorun yok.
Ve o kadar çok ki. Hem de sosyal bir insan değilim 4 aydır oğlum var ve bu sürede evime gelen 4-5 kişidir hepsinin soruları da aynıdır.
Haa büyüyüce ne yapacaksın sorusunda karşımdaki insanı boğmak istiyorum.
Sen çocuğunu büyüyünce ne yapacaksın diyorum. Ya o ya ben birgün ölücez ve Allah izin verirse o güne kadar da beraber yaşayacağız.
Eşim çok daha ağır cevaplar veriyor hiç gelemez eleştiriye

en çok duyduğum soru etrafa tuvaletini yapmıyomu
bıktım artık bu soruyu duymaktan
benim kedim bırak etrafa pislemeyi sifonu bile çekiyo diyorum
inanmayanlarada videosunu izlettiriyorum şok oluyolar

-E sen şimdi bunu öpüyorsun ama ya tüylerini yutarsan? Kist olmaz mı Allah korusun?

-Mama dışında ev yemeği yemiyor mu hiç? Hiçç?

-Bebek olunca ne olacak bu?

İnsanlar çok bilgisiz hayvanlar konusunda. Sabırla anlatmaya izah etmeye çalışıyorum :)

Hamsterimla ilgili;
- Iyy nasıl öpüyorsun onu?
- Nesini seviyon bunun.

Mis gibiydi oğlum miss, aah ah.

Back
X