Evcil hayvanla yeni bir hayat..

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
Merhaba

Maalesef hayatı hep hesaplarla yaşayan biriyim. Başak burcu olmamdan mutevellit sanırm :9:

Hep düşünürüm tüm olasılıkları tüm detayları

ve bunlara bi çözüm getiremeden rahat edemeyecegim

Benim bir canım cananım kedim var. 9 yaşında

Üniversiteye giderken götürecegim. iki ihtimalim var ilkinde sorun yok fakat diğerinde bazı sorunlarım olacak

2.ihtimal olarak :
olduğum yerden uçakla 1.5 saatlik bir mesafede izmir.

Havayoları kosullarını okudum. 5kiloya kadar yanında götürebiliyorsun ve kedimde 4 kilo yani öyle kargo kısmına falan atılmayacak biraz fark ödeyerek yanıma alabilecegim geliş gidiş çok sorun olmayacak gibi

Bi kaç günlük gelişlerimde onu yormamak adına hayvan otellerine bırakabilirim veya güvendiğim bir arkadaşıma.
zaten derslerim agır olacagından her dakka gelemem
sırf kedimi rahat ettirmek için para biriktiriyorum otele veterinere bırakırsam diye :31:

Ama en büyük sorun kalacak yer. Uzak ve büyük bir şehir oldugu için ilk yıl evde kalamam yurt olmalı ama özel yurtta bile hayvan kabul etmeleri mesele sanırım
yani en azından ilk dönem yurt olur ev arkadası bulabilmem için

özel yurtta tek kişilik odada tüm bakımı bana ait şeklinde kagıt imzalasam ek ücretle kabul ederler mi acaba :26:

Bunları dert etmemin sebebi kedimi götürmeme en ufak bi sorunda taş koyarlar o yzzden herseyi hesaplayıp bi sorun oldugunda takır takır cevap vermek istiyorum :26:

Bırakamam da cünkü annem ablam falan istemiyor ben yokum diye verebilirler birine vermeselerde bırakamam özler beni küser yaz tatiline gittiğimde bile geldim yaklaşmamıştı kaç saat :50: kıyamam ben ona :50:

9 yaşında 4 kilo.Ne fit kedin varmış :1: Benim oğlan 8 kılo:1:
Özel yurtta olsa tek kısılık oda da olsa sıkıntı yaşarsın.Odalar küçük.tuvaletidir suyudur mamasıdır sonra her an kapı kilitli kalacak hayvancagız tek göz odada.Hadi sen okula gıdeceksın onun haraket alanı bile olmayacak.Hem orta yaşı deviriyor artık kediciğin haraket su anda çok onemli onlar için.
Bırakabileceğin evde kalan bir arkadaşın yok mu acaba en azından sen eve çıkana kadar?

9 yaşında 4 kilo.Ne fit kedin varmış :1: Benim oğlan 8 kılo:1:
Özel yurtta olsa tek kısılık oda da olsa sıkıntı yaşarsın.Odalar küçük.tuvaletidir suyudur mamasıdır sonra her an kapı kilitli kalacak hayvancagız tek göz odada.Hadi sen okula gıdeceksın onun haraket alanı bile olmayacak.Hem orta yaşı deviriyor artık kediciğin haraket su anda çok onemli onlar için.
Bırakabileceğin evde kalan bir arkadaşın yok mu acaba en azından sen eve çıkana kadar?

işte yaşınıda düşünüyorum :14: hehe sizinki biraz dombiş mi ne :9: benmki bu kiloyla gayet heybetli gerçi iran o yuzden cok tuylu :24:

evet işte ama yaşından dolayı günün çoğunlugu uyuyor ben yokken uyur ben gelince bahceye cıkartırım oynatırım diye düşünüyourm

hem odalar cok da küçük değil artık ya

belki hayvansever bi arkadas bulurum yurtta 2 kişi kalırız ne bileyim rastgelir işim zaar :50:

yok bırakamam kimseye :50:

işte yaşınıda düşünüyorum :14: hehe sizinki biraz dombiş mi ne :9: benmki bu kiloyla gayet heybetli gerçi iran o yuzden cok tuylu :24:

evet işte ama yaşından dolayı günün çoğunlugu uyuyor ben yokken uyur ben gelince bahceye cıkartırım oynatırım diye düşünüyourm

hem odalar cok da küçük değil artık ya

belki hayvansever bi arkadas bulurum yurtta 2 kişi kalırız ne bileyim rastgelir işim zaar :50:

yok bırakamam kimseye :50:

Öncelikle bu yaşların kıymetini bilin oğlum 13 yaşında benim.Ne unı okumaya gıttıgımde yanıma alabıldım ne atandıgımda buda yaklasık bir 7 sene ediyodu.Çok özlüyordum uzaktayken hep.Evden dısarı cıkma fobisi var.Ancak sakınlestırılıp uyutulunca bir yerden bir yere gidebiliyor o da kucakta.Benim şansım kedime en az benim kadar düşkün bir annem var hatta annesini daha cok seviyor benden .

Hayvansever olsa bile yattıgınız odada tuvaleti olucak.Ben bizimki için kucuk tuvaleti kapattırdım odalara uzak olsun koku gelmesin diye balkona cıkıs yok cunku onda bile arada koku gliyor burnuma ki silica kum kullanıyorum.

Keşke bi an önce eve çıkabılsen.Yurtlara baktın mı kabul edebilen var mı acaba ?

Öncelikle bu yaşların kıymetini bilin oğlum 13 yaşında benim.Ne unı okumaya gıttıgımde yanıma alabıldım ne atandıgımda buda yaklasık bir 7 sene ediyodu.Çok özlüyordum uzaktayken hep.Evden dısarı cıkma fobisi var.Ancak sakınlestırılıp uyutulunca bir yerden bir yere gidebiliyor o da kucakta.Benim şansım kedime en az benim kadar düşkün bir annem var hatta annesini daha cok seviyor benden .

Hayvansever olsa bile yattıgınız odada tuvaleti olucak.Ben bizimki için kucuk tuvaleti kapattırdım odalara uzak olsun koku gelmesin diye balkona cıkıs yok cunku onda bile arada koku gliyor burnuma ki silica kum kullanıyorum.

Keşke bi an önce eve çıkabılsen.Yurtlara baktın mı kabul edebilen var mı acaba ?

şimdi belli bişey yok bulunduğum ilçenin bağlı oldugu ili kazanırsam arabayla 1.5 saat ve evimiz var evde kalacagım sorunum olmaz
ama olurda uzak yer kazanırsam gecerli bu dediklerim :(
bizimkide sevmiyor cıkmayı ama ben olursam durur :50:
kutusu havalandırmalı koku cok olmuyor , olmadı günde 2-3 kez değiştiririm o sorun değil zaten buyuk ihtimalle tek kişilik odada kalırm heralde

bilmiyorum netten sadece bi yurdun hayvanlarla ilgili seyni bulabldim bakımı üslentiğine dair imzalarsa evcil hayvan bakabilir diyodu ama parantez içinde balık kaplumbağa falan yazıyodu kedi medi yoktu hiç

bakıcaz olmadı yurtla özel görüşürüm :31:

Ben daha önce sormuştum özel yurtlara dahi evcil kabul etmiyorlardı hiçbir şekilde... şu an durum nedir bilmiyorum.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Malesef kabul etmiyorlar özel yurtlara.

Şu an sözlümün ve benim çocuklarımızla kocaman bir sürümüz var, inanın yurtdışı yüksek lisans-doktora başvurularına bakarken bile önce ülkeye evcil hayvan sokabilme kurallarına bakıyoruz , çok iyi anlıyorum sizi :)

Ben daha önce sormuştum özel yurtlara dahi evcil kabul etmiyorlardı hiçbir şekilde... şu an durum nedir bilmiyorum.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Malesef kabul etmiyorlar özel yurtlara.

Şu an sözlümün ve benim çocuklarımızla kocaman bir sürümüz var, inanın yurtdışı yüksek lisans-doktora başvurularına bakarken bile önce ülkeye evcil hayvan sokabilme kurallarına bakıyoruz , çok iyi anlıyorum sizi :)

onun için hayatımdan fedakarlık yapacagım o zaman napalım :26: güzel büyükbişehirde degilde mutevazı aileme yakın küçük şehrimde okurum :5:

Back
X