Evcillerimiz için İlanlar: Vermek isteyenler, geçici bakıcı yuva arayanlar...

Yumos kizimizi 3 aylık geçici bir süre için bir hayvansever aileye vermek istiyorum. Ben yurt disindayim ve annem ve babam 3 ayligina ziyarete gelecek eger kediye gecici bir yuva bulabilirsek. Kuru mama ile besleniyor ve tuvalet eğitimi var. Kısırlaştırıldı ve aşıları tam. Cok sevimli, guzel ve iyi huylu. Acil yardım ederseniz sevinirim. Daha önce hiç dışarıda yaşamadı. Kumunu ve mamasını karsilayacagiz. Lütfen sadece 3 ay için bize yardım edin.

Merhaba yaşadığınız şehri belirtmemişsiniz. Sizin için mahsuru yoksa memnuniyetle 3 ay kızınızı arkadaşlık ederim . Yalnız Çanakkale'de oturuyorum ben :44:

4 yaşındaki erkek cymric kedimize üzüleyerek kalıcı bir aile bulmak zorundayım.özel sağlık sorunları yüzünden çok zor da olsa ondan kopmak zorundayım....kedimiz tüm aşıları yapılmış,tuvalet alışkanlığı olan çok temiz hiç bir zaman kumdan başka bir yerde tuvaletini yapmayan,,zeki,ismini, gel ve hayır kelimelerini anlayan,topla oynamaya seven çok şeker bir kedi bizim kedicimiz.Onu bir ailenin ferdisi gibi görecek,onu üzmeyecek,iyi davranacak,hasta olduğunda veterinere götürebilecek yeni bir aile arıyorum.Küçük çocuklu olan,kediyi sadece eğlence olsun diye almaya düşünen veya gerçekten kedi sevgisi olmayan birisine kesinlikle vermeye düşünmuyorum.Güvenilir birini arıyorum. Arada da olsa onu özlediğimde bana fotosunu gönderebilecek biri,uzakta da olsa ben onu mutlu olduğunu göreim bana yeter.Çok zor ondan kopmak...şuan istanbulda oturuyorum kısa bir süre sonra ankaraya taşınacağım yeni ailesi de Ankarada olmasını tercihi ediyorum.Lütfen güvenilir,hayvan dostu ve bakabilecek biri ise talip olsun.Bana ulaşabilecek isteyen bu emaile yazabilir ************* Bebişime talip olana foto gönderebilirim....

Eklentiler

• $12961_103948876289845_100000241991721_95515_7882210_n (1).webp
    $12961_103948876289845_100000241991721_95515_7882210_n (1).webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba izmir dikilideği köpeğin çanakkaleye gelmesi lazım fakat otobüs firmaları kabul etmiyor. köpek şu an buz gibi soğukta balkonda yaşıyor. bir an önce evine dönmesi için izmir tarafından çanakkaleye gelecek olanlar irtibata geçebilir mi? çok ufak bir köpek, kafesinde olacak ve çok sessiz. yardımlarınızı bekliyorum...

hemster yavrularımı 10 ytl ye satıyorum.Gerçekten evde bakılabilecek en kolay ve en sevimli evcil hayvanlar.Çocuklarınızın bu keyfi tatmasını tavsiye ederim

Merhaba izmir dikilideği köpeğin çanakkaleye gelmesi lazım fakat otobüs firmaları kabul etmiyor. köpek şu an buz gibi soğukta balkonda yaşıyor. bir an önce evine dönmesi için izmir tarafından çanakkaleye gelecek olanlar irtibata geçebilir mi? çok ufak bir köpek, kafesinde olacak ve çok sessiz. yardımlarınızı bekliyorum...

Hallettim yol işini...

Slm arkadaşlar... Minicik bi kedicim var fakat abimin eşi doğum yaptığından dolayı evde kediyi istemiyor bebeğe zarar verir gerekçesiyle.. çok üzülerek vermek zorundayım.. Ilgilenenler varsa beni arayabilirler...

merhabalar şu an istanbulda ama eylülde izmire temelli yerleşicek arkadaşım için pinscher arıyoruz sahipsiz kalmış olabilir bebiş olabilir ücretli ücretsiz farketmez buraya yazmak istedim belki bir bilene denk gelir diye :)

arkadaşlar 8 aylık 2 tane dişi kedime GEÇİCİ YUVA arıyorum. tüm masraflar tarafımdan karşılanıcak. İzmir içi yaklaşık 1 2 ay kadar bir süre için

$14042012114.webp 1.5 yaşında iran kedimi sahiplendirmek istiyorum....kızım çok uysal ve usludur...tüm gün çalıştığım için çok yalnız kalıyor ve sıkılıyor...daha önce iran kedisi beslemiş,zahmetini bilen :) ona iyi bakacak bir aile arıyoruz...bebesane@hotmail.com adresine yazarsanız resimlerini görebilirsiniz..dünya tatlısıdır Zuzu'm....[/QUOTE]

istanbul içi olması daha iyi olacaktır....

2,5 aylik 2 tane bebegimiz kaldi, erkekler, asi yapildi, anne ve baba bizim, ithal,biri uzun tuylu, biri kisa tuylu, disler tam 6x6, irk standarina uygun, saf kan, en guzel sahibleri bekliyorlar.Ucretli.

$Görüntü1513.webp

Merhaba arkadaşlar Minik dört tane kedicik ve anneleri 3 haftadır benimle beraber kalıyorlar. Evde köpeğim olduğu için kafesteler günde 3 defa odaya çıkarıyorum fakat onların özgür yaşayabileceği bir yuvaya ihtiyaçları var. Bebeklerin acilen birer yuva bulması gerekiyor çünkü gözlerinden rahatsızlar.Dört bebeğin iki tanesinin gözlerini tedavi ile iyileştirdik bir tanesinin maalesef gözleri görmeye...cek fakat çok oyuncu ve uysallar. Bir bebeğimizi sahiplendirdik onunda bir gözü görmeyecek :( Bu bebeklerin sevgiye ve ilgiye ihtiyaçları var lütfen ilgilenin çünkü bize muhtaçlar. İÇ - Dış Parazit tedavileri ve kist aşıları yapıldı.Tuvalet eğitimlerini zaten kendiliğinden biliyorlar.Sadece bir yuva istiyorlar dışarda yaşam çok zor.... Lütfen ilgilenenler benimle irtibata geçsinler Demet Güneş Bayındır Tuzla İstanbul Şimdiden teşekkürler.

Bebekler İstanbul dışına sahiplendirilmeyecek ve 18 yaşından küçüklere velileri olmadan asla verilmeyecektir. Hiç bir ücret talep edilmeyecektir sadece iyi bakacak bir yuvaya ihtiyaçları var. Kendisini gerçekten hazır hisseden ve yarı yolda bırakmayacak kişiler arasın lütfen...

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar bende ıngılız bulldog arıyorum tercıhen dişi ve yavru ucretlı veya ucretsız ?

Hayvanseverler mrblar,yorkshire terrier cinsi şuan 40 günlük bir erkek yavrumuz oldu,anne ve baba bize aittir,baba teacup secereli,anne 0 numaradır.Yavrumuza anne ve babamıza gözümüz gibi bakıyoruz ve onları çok seviyoruz.Manesef yavrumuzu benimde şuan hamilelik durumum olduğu için sahiplendirmek zorundayız:((((onu çok sevicek ona çok iyi bakıcak bir aile arıyoruz,izmir yada istanbuldan olursa daha iyi olur içimiz rht olur,ücretli olarak vereceğiz,çünkü kıymetininde bilinmesini istiyoruz.istiyenler msj atabilir anne baba ve yavrunun fotolarını paylaşabilirim.sevgiler.....

kızlar iran beyaz tüylü mavi gözlü kızıma ankarada damat arıyorum

Arkadaşlar 3 yaşındaki pincher cinsi sağlıklı ve tüm aşıları yapılmış oğluşumuza eş arıyoruz,ilgilenenler msj atsın lütfen:)kozmetikdelisi@hotmail.com

Merhaba hanımlar,

Çocukluğumdan beri kedi delisiyim,özellikle İran Chinchilla türüne bayılıyorum... Ama bekarken annem evde kedi istemedi,evlendim eşim kedi sevmezdi ama benimle yaşamaya başladı başlayalı kedi sevmeye ve evde beslememi desteklemeye başladı sağolsun :)
Pet shoplarda satılıyor ama ben bu canların satışına karşıyım :(
İstanbul'da yaşıyorum ; açık renk yavru İRAN veya chinchilla arıyorum , kedisi doğum yapmış ücretsiz sahiplendirecek kimse var mı acaba?

Back
X