Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Evde aile arasında yapılacak nisan için yorumlarınızı beklıyorum

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.111
6.127
448
kızlar kısmetse hazıranda aile arasında evımızde nişan yapıcaz daha once begendigim elbıse malesef olmadı bu nasıl sızce

yorumlarınızı beklıyorum bu elbıseye sac modelı nasıl olur ve nasıl aksesuar kullanmalıyım elbıse rengı mor bu arada

Eklentiler

• $41lOenSjd8L.webp
    $41lOenSjd8L.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 315
Elbise güzel beğendim ev nişanına uygun, yalnız rengini düşünüyorum acaba aynı model daha soft renkler de nasıl durur diye? Tabii sen beğendiysen sorun yok, zevkler ve renkler tartışılmaz tabii ki. :34:

Son düzenleme:
internet uzerınden aldıgım ıcın fazla renk secenegı yok malesef :( mavısını begenmıstım onunda bedenı yok kırmızı cok ıdaalı olur dedım ıstemede kırmızı gıyecegım cunkı omzuna daha hareketlı bırseyler yaptırabılırım dıye umuyorum

elbise çok hoş canım:nazar: mor rengi de severim güzel olur diye düşünüyorum. lame ayakkabı ve takılarla kullanabilirsin, saçın da dağınık topuz olabilir. aslında ayakkabı siyah da olabilir ama mor rengin tonuna göre değişir.elbise eline geçince fotolarını eklersen daha kolay olur fikir yürütmesi :ssz: kolay gelsin

Ben elbisenin modelini çok begendim moru renk olarak sevmem ama tatlı bi mor olabilir tabiki , saç modeli ise mankendeki gibi model güzel olmuş bence

hayırlı olsun..

bende nişanımda uzun mor buna bnzer abıye gıydım..evdeydı benımkide..

elbise ışık altında mavi normalde mor oluyor çok hoş bı renk bnce..

ayakkabı seçimin lame olsun mor ayakkabı alıpta boğulma renklere..

bn saçlarımı su dalgası yaptırıp tek yanda toplattım..omzuma düşecek şekilde..boylelıkle dalga saçlarım sırt dekoltesını kapatmadı..

sarkan zıncır bır küpeden başka birşeye pek ıhtıyaç olmuyor mor elbısede..

mutluluklar..

tesekkur ederım kızlar elbıse onumuzdekı ay elıme ulasacak nasıl heyecanlıyım anlatamam

kızlar elbise geldi ama üst kısmı büyük geldi zamanım kısaldı acil tadilat yaptırmam lazım yardım edin

kızlar elbise geldi ama üst kısmı büyük geldi zamanım kısaldı acil tadilat yaptırmam lazım yardım edin

canım güvendiğin bir terzi varsa üzerine uygun bir şekilde düzeltebilirler bak ben çok rahatım nişanıma 9 gün kaldı daha elbise piyasada yok bitane beğenmiştim son dakika ondan vazgeçildi yeni elbise bakıyorum :1:

canımm elbisen çok güzel çok beğendim ev için hem çok şık hemde çok sade. terziye git daralt onu neresi bol geldi destekli sütyenle falan desenen belki toplarsın

bugun cok guvendıgım terzıye verdım bakalım nasıl olacak gogus bolgesı cok bol zaten kendınden destegı var elbısenın bakalım nasıl bırsey cıkacak

Terzini benimle de paylaşabilir misin? Bu arada şimdiden hayırlı olsun

istanbul bahçelievlerdeysen paylasayım terzi ahmet elinden her iş gelir maşallah saray cd üstünde dükkanı var

Back
X