Bebek Beslenmesi Evde bebegine yalniz bakanlarin gün gün paylasim alani

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
yaa arkadasm cok zor bende kayinvalidede yok komsulukta yok istanbulda cok bunaliyorm bende calisiyordum aynen ne hissediosan hossediyorum bazen tuvalete giremiyorm gece kac kez uyaniyor evladiniZ allah bagislasin bu arada
Cnm benm kızım gece uyuyor çok şükür 3 kere falan uyanıyor uyanınca emziriyorum gene uyuyor ama gündüz uykusu yok o yüzden iş yapamıyorum pek

benim oğlumda 3 .5 aylık oldu. bende ailemden uzaktayım ama kayınvalidem üst katta bakar bakmasına da oğlum mızmız.sürekli oyun ve gezme istiyor. geceleri iyi uyuyo şükür ama sabahın köründe kalkıyor. bir daha da doğru düzgün uyumuyor. bazı günlerde çok güzel uyuyor özellikle banyo yaptırdığım gün. gelişimleri nasıl sizinkilerin?ben sadece anne sütü veriyorum 29 ağustosta tartırdım 7 kg 61 cm.

ona temzılık yapmak zorundamıymısınız sınır oluyrum yaa bısey sorucam bebeklerımızn ayı aynı sızın bebegınız bazı geceler ıkınmaktan uyuyamadıgı oluyr mu benım kızım tepişmekten gram uyumadı ün sinirden ağladım cok uykusuzum cunku offf

Kakasını ya da gazını yapamadıysa çok ıkınıyor eşim masaj yapıyor göbeğine öylelikle rahatlayıp uyuyor. Bir de eline ağız mendili veriyorum kendi gözünü kapatıp uyuyakalıyor. En hep karanlıkta yatırdım o yüzden gündüzleri uyumak için karanlık arıyor geceyi gündüzü biliyor.

Back
X