evde bedava gebelik testi!!!! toplaninnn anlatiyorumm!

maviboncuk06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
113
9
16
35
Kocaeli
kizlar merhabalar...
biraz koca kari isi olucak ama eskiden bu aldigimiz testler pahaliydi biliyorsunuz...
yasli birisinden duydum bikac kiside denedik gercek gibi gorunuyor valla :) sizlede paylasayim dedim;
-oncelikle eldivenlerimizi giyiyoruz kullanmadigimiz temiz bi konserve kapagi isimizi gorebilir...
idrarimizi icine dokuyoruz tam doldurmuyoruz kapagi tabiki...
sonra icine taze olmak sartiyla iki yada uc damla limon sıkıyoruz...
ve kaynatiyoruz arkadaslar sacma gelebilir igrenc olabilir ben mutfakta yapmadim piknik tupunu kullandim balkonda ama gercek yani cikiyo hakikaten bussuru para vermeye gerek yok neyse kaynatirken bakiyoruz kopuruyorsa hamilesinizdir :) yalniz kopukler deterjan kopugu gibi olcak beyaz hemen kaybolmayan kopuklerden...

ahahaha güzelmiş gerçekten çok farklı ve düşündürücü hımm ben yinede bilindik hamilelik testinden yanayım:)

bende duyunca gulmustum uyguladim bikac kez merak iste ogluma hamileyken kopurdu nihayet :) limonumu fazla kacirdim diye suphelenip gidip test aldim tabiki ^_^

3 4 tl.yi bulamayanlarda var... esi almayanlarda var varda var... ben dedigim gibi yinede test aldim iki cizgiyi gordum su gunlerde gecikmedim ama hamile olma ihtimalim var yapmaya useniyorum acikcasi ...

mutlaka canım alamayana sözüm yok...Ama hamilelik baştaaan sona masraf olduğu için o solda sıfır kalıyor. Hem bu ay ben de iki kere test yaptım 8 lira boşa gitti Bide insan güvenemıyor arkasından yine test yapma ihtiyacı duyuyor.

bugün bende denedim çamaşır suyu ve karbonatla. ikiside köpürdü. doğruluk payı var mıdır ki bunların :) mayıs ayından beri bebek istiyoruz ama olmadı bi türlü. bu ayda 30 ekimde adet oldum. ama bu ara mide bulantım ve baş dönmem var çok fazla. adet olmama rağmen hamile olabilir miyim diye şüpheleniyorum. ama testte almak istemiyorum tek çizgiyi görmek istemiyorum artık. bu testlerle umutlanıyorum işte :)

3 4 tl.yi bulamayanlarda var... esi almayanlarda var varda var... ben dedigim gibi yinede test aldim iki cizgiyi gordum su gunlerde gecikmedim ama hamile olma ihtimalim var yapmaya useniyorum acikcasi ...

Mrb ben adetime 8 gün var demedim kopurmedi acaba ne zaman cikar doğru sonuc

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabaaa yaaa ben bunu ccokk merak ettimmm vee yaptmm kopuruyorr kenarlardan evet ama kapatinca da hemen gidiyoo gidisat dogrumu

Abla, benim evimde kullanmadığım bir cezvem vardı onda denedim çok köpürdü hamileyim diye çok korktum erkek arkadaşım beni bıraktı( ) daha sonra konserve kapağında denedim çok şükür köpürmedi. Yinede gebelik testi almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…