Evde beni kimse anlamıyor :(

Amandaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
171
0
96
Diğer
Arkadaşlar bu sabah az daha deliriyordum. Annem bir kaç aydır her şeye takılıyor. Eskiden elbisemin açıklığı sorun olmuyordu ki, açık saçık giyinen bir kız olmadım normal pantolon ve tişört. Şimdi tişörtlerimin boyunu uzatıyor yok kısa yok pantolon çok dar felan. Qardirobumdakı tüm tişörtlerim uzun artık. Kendimi kavanoza koyulmuş gibi hiss ediyorum. Alışmadığım tarzda giyiniyorum bu ben diyilim. Bu sabahda tişörtle etek giyidim işe sabah tişörtü değişdirdi elin kalkınca açılıyor diye eyildiğinde belin görünüyor diyor. Ya ama ben otubsde bilem bir elimi kaldırıyorsam oteki tişörtümde oluyor açılmasın diye rahatsız oluyorum kendim. Diyorum anne benim 26 yaşım çocuk değilimki ben ben neyin ne olduğunu bilicek yaşdayım hemende senin dilin fazla uzandı. Menepoza giriyor ondan bu kadar sinir küpü ola bilirmi? Napıcam ya ben kızlarrr ? Yorumlarınızı bekliyorum mafoldumben

Son düzenleme:
evet menepozdandır benim annemde önemli bi hastalık geçirdi ilaçlarla menepoza soktular hem hastalıktan hem menepoz sıkıntısndan çok alıngan herşeyime karışıyor evli olduğum halde bazen banyo yapıyorum yine mi yaptınız havalar sıcak filan der okadara kadar karışır yani alıştım artık hastalığına veriyorum. Napalım canım bizde küçükken çok üzdük onları şimdi katlanıcaz takma kafana bence

Nihancım öncelikle anene çok çok geçmiş olsun. Ama annemde böle yapınca çok sıkılıyorum. Zaten tüm günü işde delilernen uğraşıyorum bir yandan universite bir yandan iş bende sıkılıyorum eve geliyorum evdede annem delirtiyor

canım baştan okurken herhalde dedim 17-18. ama 26 yaşındasın yahu, bu yaştan sonrada karışılır mı artık
menapozdaysa alttan al tabii de, bi taraftan ilaçlarını kullanmasını destekle, hatırlat, eğer sana depresyonda sürekli mutsuz geliyosa bence çaktırmadan dr ye yönlendir, adaçayı içsin günde 2 bardak

yanlız bu menapoz dönemi çok uzundur yani grip değil ki bi hafta sürsün, en iyisi yine konuşarak anlaşmak

yazını okuyunca sanki kendi annemi buldum karşımda .. aynılarını yapıyor . son 5,6 aydır giynirken gardiyan gibi başımda duruyorr boğuluorum sanki . çok dikkat çekme diyo . abim babam derken benimde başıma 3.erkek kesildi annem . yapcak bişe bende bulamıorum :(

İşimiz var desene :))) 26 yaşındayım ama evde en küçük gibi ben duruyorum onlarda çocuk muamelesi yapıyorlar bana

Al benden de o kadar Sheqerim. Bizde abim yok ama saolsun 1 ablam bir kardeşim var birde annem tabiki. Babam saolsun anneme devretmiş kızlarının giyim kuşamını. 3 kiz evde Düriyenin gugumlerine döndü ev be İşimiz iş desene. Ne kadar sürer acaba bu menepoz ?

OOO eğer ki menopozdansa işiniz zor kızlar. En kötü bi kaç sene sürer. Gerçi menopozun böyle bir yan etkisini de ilk defa duyuyorum ya...

sağol canım. evet benimde bunaldığım zamanlar oluyor bazen kendimi kaybedip bağırdığımda oluyor sonra pişman oluyorum bazende derim anneme senin yüzünden günaha giriyorum diye umarım düzelir Allah yardımcımız olsun ne diyim sabır sabır konuşmayla düzelmiyorsa sabır dilemekten başka çare yok gibi.

Aminnnnnnnnnn Allah bu mübarek ayda sabır versin bize. Kiz Nihan 2 ay sonra derslerim başlicak ölene kadar işde ölenden akşam 9 -a kadar dersim var. Birde evde annem böyle yaparsa tımarhanelik olucam ben ya

bnce sen onun huyuna git sürekli gözüne gir. sorun sadece kıyafet falan gibi şeylerse al yanına değiştir . aklıma bişey gelmedi vallahi cnm zor bir durum o yaş için yani.

Back
X