Evde çocuğumla mı ilgilenmeliyim, yoksa çok sevdiğim işimi mi yapmalıyım?

burcumm25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
118
2
96
Bursa
mrb sanal arkadaslarım sorunum buyuk bı dert degıl ama aklınıza fıkrınıze cok ıhtıyacım var.
sorunlu bı evlılıgım yememı ıcmemı bıle soz eden bı kocam var ev hanımıyım asıl meslegım bayan kuaforlugu ve mınnetlerınden bıktıgım ıcın bı suredır calısıyorum meslekı bılgılerımı tazelemek kendıme bı ıs yerı acmak ıcın.maddı durumum ıyı ev hanımlıgını cocugumla vakıt gecırmeyı el ıslerını cok sevıyorum oyle mutluyum ben.ama kuaforde calısmak eve gelememek cocugumdan uzak olup bambaska bı kulturle tamamen sımarık olarak yetıstırılmesı(babaanesı bakıyo)cok zoruma gıdıyor.gun ısıgını unuttum eve gelmelerım gece 11-12 lerı buluyor o zaman lanet edıyorum herseye sızce ne yapmalıyım umsamadan evde oturmayımı yoksa herseye ragmen calısmayımı??????

sanirim esinize bagli kalmamak icin tekrar is hayatina dondunuz.
esinizle bu durumu konusun diyecegim ama mutlakaki sorunlariniz hakkinda konusmussunuzdur.
11-12 sizin icin cok zordur hele cocuklu bir bayan icin.
kendinize ait bir is yeri olsa belki yine gec saatlere kadar kalacaksiniz.
maddi imkaniniz zorlamazsa yani siz calismazsaniz ve cocugunuzla ilgilenmek istiyorsaniz evde oturabilirsiniz.
maddi anlamda da esinize bagimli olmamak icin de (el isini sevdiginizi yazmissiniz) evde biseyler yapabilirsiniz.

cnm sorunlu bi evlilik demissin..bu sorunlar ilerde çocuğunun psikolojisini bozabilir bence sorunlarınızı halledin ayrıca babanesine de kendiniz nasıl istiyorsanız öle davranmasını söyleyin yok ççzüme ulaşmıyorsa bence cocuğunu kendin büyüt derim ne de olsa o senin yavrun herseyden önemli ilerde istemediğin bi karakterde olsun istemiyorsan kendin büyüt ya da krese ver

çocuğun kaç yaşında canım, 36 ayını doldurmuşsa anaokuluna verebilirsin, devletin anaokulları alır, ücretide çok değil, devletin olduğu için, zaten o yaştan onra kesinlikle evde duracağına okula gitmeli

Son düzenleme:
Öncelikle çok şaşırdım!Yemenize içmenize laf eden bir koca hayret arkadaşım!
Size bakmaya bir koca olarak mecbur.Sırf size böyle şeyleri yüzlüyor diye çalışmayın bence...Çalışma nedeniniz sadece mesleki gelişim olsa süper...Fakat ilk satırlarda bıktığım için çalışıyorum demişsiniz.Bence çocuğunuzu kendiniz büyütün derim..Eşiniz size bazı şeyleri yüzleyerek ne elde edebilir ki..Böyle ne kadar zaman dayanabileceksiniz?...........Kendi ayaklarınızın üstünde durabilen bir kadınsınız..Kendi ekmeğinizi kendiniz yer kimseden laf işitmezsiniz...

ılk torun ve her ıstedıgını sayesınde aglayarak ıstemeye basladı su bıle ıstese ıkı saat aglıyoranlamıyor kı ah bı anlasa benımde bu kadar gozum arkada kalmaz en azından ıyı yetısıyor derım.kres ıcın kucuk daha ya ne zor sey yasamak ınsanlarla ugrasmak..

Pardon ama yiyip içtiğinizi sorun eden bir adamından neden çocuk yaptınız?
Dahası böyle bir insanla nasıl evlendiniz?

merhaba arkadasım senı cok ıyı anlıyorum bıtarafta cocugun bıtarafta
isin var ıkısıde önemli ama cocugunun sımarık büyüdügünü yazmıssın sımdı kac yasında bılmıyorum ama ılerde büyüdügünde onu asla kontural altında tutamazsın ıstedıgını yaptıramazsın hep babaannesınin ögrettıklerını yapar bu senın ıcınkötü olur helede böyle bi devirde cok zor cocuk büyütmek ıyı düsün ve gelecege dönük plan yaparken gelecektekı devrıde unutma ınsanlıkkendını asıyo bu devır devrı alem olmusssss...

bence önceliğin çocuğun olmalı.
evet, bir kadının kendi ayakları üzerinde durması çok güzel birşey, ama iş hayatı seni yorup yıpratıyor ve çocuğuna vakit ayırmanı engelliyorsa, öncelik çocuğunun olmalı bence
kolay değil ama ya sabır çek evinde otur, keyfine bak..
çalışsanda çalışmasan da mevcut huzursuzluk zaten var olacak, Allah sabır versin:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…