Evde çook sıkılıyorum genel olarak da sıkılıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
Merhabalar
Buraya daha önce sorunlarımı içeren birsürü konu acmısımdır. Devamlı mutsuzum kronik bir.mutsuzluk hali beni mutlu eden birşey yok hep sıkılıyorum.. Neyseki haftaiçi calısıyorum da kafam dağılıyor az da olsa.. Haftasonunu insan iple ceker dimi ben bitek sabah uyumak için istiyorum haftasonunu sonra aksama kadar sıkıntıdan patlıyorum ee her zamanda gezememki. Ev üstüme üstüme geliyor zaten iki odalı bir evde yasıyoruz ne odam oldu bu yasıma kadar ne birşey. devamlı huzursuz alkol kullanan sorumsuz bir baba ve hiçbirşey yapamayan korkan bir anneyle büyüdüm. Psikologa gittim daha önce kac kez devletin. Şimdi paralı gidicem dün ilk seansına gittim annemin dert yanmasını dinlememem gerektiğini söyledi evde anne roluna bürünmüşsün dedi babam tedaviye yaklasmadım ve değişmez zatem. Aileyi gectim hayatımda biri yok karsıma cıkan adam gibi adam yok yasım oldu 25 cidden bu kadar mı kimse olmaz insanın etrafında. Olsa bile psikolojik sorunluyum güven 0 herseyin altında birşey ararım kesin en ufak stresten mide ağrıları iştah kesilmesi garip psikolojik ataklar. Korkuyorum hemde baya korkuyorum birine alısıp sonra onun beni.bırakmasından mutlulugu n ellerimden ucmasından. Haftasonu birşey yapasım da gelmiyor bu evde içeri güneş.ısıgı dahi girmiyor ya cidden ruh daraltıcı. Taşınmayız da zaten babam düzgün calısmıyor herseyi.ben üstlenemem alıştırmak istemiyorum birşeyleri karşılamaya daha da rahatlayacak diye korkumdan. Var mı böyle bir durum yaşayan sanki tek ben mişim gibi geliyor bazen.. Evet tabiki daha kötü durumdakiler de vardır ama okuyup edip kendi cabalarımla biryere geldikten. Sonra hala bunları cekmek cok zorluyor beni ayrı eve de cıkamam kıyamet kopar öle bir babam varki. İçim daraldı yine....

Haftasonu anneni al dışarı çık biraz alışveriş yapın birşeyler yiyin, babandan dolayı onunda ruh hali iyi değildir değişiklik olur ve emin ol mutlu olur.
Herhangi bir kursa yazılın, ahşap boyama acayip kafa oyalayan ve rahatlatan bir aktivite tavsiye ederim.

Hafta sonları annenle beraber dışarı çıkın ... Bir kız arkadaş edinmeye çalışın ,iş yerinde ,okuldan vs vardır .Sizin yaşınızda arkadaşlıklar güzel olur.
Evde bir şeyler üretebilirsin .Örgü,boncuk vs gibi oyalanırsın ,stres atarsın .

Boş durmak tabiki insani yipratir bunaltir hafta sonu da bir meslek kurs felan bakin kendinizi hem gelistirir hemde can sikintisi kalmaz.bir arastirin derim ben.

Haftasonu anneni al dışarı çık biraz alışveriş yapın birşeyler yiyin, babandan dolayı onunda ruh hali iyi değildir değişiklik olur ve emin ol mutlu olur.
Herhangi bir kursa yazılın, ahşap boyama acayip kafa oyalayan ve rahatlatan bir aktivite tavsiye ederim.

Annemle cıkınca zevk almıyorum.. Herseyi pahalı buluyor bişey görmemiş ki tamam anlıyorum ama cok nato kafa mermer.. Kendine bakmaz bide canı istemiyor ah ahh.. Kendimi mi düşüneyim herkese yetişmekten bu hale geldim

Yukarda arkadaslar da yazmış. Kesinlikle hafta sonunda bazen annenizle bişeyler yapın. Bana dertlerini anlatacak diye kaçmayın sakın. Ona da yazık bu ortamda. Böylece siz de anneniz de ferahlarsınız inşallah.

Boş durmak tabiki insani yipratir bunaltir hafta sonu da bir meslek kurs felan bakin kendinizi hem gelistirir hemde can sikintisi kalmaz.bir arastirin derim ben.

Baktım ama sabah 9 da var mesela gitar kursu ismeğin sabahın köründe kalkasım gelmiyor

Yukarda arkadaslar da yazmış. Kesinlikle hafta sonunda bazen annenizle bişeyler yapın. Bana dertlerini anlatacak diye kaçmayın sakın. Ona da yazık bu ortamda. Böylece siz de anneniz de ferahlarsınız inşallah.

Canım tamam da annemde kendi için birşey yapmıyor içinden hiçbirşey gelmiyormuş ben anneme hep acııdm bugüne dek o mutlu olsun diye eve bişeyler aldım ona kıyafet aldım ettim ama o psikologa gitmeyi bile reddetti cok sabit fikirli psikologum dün beni uyandırdı bu konuda o da cabalamalıydı dedi

Hafta sonları annenle beraber dışarı çıkın ... Bir kız arkadaş edinmeye çalışın ,iş yerinde ,okuldan vs vardır .Sizin yaşınızda arkadaşlıklar güzel olur.
Evde bir şeyler üretebilirsin .Örgü,boncuk vs gibi oyalanırsın ,stres atarsın .

Var bi kız arkadasım iyiki o var haftaiçi beraber spora gidiyoruz haftasonu bazen geziyoruz dün gezdik mesela. Ondan bile.korkuyorum bazen aramız bozuluyor yalnızlıktan ölüyorum.. Yalnız yaşanmıyor ama.insanlara da dayanmak mantıklı değşl korkutucu geliyor

Annemle cıkınca zevk almıyorum.. Herseyi pahalı buluyor bişey görmemiş ki tamam anlıyorum ama cok nato kafa mermer.. Kendine bakmaz bide canı istemiyor ah ahh.. Kendimi mi düşüneyim herkese yetişmekten bu hale geldim
Birgün anneni bulamayabilirsin o nasıl laf ya.
Bende çalıştığımda ilk maaşımla anneme ilk kez kahve ısmarlamıştım mekanı pahalı bulmuştu canım benim hep evde ekonomik davranmaktan tuzlu gelmişti ona hesap, annecim dilediğini isteyebilirsin anın tadını çıkaralım bunları düşünme demiştim ne hoş bi duygu bu. Neden bunu yapmak zor geliyor? Annen sabit fikirli olabilir hayat onu katı biri olmaya itmiş olabilir neden uğraşmak istemiyorsun anlamadım seni yani başka yorumum yok.

Birgün anneni bulamayabilirsin o nasıl laf ya.
Bende çalıştığımda ilk maaşımla anneme ilk kez kahve ısmarlamıştım mekanı pahalı bulmuştu canım benim hep evde ekonomik davranmaktan tuzlu gelmişti ona hesap, annecim dilediğini isteyebilirsin anın tadını çıkaralım bunları düşünme demiştim ne hoş bi duygu bu. Neden bunu yapmak zor geliyor? Annen sabit fikirli olabilir hayat onu katı biri olmaya itmiş olabilir neden uğraşmak istemiyorsun anlamadım seni yani başka yorumum yok.

Yanlıs anladın ben hep annemi düşünüyorum aslında babama katlanma sebebim Bile annem oldu hep.. O.mutlu olsun diye yatak aldım buzdolabı aldım tabiki dısarı da cıktık. Bayramda kendimden önce ona kıyafet aldım zorla aldım yine istemedi ve sürekli uf pf diyip moralimi bozmasına ragmen o giyince ben daha mutlu oldum. Ama sıkıldım cidden o da cabalamalı resmen kendini salmış yasıyor savaşmayı öğrenmeli öyle söylenmekle olmuyor sadece

Yanlıs anladın ben hep annemi düşünüyorum aslında babama katlanma sebebim Bile annem oldu hep.. O.mutlu olsun diye yatak aldım buzdolabı aldım tabiki dısarı da cıktık. Bayramda kendimden önce ona kıyafet aldım zorla aldım yine istemedi ve sürekli uf pf diyip moralimi bozmasına ragmen o giyince ben daha mutlu oldum. Ama sıkıldım cidden o da cabalamalı resmen kendini salmış yasıyor savaşmayı öğrenmeli öyle söylenmekle olmuyor sadece
Şimdi anladım. Bunları belirtmemiştin. Hani elimden geleni yapıyorum zaten deseydin yorumum öyle olmazdı.
Dediğim gibi kursa yazıl boyama falan acayip iyi geliyor meditasyon gibi

Ne iş yapiyodun canım? Ne güzel bi işin var evde değilsin ki hep arkadaşlar belirtmiş bi kurs iyi olur gezilere katilabilirsin sen bence mutlu aileleri kiskaniyosun neden benim ailem.böyle diyosun o yüzden mutsuzluk içinde yer etmiş inşallah iyi bi kısmetin çıkar da evlenirsin

Canım tamam da annemde kendi için birşey yapmıyor içinden hiçbirşey gelmiyormuş ben anneme hep acııdm bugüne dek o mutlu olsun diye eve bişeyler aldım ona kıyafet aldım ettim ama o psikologa gitmeyi bile reddetti cok sabit fikirli psikologum dün beni uyandırdı bu konuda o da cabalamalıydı dedi

Sem de haklısın. Annen için uğraşıp annenin hep isteksiz olması senin moralini bozar. Annm sabit fikirli diyosun yaaa sonuçta o senden farklı bi kere yaşamda geçirdiği kötü tecrübeler, yaşı, eğitimi onu öyle yapar. Annen depresyonda ve depresyonunu seninle yaptığı gezmelerde alışverişlerde yener. Zorla yaptırt.

Ama bu ruh halinde düzgün evlilik de yapamazsın. Belli ki aile ortamın sıkıntıya sokuyor seni. Bence ayrı eve çıkmalısın.

Ama bu ruh halinde düzgün evlilik de yapamazsın. Belli ki aile ortamın sıkıntıya sokuyor seni. Bence ayrı eve çıkmalısın.

Canım nasıl cıkayım? Babam kıyamet koparır asla kabul etmez belki döver söver evlatlıktan reddeder bütün bunlar daha kötü..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X