Evde Deprem Oluyo Ve Ilk Siz Kimin Yanina Koşarsiniz

Nexsxe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2007
62
0
86
39
Ankara
Arkadaşlar Benim Eşim Evlatlarina çok Düşkün Bi Insan.bazen Onlar Ağlayinca Bana Kizar .bende Eşimin Beni Hiç Sevmediğini Düşünürüm O Anlarda.geçenlerde Ankarada Deprem Oldu Hafif Ama Biz En üst Katta Olduğumuz Için Bayaği Sallandi.saat 12:30 Falandi Ve Biz Eşimle Yatmaya Hazirlanirken Ev Sallanmaya Başladi.eşim Benim Yanimdan Hiç Ayrilmadi Hatta çocuklari Unuttu.sonra Bana Takiliyo Lafla.deli Diyo Ben Seni Nekadar çok Seviyorum çocuklarimi Bile Unttum Sana Bişey Olacakti Korkusundan Diyo.

slm canım resimdeki senmisin sen sen cok güzelsin ama eşimi cok severim ama önce deprem olursa tabiki çoçuklarımın yanına koşarım

geçenlerde olan sallantıda bizde ablamlardaydık herkes ordaydı ama ben ilk eşimin yanına koştum..ama bebişimiz olsaydı eminimki ilk onun yanına koşardık neticede onlar daha savunmasız dimi..

TABİKİ HEMEN ÇOCUKLARIMIN YANINA KOŞARIM 1999 DEPREMİNDEDE AYNISINI YAPTIM ZATEN KOCAMI GÖZÜM GÖRMEDİ BİLE

biz oturup depremin geçmesini bekliyoruz:))Yani büyük ihtimal, hayatımızı kaybedeceğiz.İkimizde çok soğuk kanlıyız.Gerçi ben, erzurumda yaşadım küçükken annem bizi sakince masanın altına sokardı tatbikat yaptırırdı,ordan herhalde bendeki bu korkusuzluk.Kedilerimi yakalayamayacağım için, onlara da yardım edemeyeceğim.

üniversitede okuyorum yine aynı okuldan birisiyle nişanlıyım... ben apartta kalıorum oda evde.. bi ara öyle bi deprem olduki günde 60a yakın sallandık.. anında telefon hemen yanımda.. bide cok korkarım...ben ya.. üzerinden 5-6 ay gecti her bişey salladıgında deprem olacakmıs gibi geliyoo.. zaten ilk deprem deneyimimdi.. allah kimseye yasatmasın ya...:1no2:

12 kasım depremini yaşamış biri olarak allah kimseye yaşatmasın derim, olursa da ilk aklıma gelecek kişi oğlum olurrrr eşimi ne kadar çokk sevsemde

ben sakin sakin oturup depremin geçemesini beklerim biraz şiddetliyse de yine sakin bir şekilde evdeki herkesin evden çıkmasını sağlarım hiç öyle teleşe kapılıp da ne eşimin ne de kızımın yanına koşmamışımdır ben çok soğukkanlı bir insanım

Su an,su durumda direk kardesimin odasina kosarim herhalde...

Evliysem,cocugum varsa, tabii ki herseyden,herkesten önce onu korumaya calisirdim..

Allah yASatmasin..

eşimle birlikte kızımın yanına koşarız o anda Allah kimseye yaşatmasın gerçi böle kötü olayları..

tabiki evladımın yanına koşarım eşim başının çaresine bakabilir ama kızım bakamaz.zaten oda hakkını yemeyelim şimdi kızımızın yanına koşar ki normelide budur zaten.

hem eşim hemde ben, kızlarımızın yanına koşardık kesinlikle..
gerçi kızlar benden daha soğukkanlılar, belkide beni korkar diye önce onlar yanıma koşardı:)

kızım henüz hala bizimle aynı odada yattığı için önce ben onu kaparım eşimde oğluma koşar gerçi o bizden önce bizim odaya koşuyo ya neyse ama önce çocuklarım gelir

bebeyim olsaydı onun yanına koşardım tabiki. Ama şimdilik eşim diyeyim

17 ağustosu yaşamış bir aile olarak -rabbim bir daha göstermesin-temkinliyiz eşim kızı kapacak ben oğlanı....

ayyyyyyy kesinlikle kızımın ALLAHIM KİMSEYE ÖYLEŞEYLER YAŞATMASIN.

Back
X