• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde Dermapen (Gerekli Ekipman Onerisi)

emaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
5
0
86
33
Merhaba hanimlar Corona virusu nedeniyle evden disari cikmiyorum.

Bu nedenden dolayi evde dermapen yapmaya karar verdim.

Aklima takilan bazi sorular var bunlari sizlere sormak istiyorum . Bilgi sahibi arkadaslardan yardim bekliyorum tessekkurler.

1 Hangi Uyusturucu krem markasini onerirsiniz (internette satilmali)
2 Dermapen icin hangi serumu onerirsiniz. internette cok fazla marka ve cesit cesit serum var.
3 ve surece bagli onerebileceginiz ilaclar.

Normalde makina ve serum dermapen icin yeterli , Fakat bilgi ve tecrubelerden yararlanmak istiyorum.
Hangi marka urun kullanilmali ekstra neye ihtiyacim olur bunun gibi.

Not : Dr.Pen Dermapen makinasini daha once almistim, fakat yogunluktan deneyemedim.
Not2: Yuzumde cok fazla sivilce izi yok 0,5 ile yapmayi dusunuyorum 12 gun arayla.

Son düzenleme:
Merhaba,
Benimde dr.pen marka makinam var ve henüz denemedim ama evde deneyeceğim. Akne skar lekeleri var cildimde ama ilk denemem olduğu için bende 0,5 ile denemeyi düşünüyorum. Lazerden kalma elimde uyuşturucu kremim var, alırken serum ve alkol hediye etmişlerdi onları kullanacağım ve sonrası içinde aleo vera sürmeyi düşünüyorum. Sen denedin mi emaydin emaydin ?

Hayir Denemedim. Henuz net bir bilgi edinemedim. Deneyenler var youtube uzerinde fakat, deneyipte 10 seanslik bir sonuc paylasan goremedim.

Bende aynı korona sebebinden dolayı dr pen marka m7 cihazı getirttim madem evdeyim cildim düzelsin dedim ama şöyle yapıyorum ben şimdi bu olay nedir alttan kollajen gelsin vücutta kollajen bırakmazsan deri kendini nasıl onaracak bunlar benim kendi yöntemim kimseye önermiyorum ama ben şöyle fayda gördüm 2. Seansımı evden yaptım janssen kök hücre serumunu kullanıyorum bir de başlamadan önce janssen hyoluronik asit serum döküyorum serum dediğim ampul tabi sonra kök hücre serum kullanıyorum işlem bitince şimdi neler yapıyorum onlara bakalım
1-kollajen Gıda takviyesi alıyorum
2-sağlıklı besleniyorum (sıfır gluten,sıfır şeker,)
3-günde en az 2 litre su
4-çay-kahve içmiyorum bitki çayları içiyorum
5-sigara yasak
6-yediklerim: bol sebze meyve yumurta avakado,et tavuk balık sakatat, baklagil ( pirinç ve mısır hariç )
Benim beslenmem böyle sadece dışarıdan olmaz içeriden de beslemek gerekir bunlar benim uyguladıklarım ben dermapen ile böyle fayda gördüm 2.seansta fark baya var

Bilgilendirme icin tesekkurler. Ben dermaroller, Aloe Vera ve yarim sise B6 HYALURONİK ASİT kullanmaya basladim.
Makine kullanmadim geri donulemez bir islem yapmak istemedim. Seasnlarin arasini kac gun tutuyorsunuz benim cildim 7-8 gunde normale donuyor.

Bilgilendirme icin tesekkurler. Ben dermaroller, Aloe Vera ve yarim sise B6 HYALURONİK ASİT kullanmaya basladim.
Makine kullanmadim geri donulemez bir islem yapmak istemedim. Seasnlarin arasini kac gun tutuyorsunuz benim cildim 7-8 gunde normale donuyor.
Ben cildimin durumuna göre 10-14 gün gibi bazen de uzuyor süre çünkü baya yapıyorum ben

ben de dermapen roller ve c vitaminli hyalüronik asit serum aldım, kombinasyon nasıl olmalı? Önce dermapen sonra serum mu sürülecek? bir de gece mi gündüz mü?

Ben daha geçen hafta bir doktora altın iğne yaptırdım 2 seans hiçbir fayda etmedi. 3000 tl param gitti. Bir de altın iğnenin dermapenden daha iyi olduğunu falan söylemişti. Burda serum çok önemli bence. Benim yüzüme basit bir serum kullandığını sonradan anladım.
Ben evde dermaroller yapıcam 0,75 mm. Serumu da Lubex’in C vitaminli leke karşıtı serumu var. Onu sipariş verdim. Daha sonra skinceuticals markasına geçicem.
Tabi bunları o doktorun yapması gerekirdi ama o sadece aldığı paraya baktı.

Back
X