• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde ders çalışmak.

Giz05

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
468
166
323
İzmir
Arkadaşlar belki çok büyük bir sıkıntı değil ama benim ki, evde ders çalışma konusunda kendimi nasıl disiplinli bir hale getirebilirim? Sizce en verimli saatler ne zamandır? Yaz okuluna kaldım fakat ne yazık ki gidemeyeceğim(çoğu arkadaşım gidecek veya kurs desteği alıyorlar ama ailemin başka stresleri olduğu için başlarını ağrıtamıyorum) ve bütünleme sınavım var eylülde(hazırlık okuyorum). Şu sıralar açıkcası çok tembelim. Henüz hiçbir girişimde bulunamadım ve malum önümüz ramazan. Siz kendinizi nasıl motive edersiniz? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim:)

Ben gece ya da sabah çalışırım.
En fazla o saatlerde çalışabiliyorum..Hele gece 2den sonra, ertesi gün 10'a kadar çalıştığımı bilirim.
O saatler dışında derse yoğunlaşamıyorum pek.
Hayatı düzensizleştiriyor bu sistem, gece gündüz karışıyor; işin kötü tarafı. :16:
Motive konusu da, kendimle başbaşa kalınca çalışıyorum, gece motive mi oluyorum ne :1:

Son düzenleme:
uyku problemın varsa gece yat al uykunu guzelce sabah erken saate kur saatını kalk ama çoğu kişi bunu beceremez.gunduz uyurum sıkıtnı olmaz ses vs etkılmez benı dıyorsan gecenın sesszlıgı de biçilmez kaftan yaarsın kahvenı gıder calısırsın.ama uykun gelırse ıstersen 10 saat calış önemı olmaz.

Back
X