Evde diken üzerindeyim..

milena1

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
356
104
18
28
Merhabalar hanımlar konum "fare" bahçeli müstakil evde yaşıyorum malum havalar sıcak gün boyu balkon cam kapılar ne varsa açık evde 1 hafta önce eve fare girdi mutfakta gördüm ne buyuk ne de cok kucuk orta benim fare fobim var evde ne oturabiliyorum ne yatıp uyuyabiliyorum huylandim feci sekilde yatamiyorum yatarken sanki carsafindan altindan girecek isiricak bir sey yapacak diye kuruntuya girdim koltukta oturamiyorum ayaklarimin üstüne çömelip oturuyorum korkumdan geceler kabus oldu zaten,marketten fare yapistiricisi aldim 2 kutu sonra kartonlari kestim 20 tane kesmisimdir hepsinin ustune findik fistik peynir doldurdum evin heryerine 20 kartonuda koydum 1 haftadir yok fare yapismadi evin icinde geziyor tıkır tıkır neden yapismiyo işe yaramiyormu bu yöntem arkadaslar yardim edin cozumu yok mu bunun ne alayim ne yapayim ?

Bi tanidigim demiwtiki valla farenin iki ayaginin ustyne kalmip pwyniri o sekilde o kartondan alip yedigini gordum demisti zamane fareleride kurnazmidir nedir

Kedinin kokusunu alan fare evde durmazmus aekadasinizin falan varsa rica edin bi hafta sizde kalsin yada sokaktaki kedilerden birini misafir edin bi sure

Bir kac haftaligina kedi besleyin en azindan belki kacar gider...
Kapilara camlara sineklik taktirsaniz faydali olur aslinda koyde akrabamin evine camdan yilan girmisti..

marketten fare yapistiricisi aldim 2 kutu sonra kartonlari kestim 20 tane kesmisimdir hepsinin ustune findik fistik peynir doldurdum evin heryerine 20 kartonuda koydum 1 haftadir yok fare yapismadi evin icinde geziyor tıkır tıkır neden yapismiyo işe yaramiyormu bu yöntem arkadaslar yardim edin

Bu cok aci verici bir yontem ve oldurmuyor.

Ben de vardi bir sure beraber yasadik , sonra delikleri kapattirdim gitti.

bu çok acı verici bir yöntem.

ama illa ki o yapıştırıcıya gelmesini istiyorsanız bir parça et koyun gelir.

Bi tanidigim demiwtiki valla farenin iki ayaginin ustyne kalmip pwyniri o sekilde o kartondan alip yedigini gordum demisti zamane fareleride kurnazmidir nedir

Kedinin kokusunu alan fare evde durmazmus aekadasinizin falan varsa rica edin bi hafta sizde kalsin yada sokaktaki kedilerden birini misafir edin bi sure
Arkadaslarimda hicbirinde kedk yok sokakta kediyi tutmakta mumkun degilki hemen kacip gidiyolar zaten bende artik dusunuyorum yapissada kaciyomu napiyo 20 kartondan nasil kurtuluyo bu yoksa

bu çok acı verici bir yöntem.

ama illa ki o yapıştırıcıya gelmesini istiyorsanız bir parça et koyun gelir.

Neden acı verici , yapistiktan sonra dışarıya salinamiyor mu insan eliyle.
Yoksa çıkmayan yapıştırıcı mi ?
Bu yönünü düşünmemiştim.
...

Bahçeli evse , bahçede kedi bekleyebilirsiniz sahiplendiginiz kedi yoksa tabi.

Bir kac haftaligina kedi besleyin en azindan belki kacar gider...
Kapilara camlara sineklik taktirsaniz faydali olur aslinda koyde akrabamin evine camdan yilan girmisti..
Allah korusun yilan felan da koyde yasamiyoruz sehirdeyiz yani yilan felan gozum korktu genede simdi kedi alip eve koyma sansimda yok evdeki herkeste kediden korkar bide onu yakalamasi dert

Neden acı verici , yapistiktan sonra dışarıya salinamiyor mu insan eliyle.
Yoksa çıkmayan yapıştırıcı mi ?
Bu yönünü düşünmemiştim.
...

Bahçeli evse , bahçede kedi bekleyebilirsiniz sahiplendiginiz kedi yoksa tabi.
Normal fare yapistiricisi yani ben yakalanmasina odaklandim yapiskandan cikarmi cikmazmi dusunemiyorum suan 1 haftadir uykusuzum korkumdan

Bu cok aci verici bir yontem ve oldurmuyor.

Ben de vardi bir sure beraber yasadik , sonra delikleri kapattirdim gitti.
Evde nerde delik var varmi yokmu onuda bilmiyorum evin kapisi hep acik ordan girdi diye dusunuyorum

Arkadaslarimda hicbirinde kedk yok sokakta kediyi tutmakta mumkun degilki hemen kacip gidiyolar zaten bende artik dusunuyorum yapissada kaciyomu napiyo 20 kartondan nasil kurtuluyo bu yoksa

Aslinda bahcelibevde yasiyorsaniz devamli bi kedi beslemek sizin icin guzel olurdu hem arkadasiniz olurdu hem kedi yuvalanmis olurdu hemde farelerden korunmus olurdunuz

Evde dusunmeseniz bile bahcede bi yuva yapip bakabilirsiniz bence

Aslinda bahcelibevde yasiyorsaniz devamli bi kedi beslemek sizin icin guzel olurdu hem arkadasiniz olurdu hem kedi yuvalanmis olurdu hemde farelerden korunmus olurdunuz

Evde dusunmeseniz bile bahcede bi yuva yapip bakabilirsiniz bence
Orasi oylede haklisiniz kac sene bahcede kopek tavuk ordek besledik onlarin bakimi vs yorulduk suan hicbir hayvanda yok ailemle yasiyorum tek benim dememleds kedi alinmaz kediyi de sevmiyorlar ki aldirabileyim fareden kurtulma baska yontem yokmu neden bu yapiskanlara gelmiyor

Madem kedi beslemeniz ev halkı sebebiyle sıkıntı olacak size 2 doğal yöntem söyleyeyim, bir tanesi nane yağı biri naftalin, fareler ikisininde kokusunu hiiiç sevmez, evin heryerine bakın çatlak, delik vb varsa hemen kapatın, girebileceği bir yer yoksa muhtemelen kapıdan giriyordur kapıya sineklik yaptırın girmesini bir nebze engeller, pencerelerde sineklik yoksa onlara da yaptırın, nane yağını ve naftalini evin her yerine boca edin kaçar giderler.

Şu elektronik fise takılan manyetik ses dalgasi yayarak uzak tutan cihazlar var, onları bir arastırsanız.
Ama onlari kullanmadan once evi arindirmaj daha faydalı oluyo diye duymuştum.

Allah korusun yilan felan da koyde yasamiyoruz sehirdeyiz yani yilan felan gozum korktu genede simdi kedi alip eve koyma sansimda yok evdeki herkeste kediden korkar bide onu yakalamasi dert

Bence evi dip kose en ince ayrintisina kadar arayin, farelerin rahatsiz olacagi kokular vs.
Tam köyde değil, istanbul Şile'de oldu bu olay bahçeli bir yerdi... vardı zaten hep yılanlar degisik böcekler:KK34:
Sineklik kaliteli yirtilamaz bir sey olursa ve kolayca acilmazsa giremez bir sey...
Kedi aslinda sevseniz yakalanmasina gerek yok evcil uysal insana alismis olanlari kacmiyor zaten.. o kendisi yakalar getirir fareyi :)

Back
X