Evde diken üzerindeyim..

Neden acı verici , yapistiktan sonra dışarıya salinamiyor mu insan eliyle.
Yoksa çıkmayan yapıştırıcı mi ?
Bu yönünü düşünmemiştim.
...

Bahçeli evse , bahçede kedi bekleyebilirsiniz sahiplendiginiz kedi yoksa tabi.

yok yapışıyor ve hareketsiz kalıp ölüyor bir süre sonra... modern kapan.

Sesi en çok duydugunuz odanin kapısının eşiğine boydan boya karton kesip yapistirin..ustunede bolca yapıştırıcı sürün.. kartonun eni hafif genis olsun..emin olun sabaha kalmaz yapışır..tecrubeyle sabit

Kartonu bantlayin kaymasin

Madem kedi beslemeniz ev halkı sebebiyle sıkıntı olacak size 2 doğal yöntem söyleyeyim, bir tanesi nane yağı biri naftalin, fareler ikisininde kokusunu hiiiç sevmez, evin heryerine bakın çatlak, delik vb varsa hemen kapatın, girebileceği bir yer yoksa muhtemelen kapıdan giriyordur kapıya sineklik yaptırın girmesini bir nebze engeller, pencerelerde sineklik yoksa onlara da yaptırın, nane yağını ve naftalini evin her yerine boca edin kaçar giderler.
Daha artik evin kapisini acmiyoruz nane yagini ve naftalini duymamistim onlari alayim yarin bizede bi tanidik demisti karabiber kokusundan nefret ederler koltugun altina heryere dökün gelmez demisti bizde doktuk karabiberi gitsin evden diye fareyi bi gordum yer karabiber olunca koltugun ustune cikmis heryeri makineyld cekmistim hemen sizin dediginizi uygulucam birde tesekkurler

Şu elektronik fise takılan manyetik ses dalgasi yayarak uzak tutan cihazlar var, onları bir arastırsanız.
Ama onlari kullanmadan once evi arindirmaj daha faydalı oluyo diye duymuştum.
Tarif ettiginiz seyi arastirmak istiyorumda ne diye geciyor adi

Bence evi dip kose en ince ayrintisina kadar arayin, farelerin rahatsiz olacagi kokular vs.
Tam köyde değil, istanbul Şile'de oldu bu olay bahçeli bir yerdi... vardı zaten hep yılanlar degisik böcekler:KK34:
Sineklik kaliteli yirtilamaz bir sey olursa ve kolayca acilmazsa giremez bir sey...
Kedi aslinda sevseniz yakalanmasina gerek yok evcil uysal insana alismis olanlari kacmiyor zaten.. o kendisi yakalar getirir fareyi :)
Kedi isini dedim ama ailem maalesef sicak bakmiyor kediye yapistiricilarda bir sonuc vermedi evin kapisinida acmiyoruz artik evin heryerine didik didik baktim bir delik herhangi bir sey yoktu

Back
X