• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde eşinizle nasıl aktiviteler yapıyorsunuz?

Zamanndann1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2019
53
35
3
33
Arkadaslar ben bazı şeyleri abartan biriyim bu nedenle size sormak istedim. Ben akşamları eşimle el ele kol kola diz dize oturmak isterim. Eşim on dk oturur sonra telefonda oyun oynar. Ya da TV'ye dalar. Hadi günde on dk yeter diyelim. Ertesi gün yine ben adım atarsam otururuz ben adım atmazsam elinde telefon oyun oynayarak muhabbet eder benimle. Ben bunu sevmiyorum. Çok uyardım ama anladım vazgeçmek yok. Oyun meraklısı kendi haline bıraktım. Siz nasıl zaman geciriyosunuz merak ettim. Ben mi çok şey bekliyorum acaba.

İki kişilik oyunlar alın eve telefonda oynamak yerine birlikte oynarsınız 🤗 biz öyle yapıyoruz mesela 101 okey oynuyoruz, uno var kart oyunu, risk var strateji oyunu falan var onlardan aldık eve sıkılınca oynuyoruz onlardan ama genelde ikimizde işten gelmiş oluyoruz o bi yana ben bi yana devriliyoruz 😂😂😂

Arkadaslar ben bazı şeyleri abartan biriyim bu nedenle size sormak istedim. Ben akşamları eşimle el ele kol kola diz dize oturmak isterim. Eşim on dk oturur sonra telefonda oyun oynar. Ya da TV'ye dalar. Hadi günde on dk yeter diyelim. Ertesi gün yine ben adım atarsam otururuz ben adım atmazsam elinde telefon oyun oynayarak muhabbet eder benimle. Ben bunu sevmiyorum. Çok uyardım ama anladım vazgeçmek yok. Oyun meraklısı kendi haline bıraktım. Siz nasıl zaman geciriyosunuz merak ettim. Ben mi çok şey bekliyorum acaba.
Bizdede aynı durum var eşim az konuşur pek sohbet etmez bende kendi haline bırakıyorum genelde ama benim eşim biraz daha benimle ilgilenir arada bir ayakta sarılırsak dans etmeye başlarız bazen birlikte yemek yaparız yada o tost yapar ben yerim ☺️

Her iki tarafında istekleri farklı olabilir ki bu normaldir. Eğer oyunu saatlerce oynuyorsa o da abartiyo değilse normal. Ayrıca benden size naçizane tavsiye asla başkalarının evlilik dinamiklerini kendinize standart belirlemeyin

İkimiz de yoğun çalışıyoruz,eve gelip yemek yiyip televizyon izliyoruz.
Tabii ki öpücük,sarılma,sevişme,oynaşma,gülüşme oluyor da sabaha kadar full devam etmiyoruz.
Dakika da tutmuyorum açıkçası. Kimin aklına ilk gelirse o uzanıp öper,dokunur vs.

Ben bagirana kadar hergun aynı şeyi yapar ben bağırınca yarın yemeğe gidelim balık tutmaya gidelim der sonra o hafta sonu konser bileti alır sonra yine eski haline doner hödük🤣🤭

Yeni nişan yaptık inşaallah seneye de düğünümüz var ve şimdiden evi düzmeye başladım.Nişanlım çok konuşuyor bense az konuşurum hep onu dinlerim.Hep düşünürüm acaba evlenince nasıl olacak diye :)
Birkaç kez 2 günlük bir apart evde kaldık orada çok güzeldi.
Ama hayalim karşılıklı her şeyi yapmak.Yani ikimizin de sevebileceği her şey.Nişanlım oyun oynar beni de davet eder ama ben beceremem.Çok hızlı oynuyorlar.Hatta bir akşam oturdum izledim onu oyun oynarken o yorulmadı ben izlemekten yoruldum.Bana da hep diyor gel beraber oynayalım diye ama beceriksizim.Umarım evlenince bu sorun olmaz.Aynı şekilde benim istediğim her şeyi istediğim gibi yapıyor çok hoşuma gidiyor ama ben yapamayınca üzülüyorum.Ne bileyim bu konu canımı sıkar :110:
Nişanlıyız daha ama hayal kuruyorum işte :)

Ayrı koltuklarda uzanıp TV izlerken telefonla oynamaca şeklinde😃 Ben de dipdibe oturmayı severim ama eşimin vücut sıcaklığı çok fazla. Zaten çok sıcak bir şehirdeyiz. O yüzden oturamayiz pek. Ben de alıştım zaten uzanmaya. Film açarız, Avrupa Yakası açarız ya da. Ama hep sohbet halindeyiz. Devamlı seslenir. Espri yapar, su almaya giderken gelir sever uğraşır. Yani her ilişkinin dinamiği farklı. Her şey dizi filmlerdeki gibi olsun diye beklerseniz üzülürsünüz.

Birlikte yeni bir yabancı diziye başladık, bazen diziden sıkılınca film izliyoruz koltukta sarılıp izlediğimiz anlar da oluyor. Ayrıca hemen hemen her gün tavla oynarız, bazen ayrı ayrı koltuklarda kitap okuruz. Ben ona kitap tavsiye ederim, o bana tavsiye eder bunları okuruz. Ben bir şeylerle meşgulken o internetten köşe yazıları okur, yemek hazırlarken elinden geldiğince yardım eder... vs vs. Bunların hepsinde ikimizin emeği var. İkimiz de birbirimize açık olduk. Hele ben, ilk günlerde onun da bekarlıktan kalma telefonda oyun oynama alışkanlığı vardı. Ben de ona şöyle dedim, biz şuan yeni evliyiz ve sen telefonunla oynuyorsun, ikimizin birlikte yapacağı aktiviteler var, yürüyüş yapabiliriz ya da film izleyebiliriz ama sen köşene çekilmiş telefonla oynuyorsun, madem böyle yapacaktın niye evlendin ? Tamam uyarıdan sonra olumlu yaklaştı hatta benimle de telefonda oynamak istedi ama hiç bir oyunu telefonuma yüklemedim. Ayrı köşelere çekilip ellerinde telefonlarla oynayan çiftlerden olmak istemiyordum. Hatta , bir keresinde ben yürüyüşe gidiyorum seni öylece durup bekleyecek değilim, sen bilirsin deyip kendi başıma gezdim, o günden sonra oyunları bıraktı. Şimdi ise bu yazıya başladığım gibi bir rutinimiz var, birlikte aktiviteler yapıyoruz veya kendi gelişimimize yarayacak şeyler yapıyoruz.

Yürüyüş yaparız, yüzmeye gideriz, doğayı yeşilliği suyu severiz kanyonlara gittik, akşamları çeşitli oyunlar oynarız, okey, uno, pişti, papaz kaçtı, jenga, kimi zaman oyun salonuna gider bowling oynarız, veyahut başka birşey olur. Estikçe dışarıda yeriz, yemeği beraber yaparız, antik kente gideriz, araba kiralayıp başka şehire gideriz, geçenlerde izin aldı, kalktık uçakla izmire gittik 5 gün, aslında yapabilecek şey çok, kişiye bağlı.

Haftada bir kac gun yemege cikariz ozellikle haftasonlari , pazar kahvaltilarimizda genelde disarda olur. Haftaici bazen cafeye gider tavla oynariz. Netflixte bi kac dizi izliyoruz. Ayda 1 ya da 2 ayda 1 bi kac gunluk tatil yapariz. Ama yinede esim daha fazla ortak yonumuz daha cok aktivitemiz olsun diye sikayetci

Evde telefonla 5 dk uzun oynamak yada bakmak yasak akşamları bizde. Zaten gun içinde iş olduğu için görüşemiyoruz. Aksamda telefonla vakit kaybı yapamayız diye düşünüyoruz. İş çıkış gelip yemeği yer beraber toplar cay yapar günümüzü konuşuruz.sinemayz gider yürüyüş yapar hafta sonu 1 gun temizliğe ayiririz. Doğuda görev yapıyoruz ayda 1 herhangi bir şehir gezeriz hafta içi 3 kez falan akşam yemeğine gideriz. H8c bir şey bulamazsak parka gider cay yapar vakit geçiriz 4 senelik evliyiz hep dolu dolu geçti. Şuanda minigimizi bekliyoruz ama hala geziyoruz. 👨‍👩‍👧

Back
X