Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evde hamilelik idrar testi ilişkiye girdikten kaç gün sonra yapılır?
korunuyordum uzun zamandır doğum kontrol hapıyla ama midem bulanıyor çok birkaç gündür. üç hamilelik testi yaptım sadece bi tanesinde 15 dakika sonra falan aşırı silik bi çizgi çıktı kurutma çizgisidir diye umuyorum korkuyorum
İlişkiye 10-11 gün önce falan girdim reglimin son günüydü aynı zamanda. bilmiyorum test yapmak için çok mu erken ama midem bulanıyodu ishal vardı aklıma takıldı. adetime çok olmasına rağmen yaptım. bu arada düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorum. neyse bugün ilk yaptığım testte önce tek çizgi...
korunuyordum uzun zamandır doğum kontrol hapıyla ama midem bulanıyor çok birkaç gündür. üç hamilelik testi yaptım sadece bi tanesinde 15 dakika sonra falan aşırı silik bi çizgi çıktı kurutma çizgisidir diye umuyorum korkuyorum
yok ilk 5 dakika tek çizgiydi 15 dakika sonra falan tekrar baktım aşırı aşırı silik bi çizgi. ama diğer iki testte olmadı bu. sadece ilkinde. kafamı karıştırdı.
yok ilk 5 dakika tek çizgiydi 15 dakika sonra falan tekrar baktım aşırı aşırı silik bi çizgi. ama diğer iki testte olmadı bu. sadece ilkinde. kafamı karıştırdı.
Adetin son gunu hamilelik olması için zor biraz.Korunmuşsun birşey olmaz.Piskolojik seninkisi.Ilişkiden artık 14gun gecmişse git kan testi yaptir kesin sonucu gor rahatla.