Evde iki tane yaşlı hastamız,kpss süreci,alınan kilolar,köy hayatı?Bunlar geçermi birgün?

Yaaaa tebrik ederim sizi allah onlara baktiginiz icin guzel gnler gosterecekdir ins cok duygulandm ve insanlk olmemis sukur dedm ins hayatinz kolaylasr ve tum isteklerinize bi an once kavsrsnz
ya ne güzel dua Allahım hepimiz için hayırlısını versin . HAyırlı kandiller :)

Her zorlukla birlikte suphesiz bir kolaylik vardir diyor ayeti kerimde.Bilemezsiniz ki yaptiginiz iyiligin karsiliginda Allah kimbilir hangi isinizi yoluna koyucaktir.Oz olmayan iki yasliya bakiyorsunuz,aslinda yapmak zorunda olmadiginiz halde hem onlarin bakimini ustleniyorsunuz hem de annenizin isini kolaylastiriyorsunuz, ne mutlu size,ne guzel kalbiniz var...Su mubarek gunun yuzu suyu hurmetine dilerim rabbim sizinde her isinizi yoluna koysun,her zaman iyi insanlarla karsilastirsin,kalbinizdeki ,hayatinizdaki her sikintiyi hafifletsin.
amiinnn. Allah razı olsun sendende. Hayırlı kandiller :)

Allah kolaylıklar versin size hastalara da şifa versin inşallah benim size tavsiyem kpss ye odaklanmanız yönünde olacak çünkü hasta bakarken dikkatinizi veremezsiniz

Youtube kanalımda köyünüzdeki yaşantıyı yemeklerinizi derslerini düzenini paylaşanilirsin eğer sayfa açtıysan adını yaz takibe alırım seni erkan davulcu çok güzel bir aile köyde yaşıyorlar sende onlar gibi yapabilirsin

Youtube kanalımda köyünüzdeki yaşantıyı yemeklerinizi derslerini düzenini paylaşanilirsin eğer sayfa açtıysan adını yaz takibe alırım seni erkan davulcu çok güzel bir aile köyde yaşıyorlar sende onlar gibi yapabilirsin
Çok güzel bir fikir oldu ders düzeni videosu çekecegım Allah razı olsun senden :)

Ne kadar pozitif ve iyisiniz! Cok takdir ettim. Ders calisma konusu zor. Yapmanizin tek yolu okula gidiyormus gibi mesela "Sabah 6-8 arasi ve aksam 8-10 arasi benim ders zamanim." diyip ona tutunmak. Dunya yansa kalkmayacaksiniz basindan. Yapabiliyorsaniz ev disinda bir alan bulun, yoksa odaya kapanin. Annenizle iyice konusup anlasin, o saatlerde siz evde yokmussunuz gibi davransin.
Koyde yuruyecek yer yok mu gercekten? Amerika'da yasiyorum ve dagda, bayirda yurumek icin 2-3 saat yol gidiyoruz hafta sonlari. Dogada yuruyun. Evde yapmak icin en iyi spor pilates ve yoga. Ikisi de hem strese iyi gelir hem sekle sokar.

Ne kadar pozitif ve iyisiniz! Cok takdir ettim. Ders calisma konusu zor. Yapmanizin tek yolu okula gidiyormus gibi mesela "Sabah 6-8 arasi ve aksam 8-10 arasi benim ders zamanim." diyip ona tutunmak. Dunya yansa kalkmayacaksiniz basindan. Yapabiliyorsaniz ev disinda bir alan bulun, yoksa odaya kapanin. Annenizle iyice konusup anlasin, o saatlerde siz evde yokmussunuz gibi davransin.
Koyde yuruyecek yer yok mu gercekten? Amerika'da yasiyorum ve dagda, bayirda yurumek icin 2-3 saat yol gidiyoruz hafta sonlari. Dogada yuruyun. Evde yapmak icin en iyi spor pilates ve yoga. Ikisi de hem strese iyi gelir hem sekle sokar.
bu akşam annemle konştuk bir yer bulduk yarın orada başlayacagız bakalım. Sanırım odamda bu şekil çalışacagım . Teşekkür ederim :)

Back
X