• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalma korkusu?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Kızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(

Kızlar 25yaşimdayim. Her geçen gün evde kalma korkum artıyor. Evlenince boşanma dul kalma aklımda bi suru şeyler yazıyorum.O kadar çok şeyi kafaya tanıyorum ki düşünmekten sol kolun uyustu.Bu yıl kpssye hazirlancam ama herşeyi o kadar çok takiyorum ki odaklanamiyorum ona. Nasıl kurtulicam bu düşüncelerden :-(
Ne kpss'si. Ayy bırak allah aşkına. Çık sokağa bi koca bul. Evde kalmışsın. 25 yaş ne demek yani? Daha çocuk yapacaksın!

26 yaşındayım hala evlenmedim ?
Size göre kendimi çoktan intihar etmem gerekiyordu sanırım.

Yapmayın lütfen 21 nci yüzyıldayız, şu takıntılarınızdan kurtulun.
Ayrıca durumunuzu hiç iyi görmüyorum acil TERAPİ...
Evet ihtiyacım var buna. Acaba bi psikologa falan gitsem duzelirmiyim. Kimseye belli etmesemde çok takiyorum.bu beş yil sonrasıni planliyorum falan

Şakaysa çok komik gerçekse hiç komik değil, 25 yaş yeni dünyada hayata başlama yaşı, evde kalmak deyimi ise tamamen cidden evde kalmış, yani okumamış, etmemiş, çalışmamış tek beklentisi evlilik olan ama onu da becerememiş ve belli bir yaşa gelmiş insanlar için kullanılan çağ dışı bir niteleme. Otur dersine çalış, odaklanamıyorsan da şöyle düşün önce iyi bir iş bul ki oradan da iyi bir eş çıksın. :KK53:

3o yaşındayım, evli değilim.
Sizin bakış açınıza göre evde kalmış biriyim:KK53:

Bu yaşta ben telaş etmiyorum, siz 25 yaşında evlilik diye bunalıma girmişsiniz.

30 Yasindayim,

Hayatimin hicbir aninda boyle bi dusunce aklimin ucundan bile gecmedi.

Böyle konulari gorunce acaba diyorum normali bu da , bende bi sorun mu var?
bence siz normalsiniz. evlilik fikriyle insanların yaşamının sadece bu üzerine kurulması buna zorlanması buna takıntı hale gelmesi yanlış bence.. biri olmadan da bu hayat devam eder. doğru kişiyle doğru zaman da Allah yazdıysa zaten olur

30 yaşında evlendim. Ama hiç bi zaman önceliğim evlilik olmadı hatta 24 yaşında başlayıp 30 a kadar devam eden uzun bir ilişkim olmasına rağmen. Nedir bu evlilik merakı anlamış değilim. Evliyim ve başım göğe ermedi bilgi de vereyim.

Evde kalamıyorsanız bir arkadaşınıza falan gidip kalın.
Ay pardon kocasız kalma korkusuymuş bu.
Peki bir şey soracağım.
Ya koca boşarsa seni o zaman ne olmuş olacak?

Back
X