Evde kalmışım gibi hissediyorum :(

Merhaba hatunlar :)
23 yaşında doğunun en ücra yerlerinden birinde öğretmenlik yapıyorum. Nisanliydim ailevi şeylerden dolayı ayrıldım. Bu konuda çok yazmak istemiyorum ayrılmak benim için daha hayırlı oldu.Sonrasinda kötü biri olduğunu öğrendim (eski nisanlimin).
Şimdi de artık o ayrılmanın yani hayatımda biri olmamasının vermiş olduğu boşluk mu yoksa doğu da bir başıma yaşamanın vermiş olduğu boşluk mu bilmiyorum ama çok evlenmek istiyorum.Cevremdeki tüm arkadaşlarım da evli.Evliler evlilerle görüşüyor ,bekar arkadaşım da 1_2 tane onlar da nişanlı. Kendimi çok yalnız hissediyorum kismet lerim çıkıyor ama iyi insanlar çıkmıyor karşıma evlenebilecegim :KK43: Yaşadığım yerde ne bir kafe var ne bir sosyal etkinlik :KK43: Zaten ogretmen ,polis ve subaylardan başka hiç bir meslek grubu yok:KK43: Benim gibi hiç evlenmicem gibi hissedip de evlenen var mı aranızda :KK43:
normal boyle dusunmen bol dua et ve sosyallesmeye calis

Aynı yaştayız ve bende kimseyi bulamayacakmış gibi hissediyorum. :/

hayatın belli bir döneminde oluyor canım o ama eğer kaderinde kısmetinde varsa illa ki bir şekilde oluyor sen yine de ümidini kesme ve dua et inşallah tez zamanda istediğin gibi biri çıkar karşına

Görüşecek düzgün arkadaşın olmaması sosyal hayatın sıfır olmasi bulunduğun yerden dolayı etkinlik yok kafanı dağıtacak bir şey yok o yüzden böyle düşünüyorsun önemli olan bian önce evlenmek değil doğru insanla evlenmek ...hakkinda hayırlısı olur inşallah

Merhaba hatunlar :)
23 yaşında doğunun en ücra yerlerinden birinde öğretmenlik yapıyorum. Nisanliydim ailevi şeylerden dolayı ayrıldım. Bu konuda çok yazmak istemiyorum ayrılmak benim için daha hayırlı oldu.Sonrasinda kötü biri olduğunu öğrendim (eski nisanlimin).
Şimdi de artık o ayrılmanın yani hayatımda biri olmamasının vermiş olduğu boşluk mu yoksa doğu da bir başıma yaşamanın vermiş olduğu boşluk mu bilmiyorum ama çok evlenmek istiyorum.Cevremdeki tüm arkadaşlarım da evli.Evliler evlilerle görüşüyor ,bekar arkadaşım da 1_2 tane onlar da nişanlı. Kendimi çok yalnız hissediyorum kismet lerim çıkıyor ama iyi insanlar çıkmıyor karşıma evlenebilecegim :KK43: Yaşadığım yerde ne bir kafe var ne bir sosyal etkinlik :KK43: Zaten ogretmen ,polis ve subaylardan başka hiç bir meslek grubu yok:KK43: Benim gibi hiç evlenmicem gibi hissedip de evlenen var mı aranızda :KK43:
Tobelerim olsun daha sen küçüksün tatlım bu ne acele ben 27 yaşında evlendim mesela hiç öyle birşey de düşünmedim o yüzden kendini üzme ne güzel işin var çalış illa ki olur tatlım hiç ummadığı n anda biri çıkar evlenirsin sen üzülme hiç

Back
X