• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde kalmışlık sendromu ve değersizlik hissi.

Yalniz ölmek yanlış biriyle ölmekten daha iyi birsey. Buradaki konuları takip ediyorsaniz ne demek istediğimi anlarsınız
Vallahi denemeden yanlış doğru bilemem ki bu fani dünyaya zaten yalnız geliyoruz gitmeden gerçek sevgiyi yaşayıp gitsem çok mu ?

Vallahi denemeden yanlış doğru bilemem ki bu fani dünyaya zaten yalnız geliyoruz gitmeden gerçek sevgiyi yaşayıp gitsem çok mu ?
:D cok onyargilisiniz. Kim size yasanadan gidin dedi ki. Ama suan ortada dert edinecek bir durum mu var. Nasip olursa görüşür sever karar verirsiniz. Yaşınız 50 degil ki

Bu yaşla ilgili bi durum değil aslında arkadaş çevresi falan da bi yere kadar.Hele o da yoksa çok daha kötü oluyo zaten. Hani biri merak etsin ilgilensin sende aynı şekilde. Bi sıkıntın olduğunda yanında birini hissetmek. Aslında çok büyük bişey istiyoruz :) Çünkü tamamlanacağın birini bulduktan sonra zaten sıkıntılar dertler daha kolay. Yani o insanı bulmak(tabi karşılıklı) sıkıntılar olduğunda insan ne kadar üzülsede bi iç tatmini huzuru hep olur.

Ama sana tavsiyem bunu düşünüp kurma kendini yıpratırsın. Haklısın keşke hemen çıksa karşımıza ama. Kafa dengini bul da biraz daha bekle ne olucak. Yeterki güzel olsun.

Baktıkça şükredeceğin biri çıkar inşallah karşına en kısa zamanda :)

Hayat öyle bir kurulmuş ki ve kadınları öyle yetistirmişler ki sanki evlenmek zorundayız.ben evliyim,mutluyum ama yine de evliliğin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum :D sürekli yemek,temizlik,akraba gezmeleri,eş tripleri,karşı tarafı memnun etmeye calismak,kisitlamalarina ses cikaramamak vs. Bi ton şey evlilik bi kadın için iyi birşey değil bence o yüzden kız çocuklarını küçükten heveslendirmeye basliyorlar,erkeklere öyle yapmıyorlar ama çünkü erkekler için evlilik süper.tirnaklarima ne güzel bakardım önceden şimdi kısa olduğu halde kırılıyor temizlik malzemelerinden,sporu asla bırakmam en keyif aldığım şey diyordum ama ise git evle uğraş yorgunsun zaten ne sporu :D yani demem o ki evde kalmış fln değilsin aramızda en mutlu sensindir heralde,yanlizliga gelince o hiç belli olmaz eşleri vefat edip yasliliklarini yanlız geçiren birsuru insan var,evlilik yanlizligi gidermiyor.aceleye gerek yok aşık olacağın insan çıkar karşına çünkü evlilik ancak aşıksan cekilir

Dediğim gibi öncelik evlilik değil Zaten gerçek doğru insanı bulmak en güzel yıllarım yalnız geçti ve geçiyor bende bakıyorum öyle :(

Dediğim gibi öncelik evlilik değil Zaten gerçek doğru insanı bulmak en güzel yıllarım yalnız geçti ve geçiyor bende bakıyorum öyle :KK43:[/QUOT
Konunuzu okudum.sizi çok iyi anlıyorum.insan doğası gereği beraber yürüyeceği bir yol arkadaşı arıyor. Bu duyguyu hissetmek de hissetmemek de çok doğal. Bazıları gerek duymuyor olabilir,kendi eşyasını evini düzenini kurup yalnız yaşamayı tercih edebilir.Bazılarıda yanına bir can yoldaşı ister hayatta.Umarım aradığınız insan çok yakınınızdadır ve mutlu olursunuz.

Konunuzu okudum.sizi çok iyi anlıyorum.insan doğası gereği beraber yürüyeceği bir yol arkadaşı arıyor. Bu duyguyu hissetmek de hissetmemek de çok doğal. Bazıları gerek duymuyor olabilir,kendi eşyasını evini düzenini kurup yalnız yaşamayı tercih edebilir.Bazılarıda yanına bir can yoldaşı ister hayatta.Umarım aradığınız insan çok yakınınızdadır ve mutlu olursunuz.

Bir anda geliyor o kişi. Bence kendini çok şartlama. Yaşantına devam et. Aradıkça bulunmuyor bilirim.

Hayat öyle bir kurulmuş ki ve kadınları öyle yetistirmişler ki sanki evlenmek zorundayız.ben evliyim,mutluyum ama yine de evliliğin çok gereksiz olduğunu düşünüyorum :KK70: sürekli yemek,temizlik,akraba gezmeleri,eş tripleri,karşı tarafı memnun etmeye calismak,kisitlamalarina ses cikaramamak vs. Bi ton şey evlilik bi kadın için iyi birşey değil bence o yüzden kız çocuklarını küçükten heveslendirmeye basliyorlar,erkeklere öyle yapmıyorlar ama çünkü erkekler için evlilik süper.tirnaklarima ne güzel bakardım önceden şimdi kısa olduğu halde kırılıyor temizlik malzemelerinden,sporu asla bırakmam en keyif aldığım şey diyordum ama ise git evle uğraş yorgunsun zaten ne sporu :KK70: yani demem o ki evde kalmış fln değilsin aramızda en mutlu sensindir heralde,yanlizliga gelince o hiç belli olmaz eşleri vefat edip yasliliklarini yanlız geçiren birsuru insan var,evlilik yanlizligi gidermiyor.aceleye gerek yok aşık olacağın insan çıkar karşına çünkü evlilik ancak aşıksan cekilir
Benim annem bile bu kadar çile çekmedi bacım :halay:
Bırak evi bok götürsün, yalap şap yap işleri at yarısını da kocaya, canım aşkım bulaşıkları en tepeye ne güzel yerleştirmişsin de bak keyfine.
Tabi her adamda olmaz, babamı bi düşündüm yakar valla bulaşıkları :KK70:

aday bulabileceğin çevrelere girebilirsin. ilk adımı atamıyorsan karşı tarafı ilk adım için cesaretlendirmen gerekir

Back
X