- 8 Nisan 2008
- 1.118
- 416
- 648
bu goldsilim çin malı
almadan önce bilerek, param buna yetiyor bir deneyeyim diyerek aldım artık.
günlerdir bir köşede duruyordu, buraya birisi olumsuz birşey yazarsa kullanmadan geri veririm diye düşünüyordum ama bir türlü kullanan birisi birşey yazmadı!
bende biraz önce denedim artık. sadece kollarıma dirsekten yukarıya yaptım. önce yanında gelen sıkılaştırıcı jeli sürdüm, sonra da çalıştırdım işte. 5 er dk yaptım. şimdi de ems modu dediği modda çalıştırıyorken buraya yazıyorum. ems modu dediği de, hani tens cihazları vayra, daha önce kullananlar bilirler, aynısı. tıklama, ovma, inceltme falan die 5 tane modu var, 5 te hız ayarı var. sıkılaştırma modunda çalıştırdım. içinden 4 tane ped çıkıyor ama hepsini aynı anda kullanmak imkansız. 2 sini kullanabiliyorsun çünkü makinede tek girişi var.
jeli de mentollü mü desem, onun gibi birşey kokuyo. Hemen bitiririm ben bunu, koluma bisürü sürdüm. ultrason jeli alıcam. Satıcada telefonda istediğiniz kayganlaştırıcı jeli kullanabilirsiniz demişti. İsterseniz bizden de temin edebilirsiniz vs. jelin içeriğini de yazayım merak edenlere (üstünde yazıyor) ; aqua, guarana extract, grapefruit oil, juniper oil, rosemmary oil, cinnamon oil, ginger oil, orange oil, ozonized olive oil, ozonized algea oil, triedcinolamin, carbomer.
kullanımı: günde 2 kez yağlanma ve selülit görünümünün olduğu bölgeye masaj yaparak uygulayınız.
çin malı almayın diyordu bir makale de çabuk da bozulabilir. tripoller ne malı acaba bilen var mı ki peki tekerleme sence işe yarıyormu açık bir yorum getiren yok gene gidip 700 tl ye 6 seans mı alsam oda çok pahalıya geliyo ya a