evde kavitasyon aleti tavsiye

bu goldsilim çin malı

almadan önce bilerek, param buna yetiyor bir deneyeyim diyerek aldım artık.
günlerdir bir köşede duruyordu, buraya birisi olumsuz birşey yazarsa kullanmadan geri veririm diye düşünüyordum ama bir türlü kullanan birisi birşey yazmadı!

bende biraz önce denedim artık. sadece kollarıma dirsekten yukarıya yaptım. önce yanında gelen sıkılaştırıcı jeli sürdüm, sonra da çalıştırdım işte. 5 er dk yaptım. şimdi de ems modu dediği modda çalıştırıyorken buraya yazıyorum. ems modu dediği de, hani tens cihazları vayra, daha önce kullananlar bilirler, aynısı. tıklama, ovma, inceltme falan die 5 tane modu var, 5 te hız ayarı var. sıkılaştırma modunda çalıştırdım. içinden 4 tane ped çıkıyor ama hepsini aynı anda kullanmak imkansız. 2 sini kullanabiliyorsun çünkü makinede tek girişi var.

jeli de mentollü mü desem, onun gibi birşey kokuyo. Hemen bitiririm ben bunu, koluma bisürü sürdüm. ultrason jeli alıcam. Satıcada telefonda istediğiniz kayganlaştırıcı jeli kullanabilirsiniz demişti. İsterseniz bizden de temin edebilirsiniz vs. jelin içeriğini de yazayım merak edenlere (üstünde yazıyor) ; aqua, guarana extract, grapefruit oil, juniper oil, rosemmary oil, cinnamon oil, ginger oil, orange oil, ozonized olive oil, ozonized algea oil, triedcinolamin, carbomer.
kullanımı: günde 2 kez yağlanma ve selülit görünümünün olduğu bölgeye masaj yaparak uygulayınız.

çin malı almayın diyordu bir makale de çabuk da bozulabilir. tripoller ne malı acaba bilen var mı ki peki tekerleme sence işe yarıyormu açık bir yorum getiren yok gene gidip 700 tl ye 6 seans mı alsam oda çok pahalıya geliyo ya a

işe yarayıp yaramadığını şuan bilmiyorum. Dediğim gibi bugün ilk kez kolumun üstüne yaptım. Aslında bacaklarım, kalça vs için aldım ama egzama varken kullanmayın yazıyor içinde. Benimde bacaklarım boydan boya alerjik egzama. Ne zaman geçeceğini bilmiyorum, geçerse düzenli kullanabilirsem yorum yaparım inş

İşe yarar bir alet bulunca dezavantajı da; kolların kopuyor kendi kendine yapmak yorucu. Evde söylenmeden size yapacak biriside olsa ii olur

Yorum yapmam için çoookk erken sanırım.

Üzerimde bir işe yaramazsa buraya bangır bangır yazacağıma emin olun

Bana kalsa diğer hepsiburada da satılan aleti alırdım ama bütçem buna yetiyordu. Forumda tripollar aletiyle ilgili başlıkta kullananların olumlu yorumları var. Gold slim 3in1 le ilgili forumlarda yorum bulamadım. Kendi sitesinde ki yorumlar vardı, o da ne kadar güvenilir olabilir ki. Güvendiğimden almadım yani.

aletin ne gibi zararları olabilir ki?? merak ettim :17::26:

Kavitasyon vb de, hücre de ki yağların parçalanması sırasında, o verilen enerjiyle falan cildin yaşlanma süreci de hızlanıyormuş diye okumuştum bir yerlerde.

Karaciğeri de yoruyormuş. Gereği kadar yapıldığında karaciğer bunu tolere edebiliyor ama fazlası bu konuda da zarar diye okumuştum. Zaten bazı yaptıranlarda ağrı oluyormuş sağ taraflarında ( karaciğerin oralarda) , onlara bir daha yapmıyorlarmış vs vs diye bir sürü bilgi okudum nette. Hiç birisinin % 100 doğruluğunu bilmiyorum tabi.

talimatta verilen sürelere uyulursa sorun olmaz tripollar ile ilgili biraz daha yorum olsa alıcam ama bu yorumlar yeterli değil bana göre işe yaramazsa çok canım sıkılır . ama neticede ultrasonik ses dalgası göndermek çok zor olmasa gerek ben sadece merkezler de büyük aletlerle yapılıyoya bu da küçük onun için işe yarama konusunda kararsızım daha fazla yorum bekliyorum lütfeeeeen ...

Son düzenleme:
yazamadım yorumlarımı çünkü zaman ayırıp da kullanamadım.. Benim aldığım tripollar pose olandı.. Hala duruyor o kadar üşeniyorum ki.. Ben işe yarayacağını düşünüyorum ama zaman ayırmak çok önemli. Kullanmaya başlasam mı acaba:)
Youtube da yorumlar vardı ingilizce bakın isterseniz.

çok teşekkür ediyorum kendi adıma canım ya!
tavsiyelerini bekliyoruz
sevgiler

:95:

Kesinlikle çok tembelim. Aleti (gold slim)almaya karar verene kadar birileri birşey yazsın diye forumu takip edip durdum. İşe yarayacağına inandığım birşey bulursam mutlaka yapıcam kurtulucam bu selülitlerden dedim. Aldıktan sonraysa 1 kere kullandım, bir daha hiiçç kullanmadım,forumada bakmadım. Yani şimdilik sizlere yardımcı olamıyorum. Aletede çamur atmayayım ama minicik falanya oyuncak gibi geliyor gözüme,acaba bu ışıkları falan uyduruk mu hiç kendimi yormasam mı bile diyorum. O kadar tembelim :37:

Yaparken kollarım kopuyor, zaten tembelim,dakikalarca ağrıyor ellerin kollarım. Bir yapanım olsaaaaa
Asıl sebep bacaklarımdaki egzamalardı,onlar geçsin diye beklerkende başka bahanelerim oldu. Şuanki en büyük bahanemse hava soğuk,çıplak durunca üşüyorum :emir_bebek::emir_bebek:

Yorum yapabilecek tecrübeye ulaşırsam yazabileceğim

kızlar bnde gldslim inkini aldm kullanınca söylcm dha sadece ems bantlarını kullandm oda zayflamak içn dğl masaj için :D kavitasyonunuda kullanp söylerm

Arkadaşlar,

Kavitasyon dediğiniz cihaz ,ultrasonik ses dalgaları ile yağ parçalar.Bu parçalanan yağların vücuttan bir an önce atılması gerekir.Bunun için lenf drenaj yapmanız gerekir.Yani dolaşımınızı hızlandırmanız gerekir.

Bunu yapmadığınız takdirde karaciğerinize yüklenmiş olursunuz ve Allah korusun ciddi hastalıklara davetiye çıkartırsınız.
site de Plastik Cerrahi Doktoruna da yada Diyetisyene de sorabilirsiniz.

Ayrıca kavitasyonun olması gereken teknik özelliklerini,bu tür ev aletlerinde bulamazsınız.

Ve kavitasyon her bölgeye yapılmaz ,

internetten lütfen araştırın .

DİKKAT

şu kadarnı söylym sakın para verp bundan mucize beklemyn HİÇ BİR İŞE YARAMIYORRR !! bn yaptm öle çk b faydasnıda görmedm olduysa faydası tabi ama b hafta azck spor yaptm hemen sıkılaştm

arkadaşlar kavitasyon aleti almayı düşünüyorum çok kararsızım,işe yarıyor mu,alıpta memnun olanlar var mı,lütfen yardımcı olun kızlar,alıpta pişman olmak istemiyorum,nolur yardımmm :(

kızlar perşembeden beri evde değildim dün gece geldim, yani annem bir hafta içinde ne kadar kullandı aleti bilmiyorum. diyette yapıyor. 1 haftada 1.5 kilo vermiş tek bildiğim bu.
aletten emin olunca sizleri bilgilendireceğim merak etmeyin :)

zaten yalnızca diyetle haftada 1-1,5 kilo veriliyor.

şu kadarnı söylym sakın para verp bundan mucize beklemyn HİÇ BİR İŞE YARAMIYORRR !! bn yaptm öle çk b faydasnıda görmedm olduysa faydası tabi ama b hafta azck spor yaptm hemen sıkılaştm

en iyisi tatlım

Back
X