- Konu Sahibi _sekerpare_
-
Babamada böyleydi sürekli kavga huzursuzluk vardı ona da bağırırdı azarlardı.Rahmetli babanıza da böyle miydi? Gücü sadece evdeki kadınlara yeten biri gibi duruyor buradan.
Biz çok sorunlu bir ailede yetiştik.Maddiyatımiz vardı ama huzur yoktu.Babam alkolik şiddet uygulayan bir babaydı.Biz büyüyüp evlilik çagına geldigimizde kendiside hastalandıgı için tovbe etti düzeldi.Ama abim onları hiç affetmedi.(annemi boşanmadıgı için)El iyisi ev kötüsü deniyor bunlara evde bulamadıkları sevgiyi disarda nezaket ve guleryuzle arıyorlar onlar asıl anne babaya doğdukları eve hayata ofkeliler benim annem ve kizkardesimde öyle ev halkına zehir dışarıya ballar
Sebep belli oldu ama sizin suçunuz ne?Biz çok sorunlu bir ailede yetiştik.Maddiyatımiz vardı ama huzur yoktu.Babam alkolik şiddet uygulayan bir babaydı.Biz büyüyüp evlilik çagına geldigimizde kendiside hastalandıgı için tovbe etti düzeldi.Ama abim onları hiç affetmedi.(annemi boşanmadıgı için)
Ben de aksine hem insan sevgimden hem Allah korkumdan kırmak istemem insanları.Ben de çok kötü günler yaşadım.Aynı ailedeniz sonuçta.Ama acısını annemden kardeşimden çıkarmıyorum.Abim çocuklarına bile sevgi göstermeyen bir insanSebep belli oldu ama sizin suçunuz ne?
Sadece alışkanlık bence ..Ben de yıllarca kardeşim değişti artik dedim son gittiğimde apar topar valizimi toplayıp 12 saat mesafe var aramızda otobüse atlayıp kaçtım misafir olduğum evden üstelik 2 yaşında küçük bir kızım var ona ragmen ilk otobuse atlayip terkettim evini ..iletişim dili bu tüm hıncını hep benden alır.. bence bu da böylesi bir durumSebep belli oldu ama sizin suçunuz ne?
Bana izin alıcam bayramdan sonra gel dedi .Ben de her defasında umutla geliyorum ve her defasında ağlaya ağlaya dönüyorum.Ayrı şehirlerdeyiz 5 saatlik mesafe var aramızda.Sadece alışkanlık bence ..Ben de yıllarca kardeşim değişti artik dedim son gittiğimde apar topar valizimi toplayıp 12 saat mesafe var aramızda otobüse atlayıp kaçtım misafir olduğum evden üstelik 2 yaşında küçük bir kızım var ona ragmen ilk otobuse atlayip terkettim evini ..iletişim dili bu tüm hıncını hep benden alır.. bence bu da böylesi bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?