• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde köpek dışarda melek

_sekerpare_

Nirvana
Pro Üye
25 Mart 2010
4.030
3.964
773
50
Ankara
Merhaba hanımlar.Derdim abim.Yıllardır hatta kendimi bildim bileli evde terör estiren,kaba saba ,bencil,sürekli kalp kıran ve beş dk.sonra hiçbisey olmamış gibi seninle konuşmaya çalışan gülen biri.50 küsür yaşinda bir insandan bahsediyorum ergen filan degil yani.Ama aynı kişi bütün esnafla arkadaş olan işyerinde herkesle sohbet edebilen biri.Bayramlarda senede bir kez geliyorum annemin evine.Babam vefat etti.Abim de bu davranışları yüzünden eşinden boşandı annemle yaşıyor.Şimdi aranızda psikolojiden anlayan varsa bana bir deyiverin hanımlar bu kişi karaktersiz,kötü bir insan mı yoksa kişilik bozukluğumu var? Kaç kez psikoloğa da psikiyatriye de gitti.Ama öyle bir konuşuyoki kimse inanmıyor evde terör estirdiğine...

El iyisi ev kötüsü deniyor bunlara evde bulamadıkları sevgiyi disarda nezaket ve guleryuzle arıyorlar onlar asıl anne babaya doğdukları eve hayata ofkeliler benim annem ve kizkardesimde öyle ev halkına zehir dışarıya ballar

El iyisi ev kötüsü deniyor bunlara evde bulamadıkları sevgiyi disarda nezaket ve guleryuzle arıyorlar onlar asıl anne babaya doğdukları eve hayata ofkeliler benim annem ve kizkardesimde öyle ev halkına zehir dışarıya ballar
Biz çok sorunlu bir ailede yetiştik.Maddiyatımiz vardı ama huzur yoktu.Babam alkolik şiddet uygulayan bir babaydı.Biz büyüyüp evlilik çagına geldigimizde kendiside hastalandıgı için tovbe etti düzeldi.Ama abim onları hiç affetmedi.(annemi boşanmadıgı için)

Biz çok sorunlu bir ailede yetiştik.Maddiyatımiz vardı ama huzur yoktu.Babam alkolik şiddet uygulayan bir babaydı.Biz büyüyüp evlilik çagına geldigimizde kendiside hastalandıgı için tovbe etti düzeldi.Ama abim onları hiç affetmedi.(annemi boşanmadıgı için)
Sebep belli oldu ama sizin suçunuz ne?

Abiniz iletişim dili olarak bunu görmüş ve içselleştirmiş maalesef. Başka türlüsünü bilmiyor. uzman desteği ile düzelebilir bir ihtimal.

Ben de zamanında bosanmayip beni berbat bir aile hayatına mahkum ettikleri için aileme kırgın bir yanım..kizkardesimle yillarca hep kavga ettik maalesef hala beni haslar dışarıya melektir

Ben de aksine hem insan sevgimden hem Allah korkumdan kırmak istemem insanları.Ben de çok kötü günler yaşadım.Aynı ailedeniz sonuçta.Ama acısını annemden kardeşimden çıkarmıyorum.Abim çocuklarına bile sevgi göstermeyen bir insan
GERçekten anlamaya çalışıyorum.Kötümü,deli mi?(psikolojik bir problemmi)

Sadece alışkanlık bence ..Ben de yıllarca kardeşim değişti artik dedim son gittiğimde apar topar valizimi toplayıp 12 saat mesafe var aramızda otobüse atlayıp kaçtım misafir olduğum evden üstelik 2 yaşında küçük bir kızım var ona ragmen ilk otobuse atlayip terkettim evini ..iletişim dili bu tüm hıncını hep benden alır.. bence bu da böylesi bir durum

Sadece alışkanlık bence ..Ben de yıllarca kardeşim değişti artik dedim son gittiğimde apar topar valizimi toplayıp 12 saat mesafe var aramızda otobüse atlayıp kaçtım misafir olduğum evden üstelik 2 yaşında küçük bir kızım var ona ragmen ilk otobuse atlayip terkettim evini ..iletişim dili bu tüm hıncını hep benden alır.. bence bu da böylesi bir durum
Bana izin alıcam bayramdan sonra gel dedi .Ben de her defasında umutla geliyorum ve her defasında ağlaya ağlaya dönüyorum.Ayrı şehirlerdeyiz 5 saatlik mesafe var aramızda.

Back
X