• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde koyduğumu bulamama .

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
İyi akşamlar bayanlar :KK49:
Merak etmeyin inli cinli bir konu değil bu :KK76:
Eve düzenli alışveriş yaparız .
Her akşam yemek yenir tatlı çekirdek sefası vs.
Eşimle hamilelik sürecimizde çok saldığımız doğrudur ..
Düzene bir türlü giremiyoruz ben emzirme döneminden sonra spora başlamayı vs düşünüyorum .:KK55:
Ama eşim iyice çığrından çıktı ..
Rejime giricem akşam sadece börek yapta yiyelim gibi şeyler söylemeye başladı :ıslık:
Misal o gün akşam yemeği yendi çekirdek çay yapıldı ..
Eşim dolapta ne bulursa tıkınıyor ..
Son olayımızı yazıyorum arada kek pasta yapasım tutar bunlar için soslar aldım karamel sos çikolata sosu böğürtlen vs .(dondurmanın üstünede iyi gidiyor)
Az önce kek yaptım üstüne karamel sos dökücem kutu bomboş eşime soruyorum gülüyor naptın diyorum gülüyor ekmek arası yapmış :super:
Geçenlerde dolapta kiloluk saralle vardı kutuyu kahvaltı masasına bir koydum kutu bomboş naptın diyorum kıkırdıyor kaşıklamış :KK57:
Asla dolabın kapağı kapanmıyor .
Nasıl önüne geciceğimi şaşırdım ..
Sizin eşlerinizdende böyle yapan varmı .:sampiyon:
Nasıl önüne gecsemki .

Eve Abur çubuk almayarak.
Bekarken eve hiç birini sokmazdım. Çok canım isterse alırdım. Evlenince hepsi girdi eve şimdi hamilelikle birlikte 87 kiloyum.:KK57:
Eşime kızıyordum sokma şunları eve diye. O da yeme derdi. Ama evde olunca yeniyor işte. Anlatamıyorum ona bunu. Siz almayın bari.

Sağlıklı alternatiflere yönelin iç ceviz, çiğ badem, fındık, kuru incir alın. O soslar zaten sağlıksız keke pastaya kendiniz yapın sosunuzu, aynı şekilde fıstık ezmesi de yapabilirsiniz tarifi çok basit. Bal ile birlikte o Sarelle vb. tipi kremalara alternatif olur. İnsan atıştırmak istiyor boğaza ket vurulmaz ama alternatifler üretmek sizin elinizde.

Babamda böyle gece yatana kadar yer , evden bisküvi çerez eksik olmaz , önüne geçebilceğini sanmıyorum annem arada bağırır yeter yeme tansiyonun çıkar yatalak kalırsın valla bakmam diye nafile.

Eve Abur çubuk almayarak.
Bekarken eve hiç birini sokmazdım. Çok canım isterse alırdım. Evlenince hepsi girdi eve şimdi hamilelikle birlikte 87 kiloyum.:KK57:
Eşime kızıyordum sokma şunları eve diye. O da yeme derdi. Ama evde olunca yeniyor işte. Anlatamıyorum ona bunu. Siz almayın bari.
Malesef onu artık yapamıyorum ..
Alışverişe birlikte çıkıyoruz ben alışveriş yaparken bir bakıyorum arkamdan sen yap ben dolaşcam derken bir araba abur cuburla karşımda ..

Karamel sosu ekmek arası yapan adamı aç bırakmaya korkarım ben :KK70:
Yemek bişey olmadığı zaman küser ..
Sevdiği yemeği yap istersen öldür sesi çıkmaz makarna asla yemez gecen makarna yaptım diye küstü bana ..
Dolaptan kıyma verdim eline kıymalı yumurta yaptı barıştık :kk77:

Sürekli mi böyle yoksa sonradan mı oldu.
Benim hamilelik sürecimden sonra oldu ..
Normalde çalışıyorduk birlikte pendikte oturuyorduk ..
Her yaz gecesi yürüş yapardık pendik sahilden maltepeye kadar bisikletle sahil turu yapardık yediğimize dikkat ederdik ama nolduysa anlayamadım ..

Benim hamilelik sürecimden sonra oldu ..
Normalde çalışıyorduk birlikte pendikte oturuyorduk ..
Her yaz gecesi yürüş yapardık pendik sahilden maltepeye kadar bisikletle sahil turu yapardık yediğimize dikkat ederdik ama nolduysa anlayamadım ..
Gerçekten bu kadar acıkıyor mu hiç şekerine baktırdı mı.

en sevdigim sey butun abur cuburlari onume alip tlc deki agir yasamlari izlemek

tabiki esim direk isyan ediyo, yedigimiz seye bak izledigimiz seye bak diye, sen yeme ver ben rahatsiz olmuyorum diyorum

bence internetten surekli bunlari izletebilirsin tvde surekli verilmiyo çunku

eskiden esimde cok pis bogazdi, dikkat et deyince kavga edecek yer arardi, artik fit ve vucut calisiyo:olamaz: gerci ben de hala bazen cikolata kavanozlarini bos buluyorum:sinirli:

Benim eşim de öyle malesef. Hep bir yeme modunda. Saat başı yemek yer. Hatta şuan da yine yiyor. Ivır zıvır almıyoruz ama onun için farketmiyor yemek yiyor bu seferde ne zaman görsem elinde tabak ya da ekmek arası. Yeni doğum yaptım annem ve eşimin annesi gelip gidiyorlar. Onlar bile farketmiş de sen mi emziriyorsun dedikleri halde tınlamadı bile. Ivır zıvır almayın eve. Belki birazcık rahatlarsınız.

en sevdigim sey butun abur cuburlari onume alip tlc deki agir yasamlari izlemek

tabiki esim direk isyan ediyo, yedigimiz seye bak izledigimiz seye bak diye, sen yeme ver ben rahatsiz olmuyorum diyorum

bence internetten surekli bunlari izletebilirsin tvde surekli verilmiyo çunku

eskiden esimde cok pis bogazdi, dikkat et deyince kavga edecek yer arardi, artik fit ve vucut calisiyo:olamaz: gerci ben de hala bazen cikolata kavanozlarini bos buluyorum:sinirli:
İzliyoruz düzenli olarak hatta en çok izlediğimiz kanal eşim arada ya buda tekrar veriyor sürekli ya diye kızıyor .
Gelsene bak bak yıkanamıyo baksana şöyle yapıyo diye de gösterir ama nafile elinde abur cuburla seyreder .

Benim eşim de öyle malesef. Hep bir yeme modunda. Saat başı yemek yer. Hatta şuan da yine yiyor. Ivır zıvır almıyoruz ama onun için farketmiyor yemek yiyor bu seferde ne zaman görsem elinde tabak ya da ekmek arası. Yeni doğum yaptım annem ve eşimin annesi gelip gidiyorlar. Onlar bile farketmiş de sen mi emziriyorsun dedikleri halde tınlamadı bile. Ivır zıvır almayın eve. Belki birazcık rahatlarsınız.
Ben almıyorum ..
Birlikte alışverişe çıkıyoruz .
Bana sen al alıcağına şunlara bakayım buna bakayım diyor ..
Ben alıcağımı alıyorum deterjan reyonunda rahat bıraksın beni diye tamam dolaş diyorum bir bakıyorum karşımda bir araba abur cubur tek git diyiceksiniz toplu alışveriş yapıyoruz taşıyamıyorum o_O

Valla çok yabancı olduğum bir durum bu. Eşim de ben de hayatta kalmak için gıda tüketen İnsanlarız. Yemek yemeyi sevmiyoruz, abur cuburu da. Ben dolabı açıp bir şeyler yese mutlu olurum ama yemez. Keza ben de doyacak kadar yerim. Abur cubur sevmem. Meyve severim sadece.

Ne desem bilemedim ama obezite ile savaşırken, damar tıkanıklığı ile uğraşırken bulmasın kendini sonra.

Yemek bişey olmadığı zaman küser ..
Sevdiği yemeği yap istersen öldür sesi çıkmaz makarna asla yemez gecen makarna yaptım diye küstü bana ..
Dolaptan kıyma verdim eline kıymalı yumurta yaptı barıştık :kk77:

Abur cubur yemesin ya yazık.
Güzel bir şey buldu mu yiyorsa
Abur cubura fırsat bırakmadan sen pratik şeyler yap evde.
En azından onları yesin.

Bi de birden bu kadar yemeğe düşmesi sağlık problemi olabilir mi diye düşündürdü.
Gizli şeker, vitamin eksikliği falan olmasın.
Sağlık ocaklarında kan tahliliyle bakılıyor.

Sen kontrole gittiğinde eşine de bi kan verdir istersen.

Back
X