• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evde koyduğumu bulamama .

ayy az once esim 10 lu paket halleyin 9 unu yemis birini birakmis bunu niye biraktin dedim sana biraktim diyo birde saka gibi 10.da aklina gelmisim adamin ye ye onuda ye ambalajinida ye dedim artik ne diyim ugrasmiyorum

ayy az once esim 10 lu paket halleyin 9 unu yemis birini birakmis bunu niye biraktin dedim sana biraktim diyo birde saka gibi 10.da aklina gelmisim adamin ye ye onuda ye ambalajinida ye dedim artik ne diyim ugrasmiyorum
Helalll olsunnn sizede ayırmış .. :KK45:
Bizimki hepsini yiyor hiç kullanılmamış gibi geri dolaba koyuyor .:KK11:

Almayarak önüne geçebilirsiniz :) ama tabi dikkat etmeyi gerçekten istiyor olmanızda lazım. Herşey kafada bitiyor. Kilo yapmasını geçtim sağlıkta elden gidiyor. Biz yeni nesil resmen çürük elmayız. Hastalıklara karşı direncimiz sıfır.. birde nenelerimize dedelerimize bakın.. onlar karamel soslar , Sarelle ler yemiyordu tabi :) taze çökelek , bulgur pilavı , keçi sütü tuketmisler şimdi masallahlari var

Rejimde börek yiyorsa şu an kaç kilo merak ettim. Benim eşim de haftasonu kahvaltısında benim normalde haftalarca yiyeceğim çikolata kremasını krep üstüne boca eder ama haftada bir gün olduğu için çok sses çıkarmıyorum.

Back
X